Nejde. Ale už jsem přišel na jinou metodu, která zablokovat ani nejde.
Tak, pokud ten obrázek vidíš, tak z něj vždy jde udělat soubor. PrintScreen a uložit do nějakého malování.
Publikováno 27 leden 2015 - 16:00
Nejde. Ale už jsem přišel na jinou metodu, která zablokovat ani nejde.
Tak, pokud ten obrázek vidíš, tak z něj vždy jde udělat soubor. PrintScreen a uložit do nějakého malování.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 leden 2015 - 16:15
proste nechapu, proc venuji tolik energie tomu, aby se podle obrazku hledalo co nejobtizneji, kdyz:
Publikováno 27 leden 2015 - 16:21
proste nechapu, proc venuji tolik energie tomu, aby se podle obrazku hledalo co nejobtizneji, kdyz:
- tomu stejne nikdy nedokazou zabranit
- jen malo obrazku lze takto najit
- nikoho netrapi, jak ten obrazek nekdo nasel.
- mohl by tu energii venovat na vylepseni stovky jinych veci...
právě že moc energie to myslím nevyžadovalo, stačilo asi nastavit podmínku na referer v apachi
Publikováno 27 leden 2015 - 16:33
Ani se nemusí ukládat do Malování. A opravdu, aby se obrázek dal najít, musí být vidět.
Publikováno 28 leden 2015 - 7:05
2481 - je vidět, že pojem Nádražní architektura je opravdu přesný. Pořád mi to ukazovalo zcela jiné nádraží s totožnými tvary oken.
Ale nehledal jsem přes googlovské hledání podle obrázku! Jen jsem prohlížel různá nádraží a to jedno se mi tam pořád pletlo. Nakonec jsem to nakliknul řízenou náhodou.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 28 leden 2015 - 9:29
Publikováno 28 leden 2015 - 18:44
Musím říct, že mě hledání obrázků pomocí googlu jde pořád úplně v pohodě... Stačí zobrazit zdrojový kód, kliknout na URL adresu obrázku a pak pravým a vyhledat pomocí googlu... Tak nevím, proč to někomu nejde... A taky si myslím, že je to zbytečné, dá se tak najít jen opravdu minimum fotek a to často až po zadání přesných klíčových slov...
Kdyby už raději byla možnost smazat fotky ve frontě...zrovna 2480 jsem posílal též a určitě nejsem jediný, kdo ji také poslal.
Publikováno 29 leden 2015 - 8:13
Nyní už se ani nedá jednotlivá fotka samostatně zobrazit.
Mně se na tom nelíbí, že tímto omezením majitelé hry svým způsobem mění pravidla.
Co přijde dál? Omezí počet kliknutí za minutu na mapě?
Inu, je to jejich hra. I tak je fajn, že nám ji zadarmo dávají.
Publikováno 29 leden 2015 - 9:43
...
Kdyby už raději byla možnost smazat fotky ve frontě...zrovna 2480 jsem posílal též a určitě nejsem jediný, kdo ji také poslal.
Jj, nachlup stejnou (akorát teda letní)
Publikováno 29 leden 2015 - 23:30
2484 jsem nakliknul, vím tedy kde to je, ale nikde jsem nenašel, co to je. Můžete mi to někdo napsat? I když opakuju všechno, co jsem zkoušel a přidám k tomu název místa, obrázek se neukazuje žádný podobný.
Publikováno 30 leden 2015 - 8:26
Ja bych rekl, ze je to to, jak je popsano v mape Ale s trosku jinym nazvem - kdyz najdes to co je popsano v mape treba na turistika CZ, tak tam je napsano pobliž čeho to je -- a tohle je vlastni TO PODSTATNE. To co se ukaze na fotkach pri dotazu je jen "estesticky a funkcne" vylepsena cast
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 30 leden 2015 - 8:29
Publikováno 30 leden 2015 - 8:29
Nyní už se ani nedá jednotlivá fotka samostatně zobrazit.
Mně se na tom nelíbí, že tímto omezením majitelé hry svým způsobem mění pravidla.
Co přijde dál? Omezí počet kliknutí za minutu na mapě?
Inu, je to jejich hra. I tak je fajn, že nám ji zadarmo dávají.
KUpodivu chromajz (jak ho nemam rad) to umi :-)
Publikováno 30 leden 2015 - 9:54
Já jsem Chome měl rád a hodně dlouho jsem ho používal. Tedy nejdříve Chromium (ChromePlus, CoolNovo). Jenomže časem se ze svižného prohlížedla stal neskutečný žrout paměti a přetaktováním časovače mi na mém postarším PC zahltí všechno včetně sebe. Používá ho dosud dcera, kvůli vlastním záložkám a historii, ale když sednu k PC po ní, je to často stejně na reset. Kdyby to Chromákům za to stálo, udělali by ty možnosti nastavovací, ale zjevně je problém slabých strojů netrápí. A vidím, že nové prohlížeče (Seznam, Vivaldi) používají stejné jádro. Mimochodem, jak se bude Vivaldi vyslovovat v Americe? Podle J.Stivína to bude Fajfldej.
Publikováno 30 leden 2015 - 20:25
2484 jsem nakliknul, vím tedy kde to je, ale nikde jsem nenašel, co to je. Můžete mi to někdo napsat? I když opakuju všechno, co jsem zkoušel a přidám k tomu název místa, obrázek se neukazuje žádný podobný.
Nejhorší je, že si pamatuju, že jsem 2484 už viděl, když jsem hledal něco jiného. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout, co a pod jakým heslem...
Publikováno 02 únor 2015 - 10:01
2489 - zase druhej, to je snad prokletí. Kdyby se hrálo na druhý místa, jsem bez konkurence
S III mini (N5800XM)
Publikováno 02 únor 2015 - 10:35
No, já si pěkně zahledal a pak teprve jsem si uvědomil, že jsem tam byl. Pamatuju si odtud ale něco úplně jiného, než tuto špičku.
Publikováno 02 únor 2015 - 10:54
2489 - zase druhej, to je snad prokletí. Kdyby se hrálo na druhý místa, jsem bez konkurence
jakto? Vždyt jsi ji nekliknul.. ?
http://www.poznejmis...php?user=N_o_e_
Publikováno 02 únor 2015 - 15:12
dobrý jména jsou pod dnešní hádankou.. Santanos vložil, Karlos uhodl.. to mě ba.. :-))
Publikováno 02 únor 2015 - 15:39
jakto? Vždyt jsi ji nekliknul.. ?
N.o.e už asi kliká imaginárně, nebo pod jiným jménem Druhé místo vždycky naštve nejvíc, to je pravda.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů