Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7421 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2015 - 7:40

nááhodou,.. trochu budu oponovat.. když je modrá obloha, je objekt zajímavej a fotogenickej.. a ta symbolika je prima.. :-)))

Když jsem to viděla poprvý, tak jsem si říkala, co to je za divnou věc? Pak mi to došlo a nakonec jako jo. Jinak to byla otázka chvilky-jen si to uvědomit.  ;) Mám v Praze horší špeky. 

• 0

#7422 miralill70

miralill70

Premium Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 14:34

Ta dnešní fotka 2664 byla docela lehká, nakonec jsem byl 2. Už jsem to měl skoro nalezené, ale adams mě o pár setin sekundy předběhl :(. Škoda, mohl jsem mít "FTF" :lol:

• 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg

#7423 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 14:54

2664 - te je hodne skoda. Sam sem tam byl uz mockrat - od poznej misto ani jednou. Mel sem vymyslenej uplne jinej a trosku tezsi zaber. Pohled na neco, co je v tomhle objektu hodne unikatni.   Takhle to neni ani na ty 3 hvezdy

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#7424 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 15:14

Takže 2663 si můžu opět škrtnout.  :P

• 0

#7425 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 16:22

Jako v poslední době byly na poznejmisto trochu těžší věci i vyloženě dávačky, ale ta zlínská dvatisícešestsetdesítka mi fakt nějak nejde do hlavy. 90 lidí...?

• 0
Vložený obrázek

#7426 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 16:52

Jako v poslední době byly na poznejmisto trochu těžší věci i vyloženě dávačky, ale ta zlínská dvatisícešestsetdesítka mi fakt nějak nejde do hlavy. 90 lidí...?

Pro kačera brnkačka.  ;)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7427 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 16:58

Já jsem kupodivu dost zápasil s 2660. Nikdy jsem tam nebyl a není se čeho chytit. Ale nápad přišel, ale stejně jsem to spíš nakliknul. A pak ta dnešní moravskoslezská, taky nakliknutá, obrázek jsem na webu nenašel.

• 0

#7428 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 17:15

Já jsem kupodivu dost zápasil s 2660. Nikdy jsem tam nebyl a není se čeho chytit. Ale nápad přišel, ale stejně jsem to spíš nakliknul. A pak ta dnešní moravskoslezská, taky nakliknutá, obrázek jsem na webu nenašel.

2660 jsem měla připraveno několik pěkných záběrů a nemohla jsem si vybrat, který poslat. Váhala jsem tak dlouho, až mě někdo předběhl.... :(  :rolleyes:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7429 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 19:05

Jo 2662   ta je zakerna. Mam dojem, ze fotky vykoukly az na asi 3 zadani prakticky stejneho dotazu

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#7430 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 19:12

Jo 2662   ta je zakerna. Mam dojem, ze fotky vykoukly az na asi 3 zadani prakticky stejneho dotazu

Já to hledal BF a bylo to hned první místo, kam jsem klikal... :D  :D  :D  Teď zjistit, co to je, to bude větší oříšek... :lol:  :lol:  :lol:

PS: Krásná noční fotka, s těma svíčkama je to fakt zajímavý... ;)

Tento příspěvek byl upraven od Matylda13: 23 duben 2015 - 19:15

• 0

#7431 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 19:44

Já jsem ji taky posílala, takže jsem nemusela hledat, ale pamatuj, že nejen googlem je člověk živ...  ;)

• 0

#7432 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 23:08

Já jsem ji taky posílala, takže jsem nemusela hledat, ale pamatuj, že nejen googlem je člověk živ...  ;)

No, kdo ale má vědět, že je to totok!? :blink: :D

• 0
Vložený obrázek

#7433 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 19:25

No, kdo ale má vědět, že je to totok!? :blink: :D

Když nevím, narvu tam skoro všechno!  :D Tady by asi účel nedal moc odhadnout...  ;)

• 0

#7434 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 20:55

Já účel odhadl. Tedy byl jsem vedle, ale jen docela málo. Nasměrovalo mě to tam, kde jsem se chytal. Když nevím, co to je, předpokládám, že to místo je něčím zvláštní, jinak by tam tu fotku nedali. I když mýlit se můžu, ale zatím tady ten pověstný hřebík ve stavidle nebyl.

• 0

#7435 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 22:03

....ale zatím tady ten pověstný hřebík ve stavidle nebyl.

A to mě právě mrzí, když je to přímo v podtitulu této hry...

• 0

#7436 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 23:14

Ty zlínský nějak nedávám. Jednoho jsem se zbavil a novej s ďábelskym číslem zase ne a ne....

• 0
Vložený obrázek

#7437 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2015 - 0:50

Tak toto nedalo moc práce, ale chtělo to odhadnout účel stavby.

• 0

#7438 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2015 - 0:53

To se nechci kasat, protože v poslední době mi to moc nejde a nenalezená místa mi přibývají.

• 0

#7439 Ronte

Ronte

Ronte

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2015 - 18:53

nááhodou,.. trochu budu oponovat.. když je modrá obloha, je objekt zajímavej a fotogenickej.. a ta symbolika je prima.. :-)))

Skromnost není na místě - ta fotka je prostě úžasná, když jsem ji uviděl, jen jsem zaplesal. A když mi po pěti minutách docvaklo, co a kde (a to jsem přitom den předtím jel kolem), ještě to můj první dojem umocnilo - skryté významy mám moc rád. Jen víc takových originálních, příjemných poznávacích osvěžení!!! :-)

• 2

#7440 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 13:27

O kvalite fotcy, modrosti oblohy, fotogenicnosti ci zajimavosti objektu se nepreu . To tam vsechno je - me u toho objektu spis fascinuje zpracovani.  Pokud ten objekt postavim nekam jinam ci neznam souvislosti umisteni, mnohem vic to ve me evokuje sparatakiady ci rokova nebo cirkusova vystoupeni. Poloha tech postav je totiz takova neprirozena vzhledem k tomu co predstavuji - pro skarohlidy poloha vzhledem k uhlu je proste divna  

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama