Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#6101 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 04 June 2014 - 11:56

Já hledám fotky téměř od začátku, začal jsem, když bylo ve hře +- 80 fotek. To ale tenkrát fotky přibývaly jiným tempem - třeba 4 dopoledne, 4 odpoledne. Víceméně hledám průběžně, i když za ten rok a půl jsem měl menší výpadky, který jsem pak doháněl. I v těchto dnech mám menší výpadek, z posledních 60 fotek mám cca polovinu najitých... Je to řehole hledat den co den, zvlášť když trend je postupné ztěžování (aspoň podle mýho názoru).

• 1

#6102 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 04 June 2014 - 13:31

No já hledám taky skoro od začátku, ale zpočátku to vůbec nevypadalo na špic. Několikrát jsem měl všechno, teď mi chybí tři a ty asi hned tak nenajdu. Hledám sám. Pracuju z domova, takže mezi prací, která se ale často protáhne do pozdní noci. V poslední době se často stává, že najdu hned, mám několik prověřených zdrojů a někdy zabere i google, něco trvá déle, jako teď poslední 2014 (a po nálezu se mi to místo líbí, i když úplně uhodnout účel se mi předem nepovedlo). No a někdy je zásek na dlouho. Ty postupně přibývají, až se je povede najít náhodou.

• 0

#6103 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 04 June 2014 - 16:05

V posledních 36 jsem se kousnul jen 2x, to znamená, hledal jsem déle (77 a 88). Jinak zatím na pohodu (mezi pár minutama - 20). Doufám, že to tak půjde i nadále. ;)

Tento příspěvek byl upraven od N.o.e.: 04 June 2014 - 16:07

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#6104 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 04 June 2014 - 16:57

Já propadl hledání těchto obrázků úplně od samého začátku, co tu dal na tuhle hru kdysi odkaz puczmeloun. Musím říct, že mě to pořád baví, ale už jsem měl za tu dobu párkrát slabší chvilku a v duchu si říkal, když se nahromadilo více nedohledatelných obrázků, že s tím seknu. Určitě bych měl najednou plno volna, xicht by mi už po nocích nepadal únavou na noťas, nevstával bych kvůli těmto obrázkům o půl třetí ráno, protože mě ve snu něco napadlo a celou noc se mi o tom zdálo a taky bych třeba  častěji vyrážel do přírody na keše. Na druhou stranu by mi to ale nedalo, že se v pořadí budu den co den propadat až na samé dno. To při nalezených něco málo přes 2000 obrázků člověku již nedovolí to jen tak vzdát. :D

• 0
bobasso

#6105 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 05 June 2014 - 8:09

Teda 2016 me docela potrapila - a to sem od zacatku vedel co hledam.  Problem je, ze ti ostatni tomu davaji zvracene nazvy

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#6106 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 05 June 2014 - 8:17

Mě potrápila taky, protože jsem našel zcela jasnou fotografii, ale zřejmě před opravou, takže jsem to nepoznal. Až když jsem se k tomu vrátil.

• 0

#6107 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 05 June 2014 - 10:18

Já sice nevěděl co hledám, ale zato jsem věděl, kde začít. Naštěstí to vyšlo těsně před Master19 :D

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#6108 Macamica

Macamica

Macamica

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 05 June 2014 - 12:24

#2016 jsem měla kupodivu rychle, pomohl jeden server, který jsem se pak pokusila použít na #1764, ale to už nezabralo  :(

• 0

#6109 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 05 June 2014 - 14:12

Mně se v poslední době černvení hodně, takže tyhle nemám taky :-(

• 0

#6110 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 05 June 2014 - 19:59

Já sice nevěděl co hledám, ale zato jsem věděl, kde začít. Naštěstí to vyšlo těsně před Master19 :D

Zakufroval jsem tam s mapou. Zazoomoval jsem špatně a pak jsem se dlouhé sekundy nemohl najít... :rolleyes: 

• 0

#6111 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 05 June 2014 - 22:39

Nakupilo se mi 6 restíků, tak jsem se na to vrhla a pěkně jsem se zasekla na 2013. Už jsem prohledala kde co, a stále nic. Oči mám jako angorák, už jsem to chtěla vzdát, když mě konečně napadl správný účel... jupííí, tohle mě na tom baví - hledat, hledat a pak ten okamžik, kdy se to podaří.  :rolleyes:  Lepší než (autocenzura)... no nic...  :lol:  :rolleyes:

Edit: Dvě a půl hoďky hledání šesti míst...když člověk pomyslí, co by se za tu dobu dalo stihnout udělat věcí... :rolleyes: No, ale mám vyčištěno a dobrý pocit.  :D

Edit: JSEM SE NEZASEKLA U 2013, ALE U 2014! PŘEKLEP...  :rolleyes:

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 06 June 2014 - 9:04

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#6112 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 1:05

Když nemůžu uhodnout a pak to dám, tak je to taky to, co mě na tom baví. Ale musí to být tak do půl hodiny, protože po půl hodině už mám spíš pocit zmaru a ztráty času a když najdu, tak se mi vlastně jen uleví. Asi z toho začínám bejt nějakej divnej, či co. :D

Jinak je zajímavý, jak každýmu dělá problémy něco jinýho. #2013 jsem měl snad do dvou minut, stejně tak čtyřková #2017 byla hned. Ale s trojkovou #2014 se sejřím už x hodin, o #2016 snad ani nemluvit. Už se jen modlím, abymě něco nakoplo a já konečně rozpoznal účel a mohl si znovu úlevou odfouknout. Jak říkám, po půl hodině se u mě už žádnýho jásání nikdo nedočká...

Tento příspěvek byl upraven od koyamas family: 06 June 2014 - 1:06

• 0
Vložený obrázek

#6113 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 7:26

2014 - priznam se, ze hned prvni napad na ucel stavby byl jasny. Vzpomnel sem si na jeden cesky film a pak uz jen stacilo vymyslet jak mohli to prapuvodni urceni te konstrukce vyuzit. Nastesti ucel komplexu se nezmenil

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#6114 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 7:28

Nakupilo se mi 6 restíků, tak jsem se na to vrhla a pěkně jsem se zasekla na 2013. Už jsem prohledala kde co, a stále nic. Oči mám jako angorák, už jsem to chtěla vzdát, když mě konečně napadl správný účel... jupííí, tohle mě na tom baví - hledat, hledat a pak ten okamžik, kdy se to podaří.  :rolleyes:  Lepší než (autocenzura)... no nic...  :lol:  :rolleyes:

Ona ma 2013 nejaky ucel?

Ja jsem si tedy jen zazoomovala a klikla, nebot jsem okolo jela autem, ale byla jsem lina zastavit a vyfotit to ^_^

Vcera jsem po dlouhe dobe hledala, nasla jsem 22 fotek a poskocila o jedno mistecko nahoru.

No to je uuuuuspech :D

• 0

#6115 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 9:02

Ona ma 2013 nejaky ucel?

Ja jsem si tedy jen zazoomovala a klikla, nebot jsem okolo jela autem, ale byla jsem lina zastavit a vyfotit to ^_^

Vcera jsem po dlouhe dobe hledala, nasla jsem 22 fotek a poskocila o jedno mistecko nahoru.

No to je uuuuuspech :D

Já kolem nejela, to se to pak hledá...  :P  :D

No, podle toho, co jsem našla tipuju, že to nějaký účel má... SZ. ;)

Malý nebo velký úspěch. pořád je to úspěch. ;) Gratuluju.  :)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#6116 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 9:05

No, teď jsem se na to podívala a koukám, že jsem se překlepla. Nezasekla jsem se u 2013 - tu jsem měla nalezenou za chvíli, i když jsem kolem nejela. Zasekla jsem se u 2014.  ;)

• 0

#6117 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 9:12

Když nemůžu uhodnout a pak to dám, tak je to taky to, co mě na tom baví. Ale musí to být tak do půl hodiny, protože po půl hodině už mám spíš pocit zmaru a ztráty času a když najdu, tak se mi vlastně jen uleví. Asi z toho začínám bejt nějakej divnej, či co. :D

Jinak je zajímavý, jak každýmu dělá problémy něco jinýho. #2013 jsem měl snad do dvou minut, stejně tak čtyřková #2017 byla hned. Ale s trojkovou #2014 se sejřím už x hodin, o #2016 snad ani nemluvit. Už se jen modlím, abymě něco nakoplo a já konečně rozpoznal účel a mohl si znovu úlevou odfouknout. Jak říkám, po půl hodině se u mě už žádnýho jásání nikdo nedočká...

To je pravda, u hledání té 2014 jsem taky už měla velký pocit zmaru a ztráty času. Ale když probleskl nápad, tak radost převážila... jen jsem si říkala, že jsem si už mohla místo toho jakou dobu číst... :rolleyes:

Jinak já se překlepla, tu 2013 jsem měla taky za chvilku, ten zásek jsem měla právě u 2014. Ale je to fakt, každému dělá problém často něco jiného. U 2016 jsem na to šla po kačerku a měla jsem to za chvíli doma. ;)

• 0

#6118 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 10:31

No, teď jsem se na to podívala a koukám, že jsem se překlepla. Nezasekla jsem se u 2013 - tu jsem měla nalezenou za chvíli, i když jsem kolem nejela. Zasekla jsem se u 2014.  ;)

No vida, jsem si právě říkala, že autobus je prostě jen autobus :-).

• 0

#6119 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 10:36

No vida, jsem si právě říkala, že autobus je prostě jen autobus :-).

Kdybys to byla nezmínila, tak bych si ani nevšimla, že jsem se tak blbě překlepla... :rolleyes:

• 0

#6120 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 06 June 2014 - 10:46

NAvic tenhle autobus -- jen by me zajimalo, zda ma nejaky symbolicky vyznam skutecnost, k jake budove (firme) je obracen zadnim naraznikem (no on ho ma pekne modelovanej)

• 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama