Mně udělala velkou radost série fotek publikovaných kolem čísla 666-668, takové nápadité kulišárny Furt se těším, kdy se něco podobného objeví znovu.
Tento příspěvek byl upraven od Viburnus: 11 February 2015 - 20:58
Publikováno 11 February 2015 - 20:58
Mně udělala velkou radost série fotek publikovaných kolem čísla 666-668, takové nápadité kulišárny Furt se těším, kdy se něco podobného objeví znovu.
Tento příspěvek byl upraven od Viburnus: 11 February 2015 - 20:58
Publikováno 11 February 2015 - 21:24
Je vidět, že nemáte co dělat. Nejhorší jsou ty 2*, který se nedaj najít , ale je fakt, že leckterá 5* je daleko jednodušší
S III mini (N5800XM)
Publikováno 11 February 2015 - 23:33
No, špeky by být mohly, ale já se zasekl na té Plzni. Ale to najdu. Jen jsem prozatím oklikal už asi všechny vodní toky v kraji, protože hlavní objekt najít nemohu.
EDIT: Už ji mám. Nakliknul jsem to, teď ještě zjistím, co je to za objekt.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 12 February 2015 - 8:27
Publikováno 12 February 2015 - 8:59
No, špeky by být mohly, ale já se zasekl na té Plzni. Ale to najdu. Jen jsem prozatím oklikal už asi všechny vodní toky v kraji, protože hlavní objekt najít nemohu.
EDIT: Už ji mám. Nakliknul jsem to, teď ještě zjistím, co je to za objekt.
takže klikat klikat? už jsem se dlouho takhle nezasekla.. zatracenej plzeňskej špek! :-)) ale já to najdu..
Publikováno 12 February 2015 - 10:14
Ta plzeňská byla celkem pohodička, nejdřív jsem taky tápala, ale pak použila osvědčenou metodu a bylo to doma.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 February 2015 - 16:31
Ta plzeňská byla celkem pohodička, nejdřív jsem taky tápala, ale pak použila osvědčenou metodu a bylo to doma.
já všema metodama a nasink.. tak jsem převzala mpikovu mravenčí.. a máme to doma.. uf kdybych byla důslednější.. bývala bych měla víc osobního volna :-) mohla bys mi do SZ napsat tvou osvědčenou?
Publikováno 12 February 2015 - 17:53
JA nevim,. ja hledal plzen podle tvaru a jukla na me skoro hned
Publikováno 12 February 2015 - 18:05
Hmm, tak další fotka, co si můžu škrtnout z fronty (2510)
Publikováno 12 February 2015 - 19:40
já všema metodama a nasink.. tak jsem převzala mpikovu mravenčí.. a máme to doma.. uf kdybych byla důslednější.. bývala bych měla víc osobního volna :-) mohla bys mi do SZ napsat tvou osvědčenou?
Máš SZ.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 February 2015 - 20:01
...mohla bys mi do SZ napsat tvou osvědčenou?
Někdy ani tato osvědčena metoda nepomůže, ale ve většině případů ano. Bez ní by to byla větší sranda
Publikováno 12 February 2015 - 20:03
Někdy ani tato osvědčena metoda nepomůže, ale ve většině případů ano. Bez ní by to byla větší sranda
A ty víš, kterou metodu jsem použila? Každopádně, já se bavila i u ní, kolikrát při ní zjistím hodně zajímavé věci a získám inspiraci.
Publikováno 12 February 2015 - 20:09
Troufám si tvrdit, že vím, kterou metodu jsi měla na mysli. Já se při ní taky dost bavím. Tou srandou jsem chtěl říct, že bychom u některých špeků víc tápali.
Tento příspěvek byl upraven od a_d_a_m_s: 12 February 2015 - 20:09
Publikováno 12 February 2015 - 20:13
Troufám si tvrdit, že vím, kterou metodu jsi měla na mysli. Já se při ní taky dost bavím. Tou srandou jsem chtěl říct, že bychom u některých špeků víc tápali.
Tápat já zvládnu i u toho, někdy...
Publikováno 13 February 2015 - 6:42
2511 - tak tu si muzu skrtnout ja
Publikováno 13 February 2015 - 8:22
Já si zase můžu vyškrtnout 2512. A to jsem ji fotil tak, aby nešel přečíst ten nápis. Takto je to za 2*
Publikováno 13 February 2015 - 9:47
JA nevim,. ja hledal plzen podle tvaru a jukla na me skoro hned
kecáš! :-))) máš nějakýho chytrýho gugla..
Publikováno 13 February 2015 - 10:03
Hmm, tak další fotka, co si můžu škrtnout z fronty (2510)
... omlouváme se za lov v tvém rybníku
Publikováno 16 February 2015 - 18:05
Po delší době jsem zase přidala pár fotek, tak uvidíme...
Teď zkusit hnout s těmi dvěma stránkami restů. Snad se to povede. BF klikání po kraji mě nebaví...
Publikováno 16 February 2015 - 18:08
Já teď hledala 14 restíků - nechala jsem si toho trochu víc najednou, abych měla po víkendu co dělat a pohodička. Ani jeden zásek.
Vložit bych možná taky zase po čase něco mohla, ale nějak mě to nebaví. Kdyby aspoň byla zpětná vazba, že by třeba napsali - ne, tohle se nám nehodí a mažeme, nebo dáváme do fronty k příležitostné publikaci, tak by to bylo lepší.
Publikováno 16 February 2015 - 20:07
2519 - krasa - nejdriv sem si rikal co to bude a po zvetseni, ze to misto znam. Tam je to super a vymejslim jak tam v lete jet
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů