poznejmisto.cz II.
Publikováno 07 March 2013 - 12:41
Publikováno 07 March 2013 - 12:45
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 07 March 2013 - 12:45
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 March 2013 - 12:52
Publikováno 07 March 2013 - 12:52
Publikováno 07 March 2013 - 13:09
No právě - tohle pojmenování mě vůbec nenapadlo.miki6 napsal/a:
a mě ji právě gůgl ukázal, chce to jen trefit se do pojmenování..
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 March 2013 - 13:12
mpik napsal/a:
542 nalezena. Po prohledávání webů jsem narazil na zmínku která napověděla. A na místě poblíž jsem byl mnohokrát i když na správných souřadnicích ne. Takže jsem už jen proklikal okolí, až jsem se strefil.
Podobně jsem proklikávala 541
Publikováno 07 March 2013 - 13:20
Alf Gang napsal/a:
mpik napsal/a:
542 nalezena. Po prohledávání webů jsem narazil na zmínku která napověděla. A na místě poblíž jsem byl mnohokrát i když na správných souřadnicích ne. Takže jsem už jen proklikal okolí, až jsem se strefil.
to bych musela nejdřív aspoň trefit město
Publikováno 07 March 2013 - 13:21
miki6 napsal/a:
537 byla brnkačka, ale ty poslední dvě taky odolávají..Gresaci napsal/a:
tak po dlouhé době dva záseky 537 a 541
nevím jak tomu říct, takže brnkačka se zatím nekoná
Publikováno 07 March 2013 - 13:25
To se mi povedlo trefit asi na třetí pokus.Gresaci napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
mpik napsal/a:
to bych musela nejdřív aspoň trefit město
Publikováno 07 March 2013 - 14:17
Publikováno 07 March 2013 - 15:24
Columbovsukni napsal/a:
To jsem ráda, že se vám koule tak líbí, fotila jsem ji speciálně pro vás...
Tak ja nevim.
Nafotila jsem podobnou fotku a nakonec ji nenahrala, protoze jsem si rikala, proc by se s tim mel nekdo hadat. Mesto je to sice krasne, ale je tam spousta jinych veci, ktere spis stoji za to ukazat.
Evidentne se moje nazory na zajimavost fotografii uplne rozchazi s provozovateli webu. Koncim s nahravanim
Publikováno 07 March 2013 - 16:04
Publikováno 07 March 2013 - 17:50
Publikováno 07 March 2013 - 17:52
droping napsal/a:
Tak ja nevim.
Nafotila jsem podobnou fotku a nakonec ji nenahrala, protoze jsem si rikala, proc by se s tim mel nekdo hadat. Mesto je to sice krasne, ale je tam spousta jinych veci, ktere spis stoji za to ukazat.
Evidentne se moje nazory na zajimavost fotografii uplne rozchazi s provozovateli webu. Koncim s nahravanim
Já jsem už hledání podobných koulí, hlav, divnejch věží atd. vzdal. Takže klidně nahrávej i ty svoje fotky ;-)
Publikováno 07 March 2013 - 18:12
droping napsal/a:
Tak ja nevim.
Mě taky baví hledání, jak psala Alfice. Když tam budeme posílat jen hrady, zámky a rozhledny, jednak to všichni hned najdeme a nebude to taková zábava a taky za chvilku nebude co hádat. To samé bych já mohla říct třeba na kostely - jako ano, pěkné, ale podívat se na ně nepojedu. Každý to holt máme nastaveno jinak, Já mám radši obrázky, které mi google nevyplivne do minuty.
Publikováno 07 March 2013 - 18:23
Columbovsukni napsal/a:
droping napsal/a:
Tak ja nevim.
Mě taky baví hledání, jak psala Alfice. Když tam budeme posílat jen hrady, zámky a rozhledny, jednak to všichni hned najdeme a nebude to taková zábava a taky za chvilku nebude co hádat. To samé bych já mohla říct třeba na kostely - jako ano, pěkné, ale podívat se na ně nepojedu. Každý to holt máme nastaveno jinak, Já mám radši obrázky, které mi google nevyplivne do minuty.
Já mam třeba rád takové obrázky (např. kostely), které jsou snadno identifikovatelné, ale u kterých na googlu vyjede spoustu podobných obrázků, ale jen jeden jediný je ten správný.
Publikováno 07 March 2013 - 20:23
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů