Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1641 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 11:11

sobikovi napsal/a: Nebylo by fajn, kdyby přímo z poznejmisto.cz šlo poslat email nebo SZ?

Super nápad! Případně tam udělat nějaký vlastní fórum ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1642 boris a doris

boris a doris

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 11:24

určitě to nikdo dělat nebude, autoři webu mají sotva čas hodit sem denně čtyři fotky. Taky by mě zajímalo, kolik mají webového prostoru, zda jim nedochází místo, pokud to mají u wedos.net neomezeně, stojí je to 25 kč měsíčně, atd.. :|
  • 0

#1643 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 12:26

boris a doris napsal/a:
určitě to nikdo dělat nebude, autoři webu mají sotva čas hodit sem denně čtyři fotky. Taky by mě zajímalo, kolik mají webového prostoru, zda jim nedochází místo, pokud to mají u wedos.net neomezeně, stojí je to 25 kč měsíčně, atd.. :|

Třeba se to šílenství rozšíří natolik, že tam pro někoho bude zajímavé umístit reklamu. A pak se jim ty náklady vrátí. ;)
  • 0

#1644 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 12:37

PLAJ family napsal/a: Třeba se to šílenství rozšíří natolik, že tam pro někoho bude zajímavé umístit reklamu. A pak se jim ty náklady vrátí. ;)

Já myslím, že nápad je to až geniální a pokud se tomu bude někdo opravdu věnovat, tak by se to mělo v pohodě samo uživit.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1645 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 13:56

Pěkné by bylo i hodnocení těch míst, minimálně líbilo - nelíbilo a pak nějaké žebříčky... Hodila by se asi poznámka jak to člověk našel nebo link na odpovídající web... U uhodnutých třeba i export do POI nebo gpx souboru... a třeba jen hvězdičkování pro moje snadnější filtrování co ještě hledat a co už ne...
  • 0

#1646 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 19:14

Tak jsem myslel, že 683 dám na první pokus, ale nestačil jsem se divit, kolik podobných objektů je v kraji.
  • 0

#1647 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2013 - 19:17

sobikovi napsal/a:
Pěkné by bylo i hodnocení těch míst, minimálně líbilo - nelíbilo a pak nějaké žebříčky...

Hodila by se asi poznámka jak to člověk našel nebo link na odpovídající web...

U uhodnutých třeba i export do POI nebo gpx souboru...

a třeba jen hvězdičkování pro moje snadnější filtrování co ještě hledat a co už ne...

To by pěkné bylo. Minimálně viditelné pro přihlášeného hledače. Nebo pro všechny kdo už místo našli? Protože spoustu jsem našel náhodou a když se vrátím, už nevím jak jsem na to přišel. A export do navigace by se taky hodil, spousta toho je krásný námět na výlet, kdybych se v příslušném místě vyskytl.
  • 0

#1648 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 9:34

Nejen ze je zima, ale jeste budem hledat stribrny koule 685 na vanocni stromek :)
  • 0

#1649 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 10:33

Aichah napsal/a:
Nejen ze je zima, ale jeste budem hledat stribrny koule 685 na vanocni stromek :)

Vanocni koule me prekvapili.Na prvni dotaz , prvni radka , prvni fotka :)

Přiložené miniatury

• koule-bmp.jpg

• 0

#1650 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 11:10

Tak na mě ty vánoční koule vyskočily až za hodně dlouho, pořád se nic neukazovalo. Ale nakonec se ukázaly. Tak ještě vánoční stromečky.
  • 0

#1651 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 12:19

Kačer koule nehledá, kačer ví... ;) Je opravdu obtížnost 5* (687), když to pět hledačů do minuty má???
  • 0

#1652 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 615 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 12:20

Na mě teda „vánoční koule” ani za boha na google nevyskočily, tak jsem šel po čuchu... na mapě na mě vykoukl podezřelý popisek významného místa a já si to asocioval s koulema, klik a bylo to ono :P
  • 0
www.povetrnik.cz

#1653 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 13:43

Vánoční koule na mně ani nevyskočily, ani jsem nešla po čuchu - nalezeno prostým klikáním do mapy na vytipované nejvíce pravděpodobné místo. :|
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1654 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 16:46

Ty vánoční koule mi teda daly, nejdřív jsem je zkoušel googlit, pak hledat v mapě, ale najednou mi v hlavě problesklo jedno slovo, tak jsem to zkusil a ono to bylo vono.:o Uplně mě to vyděsilo.:D:D:D
  • 0

#1655 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 17:55

Koule jsem nejprve klikal, abych si záhy vzpomněl, že jsem už u nich byl. :)
to Master19 Hvězdičky vůbec neřeš. Je to velmi individuální a autoři dopředu netuší, kolik hledačů obrázek najde do 5 minut.
  • 0

#1656 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 18:43

Mnohem lepší by bylo dávat hvězdičky podobně jako má JolaLuba špekovost v tom seznamu, přiřazovali by se třeba až po 1 dni, ale asi by to bylo náročné to naprogramovat.
  • 0

#1657 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2013 - 22:20

Tak jsem se zaradovala, že jsem našla tu mostní hajtru a houby, bylo to jednovaječné dvojče v Libereckém kraji. Grrr... :@
  • 0

#1658 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2013 - 14:07

Juch, už ho mám, sláva! Zvolila jsem metodu klikání do mapy a naštěstí vcelku dobrým směrem. :)
  • 0

#1659 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2013 - 16:44

Pro mirotiro: Tak přesně hledání takovýchto fotek mě nejvíc baví. Někdo namítne, že její nalezení je pěkná pakárna, ale tady jsem se doslova rochnil v detailech a v mapách všemožných typů. Díky za pěkný výhled z..... Líbilo se a potěšilo.
  • 0
bobasso

#1660 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2013 - 17:16

bobasso napsal/a:
Pro mirotiro: Tak přesně hledání takovýchto fotek mě nejvíc baví.

Takovéhle hledání mi taky nevadí, ačkoli doteď pořádně nevím, odkud to bylo vlastně foceno, protože rozptyl byl velký a prostě se mi povedl klik.:D Ale našla jsem to poměrně rychle, dá se říct, že odhadem.;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama