poznejmisto.cz II.
Publikováno 05 March 2013 - 20:03
Publikováno 05 March 2013 - 21:24
No já to chápu tak, že mraky je daleko víc než desítky, takže aspoň o jeden řád víc, takže stovky. A tolik jich 100Ďáci nejspíš neposlali. Jestli se pletu, tak se hluboce dalece omlouvám...venca68 napsal/a:
Chápeš, Tomáši, z tohoto vyjádření, co jsou to mraky fotek? :Dněkdo poslal mraky fotek někdo desítky...
Publikováno 06 March 2013 - 8:38
mraky této zimy..takže moc..:-)venca68 napsal/a:
No já to chápu tak, že mraky je daleko víc než desítky, takže aspoň o jeden řád víc, takže stovky. A tolik jich 100Ďáci nejspíš neposlali. Jestli se pletu, tak se hluboce dalece omlouvám...venca68 napsal/a:
Chápeš, Tomáši, z tohoto vyjádření, co jsou to mraky fotek? :Dněkdo poslal mraky fotek někdo desítky...
Publikováno 06 March 2013 - 8:44
Publikováno 06 March 2013 - 9:33
dívala jsem se teď na předpověď..koukávám na yr.no, dost to sedí, ale nyní zmatena..předpověď na víkend a příští týden hnusná až mrazivá..na českých předpovědích celkem optimistično..:-) asi budu optimistická vlastenkadroping napsal/a:
Tak se priznam, ze s nastupem pekneho pocasi u me zajem o hadani prudce ochladl.
Ale zase jsem na vyletech neco nafotila, tak mi treba neco publikujou a budu sbirat body takhle
Publikováno 06 March 2013 - 11:32
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 06 March 2013 - 11:33
Publikováno 06 March 2013 - 11:40
my taky nervózně podupáváme ve startovních boxech..ale ne vždy jde vyrazit..to je pořád něco..choroby, děti, psi, práce, zábava..a tak..:-))Alf Gang napsal/a:
Tak jasně, že když je možnost vyrazit ven, tak to využiju - a to někdy i počasí nepočasí a jdu na kešky. Ale bohužel mi to povinnosti dovolí jen o víkendu, a taky ne vždy. Takže jsem ráda, že se můžu mezitím zabavit s poznejmisto.
Publikováno 06 March 2013 - 11:42
Publikováno 06 March 2013 - 11:52
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 06 March 2013 - 12:52
že ty tu svou vlastní mapku furt nemáš? :-)))já tu svou ani nestačím doplňovatAlf Gang napsal/a:
yardapb Možná by stačilo, kdyby se po nálezu objevil název místa, pak už si to člověk po čase vygooglí snáz. Ale je fajn, že aspoň mapka zůstane v přiblížení, v začátcích to tak nebylo a zpětné dohledání - vzpomenutí si - kde místo přesně je bylo horší.
Publikováno 06 March 2013 - 14:19
No, stydím se hrozně, ale nemám. Nějak nestíhám. A mrzí mě to.JolaLuba napsal/a:
že ty tu svou vlastní mapku furt nemáš? :-)))já tu svou ani nestačím doplňovatAlf Gang napsal/a:
yardapb Možná by stačilo, kdyby se po nálezu objevil název místa, pak už si to člověk po čase vygooglí snáz. Ale je fajn, že aspoň mapka zůstane v přiblížení, v začátcích to tak nebylo a zpětné dohledání - vzpomenutí si - kde místo přesně je bylo horší.
Publikováno 06 March 2013 - 15:31
Viburnus napsal/a:
Jsem mírně nervózní... s příští publikovanou fotkou po několika týdnech najednou s největší pravděpodobností nastane situace, že na první stránce mezi 30 fotkami ani u jedné z nich neuvidím žlutý rámeček!!! :o:o
a to nepřežiješ, co? :-)) tvé starosti mít - s našima usmolenejma dvěma fotkama kterejm se přes ty tvoje hromady podařilo prodrat :| :-)))
...
Publikováno 06 March 2013 - 15:39
Publikováno 06 March 2013 - 17:00
JolaLuba napsal/a:
a to nepřežiješ, co? :-)) tvé starosti mít - s našima usmolenejma dvěma fotkama kterejm se přes ty tvoje hromady podařilo prodrat :| :-)))...
No málem jsem skutečně nepřežil - a to ještě tím posledním hřebíčkem byla má veleoblíbenkyně #538. Ale naštěstí jen na pár hodin, #539 a už jsem zas v richtiku
Hromady... nojono, má mi to ležet bez užitku na disku nebo se tím pár lidí může zabavit? Tak jsem vzal vidle a něco jim tam nasypal... Co se z toho nakonec objeví, to je překvapení i pro mě.
Moc si zpětně sáhnout do těch už odeslaných fotek, určitě bych nějaký vzal zpátky. Už jsem si i povzdechl: "Jé, oni mi publikovali obrázek! (potud radost) Ale zrovna tenhle? Vždyť jem posílal jiný, hezčí..."
Už jsem letité zdroje vyčerpal, takže moje hromady už narůstat nebudou... tak moc. Do příštího výletu A vašim fotkám držím palce, rád si zapátrám
Publikováno 06 March 2013 - 20:47
Publikováno 06 March 2013 - 20:59
To mě nebolí, zatím se mi nepovedla lepší příčka než 10. a nevidím moc pravděpodobně, že by se to mělo zlepšit. Nevím co by mě přinutilo hledat nicneříkající stožár v lese / kříž v poli / změť chodníčků v trávě / kůlnu... Takže jen ať mi klidně publikují dalších 20, to mi nevadí (jestli se v tý haldě 20 publikovatelných vůbec najde).noe1 napsal/a:
A na tvém místě bych byl trošku nervozní ... už jen 19 publikovaných fotek a už nebudeš mít šanci se nikdy dostat do skupinky na prvním místě ;-)))))
Dokud budou k hledání převažovat místa jako #515, #512, #496, #469, #421,... jako doteď, budu spokojenej
Publikováno 06 March 2013 - 21:07
Columbovsukni napsal/a:
Já bych tak hledala a nemám co... :@
Jezis, holky,
ja tam mam obrazky za dva dny a jeden restik a vuuubec se mi nechce.
Pritom dneska 2 poznavam a jsem lina si to dokonce vyzoomovat, natoz nekde neco hledat.
Publikováno 06 March 2013 - 22:01
Hoď mi to sem, já to dohledám za tebe.
No, je vidět, že každý si to hledání užívá jinak a po svém. Tak to má být... Ale stejně chci dnes ještě aspoň jeden obrázek...:D:D
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů