To ja jsem klikal a nenaklikal tak jsem pozadal o hint.
A co z toho máš?
Publikováno 25 duben 2014 - 9:38
To ja jsem klikal a nenaklikal tak jsem pozadal o hint.
A co z toho máš?
Publikováno 25 duben 2014 - 9:50
Nikdy jsem tam nebyl, nic jsem nehledal a měl jsem to do minuty...
taky.. nějak jsem si představovala, že to tam vypadá a vono jo! :-)
Publikováno 25 duben 2014 - 9:52
A co z toho máš?
Poznani mista a ze se o nem muzu neco dozvedet neni to jen o bodu stejne tak to plati i pri loveni kesi.Tam mas taky hint ktery ti treba pomuze ale urcite to nelovis jen pro bod, ale treba proto ze je to zajimave misto a chtel by jsi o nem vedet vic.
Publikováno 25 duben 2014 - 9:53
Ja tam byl jednou, takze jsem to taky poznal. Rozhodne na mne to cele misto tak nejak zvlastne zapusobilo...
já bych se tam teda vydala moc ráda.. kvůlivá focení..
Publikováno 25 duben 2014 - 9:54
hele, vy hádači..nebuďte nervózní joo?!:-))
Publikováno 25 duben 2014 - 9:57
hele, vy hádači..nebuďte nervózní joo?!:-))
No jo vzdyt mas pravdu chce to pohodu a klidek vzdyt uz je patek a jak rikas taky bych se tam podival, ale je to pro mne trochu z ruky.
Publikováno 25 duben 2014 - 10:25
A ještě něco pro remcaly. Hra se jmenuje Poznej místo. Ne Poznej významný místo.
Ano a také se nejmenuje "zadej ten správný výraz do vyhledávače".
Publikováno 25 duben 2014 - 10:30
Poznani mista a ze se o nem muzu neco dozvedet neni to jen o bodu stejne tak to plati i pri loveni kesi.Tam mas taky hint ktery ti treba pomuze ale urcite to nelovis jen pro bod, ale treba proto ze je to zajimave misto a chtel by jsi o nem vedet vic.
Nejvíc o tom místě zjistíš, když ho hledáš. Nechat si vyslepičit kde je a pak si jakože zjišťuješ víc není smyslem této hry - narozdíl od GC.
Publikováno 25 duben 2014 - 10:35
1895 - Ať mi někdo napíše, co je zrovna na této ulici tak významnýho, že tam je publikovaná? Nebýt tam, tak se to snad nedá najít.
Já myslím, že takových fotek už bylo víc... A přidávám se k těm, co tam nebyli - a na druhý klik Správně ;-)
Publikováno 25 duben 2014 - 10:43
Ač se vám to nezdá, je to v podstatě náměstí a takových fotek už tu bylo.
Publikováno 25 duben 2014 - 10:51
Ač se vám to nezdá, je to v podstatě náměstí a takových fotek už tu bylo.
Přesně tak jsem to myslel... Pro mě je to rozhodně zajímavější fotka než třeba ta pražská 1892.
Publikováno 25 duben 2014 - 11:09
já bych se tam teda vydala moc ráda.. kvůlivá focení..
Ja tam jedu ve ctvrtek, heč :-)
Publikováno 25 duben 2014 - 11:23
S III mini (N5800XM)
Publikováno 25 duben 2014 - 11:32
Že jsem tu vůbec něco psal, alespoň vidim kdo má čas.
Já myslím, že je dobře, že jsi něco napsal, však nemusí být všechny názory pozitivní a vychvalující. Já si myslím totéž - na té ulici (resp. tedy náměstí) není nic zajímavého, aspoň jsem zatím nenašla, že by tam něco zajímavého bylo. Kromě toho, že je značně zchátralé a vypadá jako celkem obyčejná ulice. Kdyby tam byl aspoň kostelík, zajímavá radnice nebo fontána, což bývá běžně na fotkách náměstí, tak to by byla jiná... Hlavně by se bylo při hledání čeho chytit...
Nenajít to tak, že jsem si náhodně klikla na správné místo, tak bych to hledala ještě teď a možná i déle. Nebo bych to hledání spíš vzdala.
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 25 duben 2014 - 11:32
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 25 duben 2014 - 12:05
Ja tam jedu ve ctvrtek, heč :-)
no toto!
Publikováno 25 duben 2014 - 12:08
Přesně tak jsem to myslel... Pro mě je to rozhodně zajímavější fotka než třeba ta pražská 1892.
dyť je to docela zajímavý..
Publikováno 25 duben 2014 - 12:14
Já myslím, že je dobře, že jsi něco napsal, však nemusí být všechny názory pozitivní a vychvalující. Já si myslím totéž - na té ulici (resp. tedy náměstí) není nic zajímavého, aspoň jsem zatím nenašla, že by tam něco zajímavého bylo. Kromě toho, že je značně zchátralé a vypadá jako celkem obyčejná ulice. Kdyby tam byl aspoň kostelík, zajímavá radnice nebo fontána, což bývá běžně na fotkách náměstí, tak to by byla jiná... Hlavně by se bylo při hledání čeho chytit...
Nenajít to tak, že jsem si náhodně klikla na správné místo, tak bych to hledala ještě teď a možná i déle. Nebo bych to hledání spíš vzdala.
Hehe, to vsechno tam je, ale musela bys udelat celem vzad :-)
Publikováno 25 duben 2014 - 12:22
já to tam vůbec neznám a moc po tom kraji toužím.. akorát, že jsme odkázaní na veřejnou dopravu a to je pak leckterý místo méně dostupný..(ne zrovna tohle teda).. ale už mám vymyšleno.. na pár dnů.. kochací kešovací foticí vejlet.. :-))
Publikováno 25 duben 2014 - 12:28
Já vím, koukala jsem na satelitní mapy. Mám dojem, že dokonce z opačné strany už fotka na PM to už byla. Ale nejsem si jistá, nedívala jsem se.
Myslela jsem to spíš tak, že na tom snímku je prostě jen obyčejná ulice, kterých je spousta. Není se tam čeho chytit...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů