Kdo by neznal koleje?
nápověda jak prase! :-)))))) díky!
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 12 November 2015 - 8:57
Publikováno 12 November 2015 - 8:57
Kdo by neznal koleje?
nápověda jak prase! :-)))))) díky!
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 12 November 2015 - 8:57
Publikováno 14 November 2015 - 21:32
Jenže ta 3034 je na jednom z nejprofláknutějších serverů.
Tak to je dobrá haluz.
Je tam, ale vypadá ouplně jináč.
Nakonec jsem našel článek, kde psali právě o té změně vizáže.
Uff.
Publikováno 15 November 2015 - 14:19
To já jsem to poznal i podle toho staršího snímku. Všímám si i jiných věcí, třeba celkového tvaru a polohy a počtu oken. Vím, že fasáda se může změnit, mohou přibýt třeba vikýře, ale málokdy se mění počet oken, to už spíš jde pak o novostavbu. Ale spíš to byla náhoda, že mě ten snímek zaujal a zkusil jsem to kliknout, opravdu se to tam změnilo.
Publikováno 19 November 2015 - 9:16
Čekal jsem na jihočeskou a vidím 3050. Zajímavý objekt to určitě je, ale připadá mi jako kopie roubenky z plechu. Kdo zná historii, pochopí.
Publikováno 19 November 2015 - 10:07
3049 je mi podezřele povědomá,ale jen si vzpomenout....
Publikováno 19 November 2015 - 11:42
Já jsem si nejdřív zjistil, jak se tomu říká. Pak už jsem to našel poměrně rychle FTF na mě počkalo, i když jsem to nenašel hned. Ale nikdy jsem tam nebyl.
Publikováno 19 November 2015 - 14:22
Asi jsem momentálně zaostalá, ale nechápu, jak mám zjistit, jak se říká něčemu, co nevím co je .
Publikováno 19 November 2015 - 16:41
Čekal jsem na jihočeskou a vidím 3050. Zajímavý objekt to určitě je, ale připadá mi jako kopie roubenky z plechu. Kdo zná historii, pochopí.
Mě se i tahle líbí, a s tou podobou to byl záměr.
Publikováno 19 November 2015 - 17:07
Já jsem si nejdřív zjistil, jak se tomu říká. Pak už jsem to našel poměrně rychle FTF na mě počkalo, i když jsem to nenašel hned. Ale nikdy jsem tam nebyl.
Jak se to jmenuje vím (snad), ale jak to najít na mapě? Možných míst je spousta... Zatím na to nemám trpělivost...
Publikováno 19 November 2015 - 18:06
Jak se to jmenuje vím (snad), ale jak to najít na mapě? Možných míst je spousta... Zatím na to nemám trpělivost...
Mě se opět vyplatilo klikání do mapy! Za necelých 5 minut nalezeno.
Publikováno 27 November 2015 - 13:46
Tady to vypadá jako by všichni usnuli zimním spánkem
Publikováno 27 November 2015 - 13:53
Já třeba vůbec nestíhám hledat. A jak se mi kupí nenalezené, tak mě to přestává i bavit.
Publikováno 27 November 2015 - 13:58
Já třeba vůbec nestíhám hledat. A jak se mi kupí nenalezené, tak mě to přestává i bavit.
zrovna dnes jsem taky zase po delší době a hledala resty, taky mám málo času, ale zatím stíhám dohledávat, teda dnes až na jeden, ten se mi nedaří
Publikováno 27 November 2015 - 13:58
Spíš je mi divné, že jsou všude zimní fotky. To už napadl sníh?
Publikováno 27 November 2015 - 14:04
Spíš je mi divné, že jsou všude zimní fotky. To už napadl sníh?
u nás teď pár dní bylo trochu bílo
Publikováno 27 November 2015 - 17:39
Já už jsem ve skluzu tak půl roku, jsem ráda, že stihnu logovat kešky a plánovat další výlety. Fotím, ale nestíhám se k fotkám dostat a poslat na PM a stejně tak nemám čas hledat. Dnes jsem nad tím přemýšlela a zjistila jsem, že mi to zase až tak nechybí, konečně místo toho stíhám zase číst knížky a spoustu jiných věcí, které jsem při hledání nestíhala, trávila jsem nad tím spoustu času.Já třeba vůbec nestíhám hledat. A jak se mi kupí nenalezené, tak mě to přestává i bavit.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 27 November 2015 - 17:46
Na Plzeňsku už nesněží.
A je to krásné místo kde jsem ... nebyl. Ale byl jsem kousek odtud, bohužel nebyl čas tam zajít.
Publikováno 28 November 2015 - 9:16
Na Plzeňsku už nesněží.
A je to krásné místo kde jsem ... nebyl. Ale byl jsem kousek odtud, bohužel nebyl čas tam zajít.
jo je , taky jsem tam nebyla, ale jezdili jsme pár let kousek odtud, na stejné katastrální území.... ale to už je dááááávno, tehdy to tam takhle určitě nevypadalo
Publikováno 28 November 2015 - 22:01
Tam jezdí lidí... dokonce autobus invalidů jsme tam potkali.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů