Taky se divím. Sochu pochopitelně poznám a viděl jsem jich teď stovky, ale žádná není ta na fotce. Vidím, že se to najít dá, už to našlo 420 hledačů, ale já mám nějaký blbý google.
poznejmisto.cz II.
Publikováno 25 únor 2015 - 8:44
Taky se divím. Sochu pochopitelně poznám a viděl jsem jich teď stovky, ale žádná není ta na fotce. Vidím, že se to najít dá, už to našlo 420 hledačů, ale já mám nějaký blbý google.
To je jako s tou klecí, kterou taky našlo 40 lidí. Ale u ní teda vůbec netuším, k čemu může sloužit...
Publikováno 25 únor 2015 - 9:17
U té klece jsem nevěděl, co to je, ale tušil jsem, na jaká místa klikat.
U té sochy na balvanu vím přesně co to je, ale vůbec nevím, kam klikat.
Společné to má jen to, že se fotka nedá najít.
Publikováno 25 únor 2015 - 9:17
...ale já mám nějaký blbý google.
Mně pomohl jiný zdroj, než goole. Jeden z těch nejpoužívanějších.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 25 únor 2015 - 13:39
Zase s křížkem po funusu, chjo ach ale je fakt, že to bylo příliš jednoduché
S III mini (N5800XM)
Publikováno 25 únor 2015 - 23:45
Jsem sama, nebo ještě někomu z vás chodí do soukromých zpráv čilá korespondence mezi thvt, mpik a miralill70?
Otevřu si geocaching.cz, vidím, že mám nějakou SZ, vlezu tam a celá stránka korespondence mezi těmito třemi PMkářemi. Nechápu, proč to mám ve svých zprávách??
Chodí to i někomu jinému?
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 26 únor 2015 - 0:09
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 26 únor 2015 - 3:59
Tak jsem se taky díval do svých SZ na gc.cz a mě se tam cizí korespondence neplete.
Tento příspěvek byl upraven od bobasso: 26 únor 2015 - 4:00
Publikováno 26 únor 2015 - 7:51
Jsem sama, nebo ještě někomu z vás chodí do soukromých zpráv čilá korespondence mezi thvt, mpik a miralill70?
Otevřu si geocaching.cz, vidím, že mám nějakou SZ, vlezu tam a celá stránka korespondence mezi těmito třemi PMkářemi. Nechápu, proč to mám ve svých zprávách??
Ale fuj, takhle nekoho odposlouchavat a jeste se k tomu priznavat .
U mne dobre, pokud ta ma korespondence nechodi nekomu jinemu, tak tam mam jen to co je pro mne.
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 26 únor 2015 - 10:29
Difné tedy... Budu muset napsat někomu kompetentnímu.
Připadá mi to trochu jako hromadný email, kdy někdo napíše více lidem a pak odpovědi chodí nejen jemu, ale i ostatním. Ale když vy ve zprávách nic nemáte...
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 26 únor 2015 - 10:36
Publikováno 26 únor 2015 - 14:59
Protože si myslím, že je dobré to vědět, tak vám napíšu rozuzlení záhady. PMkář miralill70 poslal zřejmě hromadnou zprávu stejného znění několika různým lidem včetně mě. Já na ni nereagovala, protože se mi nelíbí, když mi někdo napíše x čísel a chce poradit, co to je. Ale do mé schránky se SZ dorazila korespondence, která následovala s těmi, kdo mu odpověděli. Více to rozebírat nebudu, píšu to jen proto, že je asi třeba si dát pozor při odpovídání na zprávy, evidentně mohou být hromadné a vaše odpověď pak může dorazit i někomu dalšímu, aniž by byla určena jemu.
Publikováno 26 únor 2015 - 15:08
A jak jsem zjistila, opravdu to jde. Při psaní zprávy můžete zadat několik příjemců a pak nastavit, že se pozvaní uživatelé mohou účastnit v jednom rozhovoru.
Takže miralill70 díky za odhalení několika míst aniž bych o to stála, ale já v té době už měla vše nalezené, takže jsem to ani nemohla využít.
Takhle to vypadá při odesílání hromadné zprávy:
- Jméno příjemců
- Ostatní příjemciMůžete přidat až 5 ostatní příjemci
- Poslat ostatním jako Pozvání Kopírovat Pozvání umožňuje, aby se všichni pozvaní uživatele, mohli účastnit v jednom rozhovoru
Kopírovat zaslat samostatnou konverzaci pro každého užiavatele
Publikováno 26 únor 2015 - 15:21
A jak jsem zjistila, opravdu to jde. Při psaní zprávy můžete zadat několik příjemců a pak nastavit, že se pozvaní uživatelé mohou účastnit v jednom rozhovoru.
Takže miralill70 díky za odhalení několika míst aniž bych o to stála, ale já v té době už měla vše nalezené, takže jsem to ani nemohla využít.
Takhle to vypadá při odesílání hromadné zprávy:
- Jméno příjemců
- Ostatní příjemciMůžete přidat až 5 ostatní příjemci
- Poslat ostatním jako Pozvání Kopírovat Pozvání umožňuje, aby se všichni pozvaní uživatele, mohli účastnit v jednom rozhovoru
Kopírovat zaslat samostatnou konverzaci pro každého užiavatele
díky.. snad to ani nebudem pokoušet.. :-) to radši mrtvou fretku.. :-)
Publikováno 26 únor 2015 - 15:26
Hmm, pěkné a hned mi miralill70 dává k příspěvkům palec dolů. Díky!!!
A zároveň mi od něj přistála další nápověda k dalšímu místu, aniž bych o to měla zájem. Vše mám nalezené.
Jdu zkusit najít, jestli to jde někde blokovat.
Publikováno 26 únor 2015 - 15:35
díky.. snad to ani nebudem pokoušet.. :-) to radši mrtvou fretku.. :-)
Já tohle třeba vůbec netušila, možná to neví víc lidí, že někomu odpovídají a přijde to i někomu dalšímu. Ne vždy je to asi žádoucí. Tak jsem to tu raději napsala.
A už jsem přišla (holka šikovná) i na to, jak tu konverzaci opustit, aby mi to nechodilo dál. Když jsem si vlezla do té série zpráv, co mi chodila, tak tam dole pod účastníky je
Tak jsem to přehodila na VYP a teď už počítám nebude chodit od nikoho z těch zúčastněných nic. Koukala jsem, že i mpik si to vypnul (opustil konverzaci). No, člověk se stále učí.
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 26 únor 2015 - 15:40
Publikováno 26 únor 2015 - 17:17
Já tohle třeba vůbec netušila, možná to neví víc lidí, že někomu odpovídají a přijde to i někomu dalšímu. Ne vždy je to asi žádoucí. Tak jsem to tu raději napsala.
A už jsem přišla (holka šikovná) i na to, jak tu konverzaci opustit, aby mi to nechodilo dál. Když jsem si vlezla do té série zpráv, co mi chodila, tak tam dole pod účastníky je
Tak jsem to přehodila na VYP a teď už počítám nebude chodit od nikoho z těch zúčastněných nic. Koukala jsem, že i mpik si to vypnul (opustil konverzaci). No, člověk se stále učí.
Díky, opravdu jsem netušila, že to vidí víc členů, než adresát
Publikováno 26 únor 2015 - 17:22
Hmm, pěkné a hned mi miralill70 dává k příspěvkům palec dolů. Díky!!!
A zároveň mi od něj přistála další nápověda k dalšímu místu, aniž bych o to měla zájem. Vše mám nalezené.
Jdu zkusit najít, jestli to jde někde blokovat.
Jsem ti ten mínus vyrovnala, ať nesvítíš červeně. Já jsem taky tehdá dostala za dřevěné rozhledny Zlínského kraje. Jj, když to někoho baví... Jinak teda velmi vtipná zápletka dneska.
Publikováno 26 únor 2015 - 18:32
Tak mám úplně stejný problém! Kouknu do mailu a 15 nepřečtených, z toho většina z GC.cz, ani nevím, proč si mě dotyčný miralil přidal do účastníků korespondence??? Asi myslel. že přidáním mu tam budu sypat jeden hint za druhým... Tímto mu děkuji,že mě už z příjemců vyloučil a pro příště mu radím, aby čas, ve kterém přidával účastníky, raději strávil poctivým hledáním...
Publikováno 26 únor 2015 - 22:38
Jsem ti ten mínus vyrovnala, ať nesvítíš červeně. Já jsem taky tehdá dostala za dřevěné rozhledny Zlínského kraje. Jj, když to někoho baví... Jinak teda velmi vtipná zápletka dneska.
Díky ti, dobrá vílo, ani nevím, jestli jsem ti tehdá vyrovnala skore, snad ano, jestli ne, tak se kaju a kdyby nedej bože byla zase příležitost, tak oplatím.
Zápletka vtipná, ale řeknu ti, že nemít dohledáno, tak bych byla docela naštvaná, že vím rovnou místa, kde jsou. Kdyby jen nápověda!
Publikováno 26 únor 2015 - 22:40
Tak mám úplně stejný problém! Kouknu do mailu a 15 nepřečtených, z toho většina z GC.cz, ani nevím, proč si mě dotyčný miralil přidal do účastníků korespondence??? Asi myslel. že přidáním mu tam budu sypat jeden hint za druhým... Tímto mu děkuji,že mě už z příjemců vyloučil a pro příště mu radím, aby čas, ve kterém přidával účastníky, raději strávil poctivým hledáním...
Jsem ráda, že jsem nebyla obšťastněna sama, už jsem si skoro připadala jako paranoidní šmírák cizí korespondence.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů