aháá, už chápu, počty přes desítku mi nejdou..tak neplakej, houpy hou! :-))noe1 napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
ale koukám, že jsi v hloučku na prvním místěnoe1 napsal/a:
Ach jo ... teď si budu zase muset počkat 18 fotek, než se připojím do skupinky na prvém místě:( To mám za to že tam těch fotek posílám moc ;)
Jinak jsem přišel na to, že když někdo dosáhne 50 publikovaných fotek, tak se už nikdy - ale nikdy, na první místo nedostane.
Teď jo, ale od další fotky si počkám těch 18 zmíněných - a to ještě za předpokladu, že mezi těmi 18 nebude žádná moje. Chytá mě deprééééééze B)B)
poznejmisto.cz II.
Publikováno 27 February 2013 - 16:43
Publikováno 27 February 2013 - 16:46
noe1 napsal/a:
Gresaci napsal/a:
ale na dlouho naposledy
A ty se mi ještě směješ, no to od tebe není hezké, to je taková zlá, zlá, nepěkný, věc :-))))))
přeci nebudu plakat
taky tam chvíli nebudu
a aspoň tam bude Mlog chvíli sám
Publikováno 27 February 2013 - 16:49
ale zas prej máš kocábku náram náram náram....jéé zazpíváme si!:-))noe1 napsal/a:
Gresaci napsal/a:
ale na dlouho naposledy
A ty se mi ještě směješ, no to od tebe není hezké, to je taková zlá, zlá, nepěkný, věc :-))))))
Publikováno 27 February 2013 - 16:59
budu už muset odejít z práce, mohl by sis mě napsat s Lubošem do seznamu? ať něco nezmeškám..a když jím sušenky, jsem pěkný čuně s těmi drobky, bude to stačit pro přijetí?noe1 napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
ale zas prej máš kocábku náram náram náram
Mám, a když budete hodní, a budete se tvářit jako zvířátka v páru, tak vás i svezu, když by zapršelo.
Zpívat jste měli přijet minulý víkend na Blaník. Tam se zpívalo tak, že na nás sv. Václav poslal zbrojnoše, že prej mu budíme vojska.
blaník nám utekl neb všechno zapadalo sněhem..tak a DU! :-))
Publikováno 27 February 2013 - 18:11
Radši bych měl taky něco publikovanýho. Vždyť to jsou pořád dokolečka ty samý jména.Gresaci napsal/a:
noe1 napsal/a:
Gresaci napsal/a:
ale na dlouho naposledy
přeci nebudu plakat
taky tam chvíli nebudu
a aspoň tam bude Mlog chvíli sám
A to už jsem tam poslal asi 11 fotek. Chápu, že proti některým jsem břídil, ale něco by se ujmout mohlo. Už z tý nuly u svýho jména začínám mít deprese:)
Publikováno 27 February 2013 - 19:07
Publikováno 27 February 2013 - 19:26
Třeba za padesátou publikovanou dostaneš 2 body. Posílej a vytrvej, do roka a do dne budeš zase první:DJolaLuba napsal/a:
to je nějaký na palici :-) sakriš..za to by měl být nějaký parádní bonusnoe1 napsal/a:
Ach jo ... teď si budu zase muset počkat 18 fotek, než se připojím do skupinky na prvém místě:( To mám za to že tam těch fotek posílám moc ;)
Jinak jsem přišel na to, že když někdo dosáhne 50 publikovaných fotek, tak se už nikdy - ale nikdy, na první místo nedostane.
Publikováno 27 February 2013 - 19:28
Publikováno 27 February 2013 - 19:33
Publikováno 27 February 2013 - 19:35
Publikováno 27 February 2013 - 19:47
Tak s tou jsem zápasil taky celkem dlouho. Což mě samozřejmě jako obyvatele Karlovarskýho kraje dost štvalo. A ještě víc proto, že mi ten kříž přišel i takhle zezadu tak nějak povědomej, jen si ne a ne vzpomenout odkud. A nakonec člověk zjistí, že tam fakt byl. To mě to moje šedý řešeto mozkový opravdu zklamalo...bobasso napsal/a:
Další fotka, která mě dala celkem zabrat byl ten Fisatův kříž #0493.
Publikováno 27 February 2013 - 19:54
Publikováno 27 February 2013 - 20:12
Každý holt má toho svého Googla jináč vychovaného. Mně taky křížek ve vodě ve spojitosti se zaklínadlem pro 492 nenabízí. Zato mi hned v prvním řádku na stejné zaklínadlo vyhazuje portál od 496. Moc si mě tím ale Google nezíská, protože 496 není žádný špek:)
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 27 February 2013 - 20:34
Já gratuluji k tak pěknému pořadí fotky a jsem ráda, že to vyšlo na tak hezké místo.Matylda13 napsal/a:
Hurá, konečně mi schválili další fotku:), a to už jsem si myslel, že mejm se vyhejbaj. A ještě takový hezký číslo - 500. No, řekněte. Musel jsem se o tu radost podělit.:D:D
Edit: Noe1 - Gratuluji k FTF.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 27 February 2013 - 20:39
Alf Gang napsal/a:
Já gratuluji k tak pěknému pořadí fotky a jsem ráda, že to vyšlo na tak hezké místo.Matylda13 napsal/a:
Hurá, konečně mi schválili další fotku:), a to už jsem si myslel, že mejm se vyhejbaj. A ještě takový hezký číslo - 500. No, řekněte. Musel jsem se o tu radost podělit.:D:D
Edit: Noe1 - Gratuluji k FTF.
Díky za chválu, u [CENZURA] je vždycky krásně:)
Publikováno 27 February 2013 - 21:25
sHpy00n napsal/a:
causa 23 & 492.
Děkuju za SZ. Sešly se mi dvě, obě uváděly stejné pojítko, leč mně ho G vůbec nenabídl. A to jsem ho zkoušel v Opeře, Firefoxu, Chromiu, přihlášený, nepřihlášený, oči jsem si mohl vykoukat.. Nic. To je nějaký divný, ne?
hm, tak mně doma taky nic, ale v práci to fungovalo
fotka byla mezi první dvacítkou
každopádně jsem se dost nasmála
uvidíme, kdy se objeví další souvislosti
Publikováno 27 February 2013 - 21:42
treba #495 uz jsem videl mockratGresaci napsal/a:
Publikováno 27 February 2013 - 22:04
sHpy00n napsal/a:
treba #495 uz jsem videl mockratGresaci napsal/a:
to já toho viděla taky dost, většinou hned poté,co jsem našla
ale tady je to dost vtipné spojení dvou zcela odlišných obrázků
Publikováno 27 February 2013 - 22:44
sHpy00n napsal/a:
causa 23 & 492.
Děkuju za SZ. Sešly se mi dvě, obě uváděly stejné pojítko, leč mně ho G vůbec nenabídl. A to jsem ho zkoušel v Opeře, Firefoxu, Chromiu, přihlášený, nepřihlášený, oči jsem si mohl vykoukat.. Nic. To je nějaký divný, ne?
Některým je holt dáno!
koyama: to je škandál!!!
Publikováno 28 February 2013 - 11:47
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů