Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7561 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2015 - 21:07

tak to jsme dvě, taky se s ním lopotím už jsem pojmenovala vše možné co na fotce vidím a stále nic  :( zajímalo by mne jestli to jde vůbec vygooglit a nebo se musí klikat  :(

Tak mě tento dotaz motivoval to zkusit - netřeba klikat, jde to najít. Aspoň jsem se dozvěděl, co je to za "tunýlek".

• 0

#7562 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2015 - 21:25

tak to jsme dvě, taky se s ním lopotím už jsem pojmenovala vše možné co na fotce vidím a stále nic  :( zajímalo by mne jestli to jde vůbec vygooglit a nebo se musí klikat  :(

tak já po usilovném lovu našla a už i dohledala, oč jde.. a hamáci měli pravdu, tohle bych fakt neuhodla.. nejvíc jsem sázela na nějakou poustevnu.. zajímavý.. ale dalo mi to zabrat, to zas jo! díky díky za zajímavou fotku.. :-))

Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 23 May 2015 - 21:50

• 1

#7563 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 23 May 2015 - 23:48

Chtěla jsem napsat, že jsme tři, ale koukám, že Jola už našla... co ty? Já stále ne. Už si říkám - je to marný, je to marný, je to marný!!!!  :angry:

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7564 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 7:13

Ten objekt 2720 má přesný název. Kdo to ještě nenašel, asi bude hodně překvapen, jak se tomu říká.

• 1

#7565 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)
  • LocationPříbramsko

Publikováno 24 May 2015 - 7:25

Chtěla jsem napsat, že jsme tři, ale koukám, že Jola už našla... co ty? Já stále ne. Už si říkám - je to marný, je to marný, je to marný!!!!  :angry:

Taky ještě nemám večer jsem to vzdala a jdu zkusit pokračovat nyní  :huh:

• 0

#7566 thvt

thvt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 8:29

Ten objekt 2720 má přesný název. Kdo to ještě nenašel, asi bude hodně překvapen, jak se tomu říká.

jo to teda....ale třeba to takový kdysi bylo :D

• 1

#7567 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 9:39

Bylo, ale je to už moc dávno.

• 0

#7568 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 13:50

já To Ono potkala v Toskánsku.. ale už jen jako zajímavost pro túúúristy :-)

• 0

#7569 thvt

thvt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 16:49

Bylo, ale je to už moc dávno.

jo to je vidět...

• 1

#7570 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 20:58

2723.........opravdu nechápu pouze 3*.........jsou tu věci za 4  a občas 5 a dají se v klidu ,ale dle mého , toto je na bůra.!!Nebo BF :D ;)

• 0
Tony

#7571 Ronte

Ronte

Ronte

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 21:50

2723.........opravdu nechápu pouze 3*.........jsou tu věci za 4  a občas 5 a dají se v klidu ,ale dle mého , toto je na bůra.!!Nebo BF :D ;)

Nemyslím. Vždyť i denní tisk o tom poměrně obsáhle referoval... Na různé variace dotazů se dá skutečně dohledat, stačí mít trpělivost. O jedné hvězdičce navíc by se snad dalo uvažovat, ale na pětku to fakt není.

• 1

#7572 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2015 - 23:22

Nemyslím. Vždyť i denní tisk o tom poměrně obsáhle referoval... Na různé variace dotazů se dá skutečně dohledat, stačí mít trpělivost. O jedné hvězdičce navíc by se snad dalo uvažovat, ale na pětku to fakt není.

Pravda, pravda, zrovna jsem to dohledala, trvalo to tak 20 minut. :-) Vylouplo se to na obecný dotaz a tipla jsem si bližší oblast a vyšlo to. Trochu horší bylo dohledání na mapě, protože to místo kupodivu na mapě vyznačené není, ale podle popisu v textu jsem to za chvíli trefila. Na pětku vidím taky jiné adepty. 

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7573 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 8:04

To co zde snese papír již dlouho nečtu,nicméně4* by dle mého bylo opravdu trefnější,už kvůli jiným snímkům....no,je to o úhlu pohledu a dostatku informací.. B)

• 0
Tony

#7574 miralill70

miralill70

Premium Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 14:24

Pravda, pravda, zrovna jsem to dohledala, trvalo to tak 20 minut. :-) Vylouplo se to na obecný dotaz a tipla jsem si bližší oblast a vyšlo to. Trochu horší bylo dohledání na mapě, protože to místo kupodivu na mapě vyznačené není, ale podle popisu v textu jsem to za chvíli trefila. Na pětku vidím taky jiné adepty. 

Pětka je určitě 2592, jeden z nejtěžších oříšků na PM (teda alespoň podle mě ;))

• 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg

#7575 Ronte

Ronte

Ronte

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 14:40

Pětka je určitě 2592, jeden z nejtěžších oříšků na PM (teda alespoň podle mě ;))

Čtyři hvězdičky odpovídají. Na správný dotaz (a tím nemyslím jen název - chce to prostě trochu fantazie) se poměrně rychle objeví. Navíc most je přesně definovaný objekt, který se nachází pouze v konkrétních místech a kterých je omezené množství. I když musím uznat, že tenhle mě opravdu bavilo dohledávat a nad tím pravým souslovím jsem si lámal hlavu docela dlouho. Ale o tom to přece je, nebo ne? Sám bych přivítal povícero podobných, a to i opravdu pětihvězdičkových špíčků.

• 2

#7576 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 16:21

2592 oproti jiným (např. 2682) byla pohodička, po kačersku nalezeno za chvíli. :-) Pětku bych tomu určitě nedala, čtyřka tomu sluší víc. :-)

• 0

#7577 thvt

thvt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 16:23

no já to pak našla na nějakém vodáckém webu s docela luxusními fotkami, ale to jsem hledala něco jiného

• 1

#7578 thvt

thvt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 16:29

ta kotva u přístavu mě straší i ve snech, tedy hlavně ta keška, co k ní patří

• 1

#7579 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)
  • LocationPříbramsko

Publikováno 25 May 2015 - 17:15

chvíli jsem si myslela, že mi publikovali moji fotku :) 

• 0

#7580 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 25 May 2015 - 19:09

Kesku bych i chapal, ale fotku? ;-)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma