Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1121 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 12:41

Tak kafe na myho Gugla nefunguje. Ani rozpustny ke snidani, ani zrnkovy z Rwandy ...
  • 0

#1122 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 12:45

A kdo mluví o Googlovi? Ovšem slovy klasika: "Zdroje tu jsou" ;)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#1123 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 12:45

#541 před chvílí pokořena - náhodným klikáním ze zoufalství. :D:D Teď teprve ze street view vidím, co je to za místo - s hledáním na googlu jsem byla totálně mimo, tohle by mě tedy fakt nenapadlo. Hezký špíček. ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1124 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 12:52

a mě ji právě gůgl ukázal, chce to jen trefit se do pojmenování..
  • 0

#1125 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 12:52

542 nalezena. Po prohledávání webů jsem narazil na zmínku která napověděla. A na místě poblíž jsem byl mnohokrát i když na správných souřadnicích ne. Takže jsem už jen proklikal okolí, až jsem se strefil.
  • 0

#1126 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 13:09

miki6 napsal/a:
a mě ji právě gůgl ukázal, chce to jen trefit se do pojmenování..

No právě - tohle pojmenování mě vůbec nenapadlo.
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1127 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 13:12

mpik napsal/a:
542 nalezena. Po prohledávání webů jsem narazil na zmínku která napověděla. A na místě poblíž jsem byl mnohokrát i když na správných souřadnicích ne. Takže jsem už jen proklikal okolí, až jsem se strefil.

Podobně jsem proklikávala 541 :D
  • 0

#1128 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 13:20

Alf Gang napsal/a:

mpik napsal/a:

to bych musela nejdřív aspoň trefit město
  • 0

#1129 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 13:21

miki6 napsal/a:

Gresaci napsal/a:
tak po dlouhé době dva záseky 537 a 541 :(

537 byla brnkačka, ale ty poslední dvě taky odolávají..

nevím jak tomu říct, takže brnkačka se zatím nekoná
  • 0

#1130 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 13:25

Gresaci napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

mpik napsal/a:

to bych musela nejdřív aspoň trefit město

To se mi povedlo trefit asi na třetí pokus.
  • 0

#1131 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 13:27

Po nalezení 543 vidím, že nejen Praha je stověžatá.
  • 0

#1132 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 14:17

po slunných dnech doháním restíky....543 i 520 naštěstí nezabraly tolik času, ale stále odolává 367 a 19, můžete mi poslat prosím nějaký hint? Díky! Edit: S pomocí hintu nelezeno, uff, ale pár jich ještě zbývá...
  • 0

#1133 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 15:24

Columbovsukni napsal/a:
To jsem ráda, že se vám koule tak líbí, fotila jsem ji speciálně pro vás... ;)

Tak ja nevim.
Nafotila jsem podobnou fotku a nakonec ji nenahrala, protoze jsem si rikala, proc by se s tim mel nekdo hadat. Mesto je to sice krasne, ale je tam spousta jinych veci, ktere spis stoji za to ukazat.

Evidentne se moje nazory na zajimavost fotografii uplne rozchazi s provozovateli webu. Koncim s nahravanim :D
  • 0

#1134 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 16:04

Já tam zajímavých míst našla spoustu, samozřejmě i méně zajímavých. Ale baví mě hlavně to hledání, pátrání, kde to místo je. On až se objeví nějaký ten slibovaný hřebík ve stavidle, tak to asi taky nebude zrovna nejzajímavější.:D Zajímavé bude právě to pátrání. Už to tu i dříve někdo psal - jmenuje se to "Poznej místo" a ne "Objev zajímavé místo".;)
  • 0

#1135 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 17:50

Tak opět mám další zásek - 541. Myslím, že už podle jedné věci na obrázku vím, jaké město to asi je, ale ne a ne to najít. Nenašel by se někdo, komu bych mohl poslat mojí doměnku, aby my ji mohl potvrdit nebo vyvrátit? Předem díky.:) Jinak 537 mi dala, pěkný chyták.:D:D:D
  • 0

#1136 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 17:52

droping napsal/a:

Tak ja nevim.
Nafotila jsem podobnou fotku a nakonec ji nenahrala, protoze jsem si rikala, proc by se s tim mel nekdo hadat. Mesto je to sice krasne, ale je tam spousta jinych veci, ktere spis stoji za to ukazat.

Evidentne se moje nazory na zajimavost fotografii uplne rozchazi s provozovateli webu. Koncim s nahravanim :D

Já jsem už hledání podobných koulí, hlav, divnejch věží atd. vzdal. Takže klidně nahrávej i ty svoje fotky ;-)
  • 0

#1137 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 18:02

Může mi někdo říct, proč má gůgl plnej Fibingerový? :D
  • 0
Vložený obrázek

#1138 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 18:12

droping napsal/a:
Tak ja nevim.

Mě taky baví hledání, jak psala Alfice. Když tam budeme posílat jen hrady, zámky a rozhledny, jednak to všichni hned najdeme a nebude to taková zábava a taky za chvilku nebude co hádat. To samé bych já mohla říct třeba na kostely - jako ano, pěkné, ale podívat se na ně nepojedu. Každý to holt máme nastaveno jinak, Já mám radši obrázky, které mi google nevyplivne do minuty. ;)
  • 0

#1139 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 18:23

Columbovsukni napsal/a:

droping napsal/a:
Tak ja nevim.

Mě taky baví hledání, jak psala Alfice. Když tam budeme posílat jen hrady, zámky a rozhledny, jednak to všichni hned najdeme a nebude to taková zábava a taky za chvilku nebude co hádat. To samé bych já mohla říct třeba na kostely - jako ano, pěkné, ale podívat se na ně nepojedu. Každý to holt máme nastaveno jinak, Já mám radši obrázky, které mi google nevyplivne do minuty. ;)

Já mam třeba rád takové obrázky (např. kostely), které jsou snadno identifikovatelné, ale u kterých na googlu vyjede spoustu podobných obrázků, ale jen jeden jediný je ten správný.:)
  • 0

#1140 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2013 - 20:23

teda koule a kamenný klacky, to je zase dneska den, chjo.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama