No, já nezkoumal, která je to brána. Město mě napadlo hned, ale byl jsem netrpělivý při klikání. Zkusil jsem druhé možné. Nic. Vrátil jsem se a bylo to hned. Která z těch bran to je, nevím. Nikdy jsem tam nebyl.
poznejmisto.cz II.
Publikováno 11 březen 2014 - 21:08
A kde ze jsi to nasel to by mne taky zajimalo treba poradi vsech a nejen do 2O mista
JolaLuba to má v podpisu... http://www.geocachin...cz-ii/?p=461412
Publikováno 11 březen 2014 - 21:10
Publikováno 11 březen 2014 - 21:14
Publikováno 11 březen 2014 - 21:17
No, já nezkoumal, která je to brána. Město mě napadlo hned, ale byl jsem netrpělivý při klikání. Zkusil jsem druhé možné. Nic. Vrátil jsem se a bylo to hned. Která z těch bran to je, nevím. Nikdy jsem tam nebyl.
Ja to tam znam, jak sve boty, takze me taky prekvapilo, ze jsem klikla a spatne, ale pripisovala jsem to tomu, ze jsem se prekoukla a dal to nezkoumala, druhy klik byl dobre. Ze je to spatne me vubec nenapadlo.
Publikováno 11 březen 2014 - 23:17
Je libo nějaký obrázek? Stačí si vybrat
Ne že bych chtěl být hnidopich... Ale podle tabulky mám ve frontě 29 fotek a ve skutečnosti 60 :-)
Publikováno 11 březen 2014 - 23:28
A třeba Columbovsukni tam nemá ve froně nic... Tak si to tam dopiš. Ten sloupec v tabulce je editivatelný, stejně i ten druhý, k vyřazení. To žádný automat nepozná, že tam je nějaká duplicita. Ale překvapilo mě, že prý mám 6 FTF. Nevím, které fotky to byly.
Publikováno 12 březen 2014 - 7:24
mpik: jde to vyfiltrovat.. http://luvan.xf.cz/p...s=&ftf=mpik&ro=
Publikováno 12 březen 2014 - 8:41
Už to vidím, pěkně je to udělaný, ale proti odkazu, co byl uveden (.../utable.php) je třeba použít kratší http://luvan.xf.cz/pm/ nebo http://luvan.xf.cz/pm/index.php
Ale teď jsem si zkoušel třídit podle obsahu špeku a s něčím bych tak úplně nesouhlasil. Ve špekovitých jsou takové, se kterými jsem problémy měl, ale některé, kde stačí pojmenovat a vidím
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 12 březen 2014 - 8:50
Publikováno 12 březen 2014 - 8:58
Ja to tam znam, jak sve boty, takze me taky prekvapilo, ze jsem klikla a spatne, ale pripisovala jsem to tomu, ze jsem se prekoukla a dal to nezkoumala, druhy klik byl dobre. Ze je to spatne me vubec nenapadlo.
Já to znám taky. Blbě to je hlavně díky tomu co jde v té bráně vidět. V té druhé, která ukazuje jako správná by nic vidět nebylo.
Publikováno 12 březen 2014 - 9:00
Dá se nějak, na fotky které mám ve frontě už hodně dlouho dobu, upozornit?
A taky mě mrzí, že začíná být čím dál více duplicit.
Publikováno 12 březen 2014 - 9:31
Já to znám taky. Blbě to je hlavně díky tomu co jde v té bráně vidět. V té druhé, která ukazuje jako správná by nic vidět nebylo.
Máš pravdu, taky jsem přemýšlela, kde by se na druhé straně vzal ten panelák, ale říkám, znám to tam, takže jsem neměla absolutně žádnou pochybnost, že to tam je a prostě jsem klikla vedle a zazelenalo se.
Publikováno 12 březen 2014 - 9:52
Dá se nějak, na fotky které mám ve frontě už hodně dlouho dobu, upozornit?
A taky mě mrzí, že začíná být čím dál více duplicit.
Ve frontě je podle tabulky přes 2000 fotek, reálně mnohem víc, protože mnoho hledačů to v té tabulce vyplněno nemá. Fotky si vybírají sami. Takže upozornit asi nemá smysl. Mám tam polozbytečné, které bych asi vyřadil, jednu duplicitu, kterou bych vyhodil určitě, ale i pár pěkných špeků nebo snadněji dohledatelných pěkných míst. O možnosti vyřazení se tu už mluvilo, zatím to není. Už delší dobu tu nebyla žádná změna, ani není třeba toho moc měnit, funguje to jak má. Tahle možnost uživatelské správy fotek ve frontě by se hodila, netuším ale, jak by se to programovalo. Spíš by se hodilo odstranit z mapy ty otravné rozklikávací odkazy, to je ovšem asi fíčura Googlemap.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 12 březen 2014 - 9:53
Publikováno 12 březen 2014 - 10:45
Už to vidím, pěkně je to udělaný, ale proti odkazu, co byl uveden (.../utable.php) je třeba použít kratší http://luvan.xf.cz/pm/ nebo http://luvan.xf.cz/pm/index.php
Ale teď jsem si zkoušel třídit podle obsahu špeku a s něčím bych tak úplně nesouhlasil. Ve špekovitých jsou takové, se kterými jsem problémy měl, ale některé, kde stačí pojmenovat a vidím
děkuji za pochvalu
btw, samozřejmě, že počet fotek ve frontách se zjistit nedá (leda byste poskytli hesla ), právě proto je tam ta ruční editace, a navíc v týhle tabuli jsou jen ti dohledatelní, tj. kterým už něco vyšlo anebo dali aspoň jedno ftf.. seznam všech uživatelů taky nikde není, takže ani úplný žebříček se taky nedá generovat
A co se týče špekovatosti - je tam jakýs takýs primitivní výpočet závislý na počtu nalezení a stáří fotky (čim míň a čím starší, tím víc špeku) kdyžtak navrhněte nějaký lepší )
Publikováno 12 březen 2014 - 11:05
Ve frontě je podle tabulky přes 2000 fotek, reálně mnohem víc, protože mnoho hledačů to v té tabulce vyplněno nemá. Fotky si vybírají sami. Takže upozornit asi nemá smysl. Mám tam polozbytečné, které bych asi vyřadil, jednu duplicitu, kterou bych vyhodil určitě, ale i pár pěkných špeků nebo snadněji dohledatelných pěkných míst. O možnosti vyřazení se tu už mluvilo, zatím to není. Už delší dobu tu nebyla žádná změna, ani není třeba toho moc měnit, funguje to jak má. Tahle možnost uživatelské správy fotek ve frontě by se hodila, netuším ale, jak by se to programovalo. Spíš by se hodilo odstranit z mapy ty otravné rozklikávací odkazy, to je ovšem asi fíčura Googlemap.
Jo tak ten rozklikávač mě štve dost.
Jen jsem se na to ptal, protože já dával 3 fotky prakticky ze začátku a tím pádem šance na jejich zveřejnění je už naprosto nulová.
Publikováno 12 březen 2014 - 12:14
Řekl bych, že šance je asi stejná, jako u nově vložených. Prostě přijde na řadu, nebo nepřijde. Větší šanci mají fotky z málo obsazených krajů, psalo se tady o Pardubickém. Ale zdá se mi, že je prozatím dost velký přebytek. Já už další neposílám, pokud mi něco uveřejní zkusím poslat další.
Publikováno 12 březen 2014 - 13:21
Jo tak ten rozklikávač mě štve dost.
Jen jsem se na to ptal, protože já dával 3 fotky prakticky ze začátku a tím pádem šance na jejich zveřejnění je už naprosto nulová.
To bych neřekla, zrovna nedávno mi uveřejnili fotku, kterou jsem nahrávala víc než před rokem. A někdy v lednu fotku, kterou jsem nahrávala úplně v začátcích.
Publikováno 12 březen 2014 - 13:42
Tak, a Kolumbová přiznala barvu ... 1500 fotek ve frontě, no to si dělá pr.. ..se divím, že nám s usmolenejma 60 vůbec něco čas od času vydaj...
Publikováno 12 březen 2014 - 13:50
Tak, a Kolumbová přiznala barvu ... 1500 fotek ve frontě, no to si dělá pr.. ..se divím, že nám s usmolenejma 60 vůbec něco čas od času vydaj...
Já ne, to si dělá pr* někdo jiný, já to tam nedopsala...
Publikováno 12 březen 2014 - 14:01
Aby neznenili nazev na PoznejkdeKolumbovauzbyla.cz
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů