Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1701 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:23

JolaLuba napsal/a:
na mapce , kterou včera Luboš vytvořil, se zdají být nepokryty celkem dost Orlické hory a okolí..a my jednu lehce špekovitou z toho okolí máme a kde nic tu nic..sákriš..lísy lísy Velký Poznejmísto! šup tam s ní! :-)

Mapa je super, ale moc bych ji neventiloval, přece jen, všichni nemají všechno nalezeno a kazí jim to hru, je to spoiler jak prase...
  • 0

#1702 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:27

Columbovsukni napsal/a:

honza.h napsal/a:
Kdo mi to leze do revíru (707)? :-)))

To tvoje? Pardon, nebylo tam reservé... :D Pošli mi mailem všechny fotky, cos poslal na poznejmisto + popis místa a já přísahám, že už žádnou podobnou nepošlu... :D:D

:D:D:D Tak to se ti povedlo! :D:D:D Dlouho jsem se tak nezasmála.;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1703 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:28

Master19 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:
na mapce , kterou včera Luboš vytvořil, se zdají být nepokryty celkem dost Orlické hory a okolí..a my jednu lehce špekovitou z toho okolí máme a kde nic tu nic..sákriš..lísy lísy Velký Poznejmísto! šup tam s ní! :-)

Mapa je super, ale moc bych ji neventiloval, přece jen, všichni nemají všechno nalezeno a kazí jim to hru, je to spoiler jak prase...

Tak to jsou tu asi pěkní kabrňáci, já bych podle té mapky těžko něco dohledala.:o
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1704 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:30

Columbovsukni napsal/a:

JolaLuba napsal/a:
hele, pani columbová, radši nám řekni, jak to děláš, že ti publikují každý dva dny fotku - to jako jdeš, vyfotíš, naláduješ a druhý den to můžem hledat? :)
... nám tam ty špeky za tu dobu jistě začínaj žluknout :)
a nebo si na nich pmáci už dávno usmažili vajíčka..

Že by za to mohly ty techtle mechtle s administrátory? Tomu nevěřím... :D
To byl taky vtip, samozřejmě! :) Já jsem jim tam těch fotek napráskala strašně moc. Navíc ode mě dávají často Zlínský kraj, který v počtu fotek celkově pokulhává. Možná, že Zlínského zas tak moc lidí neposílá? Každopádně určitě nemám co dva dny fotku, to se teď zrovna nějak po haluzi sešlo... :)
A moje špeky ještě nevytáhli!!! B):D

tak budem doufat..že to někdy přijde..:-))
  • 0

#1705 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:31

Master19 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

myslíš? já bych se v tom takhle moc nevyznal tedy :)
ale můžu ji vyhodit nebo ještě zmenšit..

EDIT: tak, je tam ještě zmatlanější, kolečka relativně zvětšena, v tom už nikdo nic nenajde.. :)
  • 0

#1706 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:33

Alf Gang napsal/a:

Master19 napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

Tak to jsou tu asi pěkní kabrňáci, já bych podle té mapky těžko něco dohledala.:o

alfičko, díky díky, teď ve mně hrklo kvůli tomu spoileru..možná je to vtip..nedovedu si představit v tom úspěšně hledat :-)
  • 0

#1707 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:50

JolaLuba napsal/a:
alfičko, díky díky, teď ve mně hrklo kvůli tomu spoileru..možná je to vtip..nedovedu si představit v tom úspěšně hledat :-)

Já bych v tom teda nehledal. Ale dovedu si představit situaci, kdy mi třeba v Karlovarském, nebo Jihočeském kraji chybí jedno - dvě místa. Tak si v mapce vyškrtám co mám a vida, jak se mi to hledání zjednodušilo... B)

Ale možná to přeháním, že? ;)
  • 0

#1708 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:57

Columbovsukni napsal/a:

Já jsem jim tam těch fotek napráskala strašně moc. Navíc ode mě dávají často Zlínský kraj, který v počtu fotek celkově pokulhává. Možná, že Zlínského zas tak moc lidí neposílá?
A moje špeky ještě nevytáhli!!! B):D

jo zlínský stále těsně na poslední příčce :)
koliks jich napráskala? my máme na čekaný 37 (včetně tedy pár duplicit)
špeky nevytáhli ? no, chtělo by to na ně pořádnou liposukcí :D
L.

Přiložené miniatury

• 2013-04-11_145338.jpg

• 0

#1709 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 13:59

Ten G je fakt divočina... Jednak když člověk najde, tak správných fotek je pak vždycky hromada :( i když je nepotřebuje. Ale dneska při hledání 557 (už jsem z ní šedivej) vyskočila 581 (tu jsem měl v ignore) :D
  • 0

#1710 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 14:03

sobikovi napsal/a:
Ten G je fakt divočina... Jednak když člověk najde, tak správných fotek je pak vždycky hromada :( i když je nepotřebuje. Ale dneska při hledání 557 (už jsem z ní šedivej) vyskočila 581 (tu jsem měl v ignore) :D

jojo, to je u G běžná praxe, když to hledáš tak nic, ale zato pak ti to podstrkuje pod tlakem - hlavně když už nepotřebuješ :)
.
  • 0

#1711 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2013 - 21:00

JolaLuba napsal/a:
jo zlínský stále těsně na poslední příčce :)
koliks jich napráskala? my máme na čekaný 37 (včetně tedy pár duplicit)
špeky nevytáhli ? no, chtělo by to na ně pořádnou liposukcí :D
L.

Píšu zprávu. :)
  • 0

#1712 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 6:24

Super je ten pohyb v pořadí i když nic nenajdete. Já by včera v 18:00 na krásném?? 50. místě, od té doby jsem nic nehledal, ale dneska ráno jsem už 47 :-) Vím, je to tím, že se přede mnou lovci dostávají na stejné body. Takže až všichni najdou všechno a já ne, budu na 2, slovy druhém, místě :D:D
  • 0

#1713 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 615 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 12:48

Kurňa jděte s těma kostelama už do řitky ;) Není to až zas tak těžké na hledání, ale je to fakt nuda.
  • 0
www.povetrnik.cz

#1714 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 13:13

Ja mam ted ve fronte 7 kosteliku/kaplicek a pulka z nich na jistem serveru neni, nebo je tam fotka hlavni podle ktery se to nepozna...tak treba na ne taky dojde a zas takova nuda to nebude
  • 0

#1715 lalos

lalos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 13:33

Ono u těch kostelů je docela problém v tom, že mi tam chybí ten wow efekt. I když někdo zveřejní kostel, který není na nejmenovaném serveru a ještě to zakamufluje pohledem na tajemný detail, tak to budu sice dlouho hledat, bude to špek jak prase, ale až to najdu tak co..... Další kostel, který nebudu mít motivaci nikdy navštívit, dokonce si o něm ani nic nastudovat, protože kostel je v každé dědině. Prostě nuda. Ale je to jen můj názor. Na druhou stranu, takový zajímavý most v karlovarském kraji. Doteď nevím kde je, zato bych o tomto typu mostů mohl deset minut referovat, jak jsem za poslední dva dny nabušený informacema. To je ta přidaná hodnota.
  • 0

#1716 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 13:54

Aichah napsal/a:
Ja mam ted ve fronte 7 kosteliku/kaplicek a pulka z nich na jistem serveru neni, nebo je tam fotka hlavni podle ktery se to nepozna...tak treba na ne taky dojde a zas takova nuda to nebude

to mi nedělej :)
  • 0

#1717 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 14:37

A už tam jedna je, škoda, že jsem to neviděl dřív. Poznal jsem už z náhledové fotky, ale někdo byl rychlejší a STF se tu nepočítají.
  • 0

#1718 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 14:43

Na druhou stranu, takový zajímavý most v karlovarském kraji. Doteď nevím kde je, zato bych o tomto typu mostů mohl deset minut referovat, jak jsem za poslední dva dny nabušený informacema. To je ta přidaná hodnota.

Zrovna ten most moc neberu. Takových je tu po jistých událostech spousta a všechny jsou stejné. A najít ten konkrétní nebylo až tak těžké, stačilo přemýšlet a zkoušet. Ale na ten se určitě podívat nepojedu.
  • 0

#1719 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 14:49

Ono zalezi i na stylu hledani. Ten co najde, odklikne a hotovo asi wow efekt nebude mit nikdy. Kdo si o miste precte, treba wow udela, konkretne moje 719 si to urcite zaslouzi velky WOW. Navic kazdyho bere neco jinyho, nekdo ulitava na mostech, nekdo na prehradach....at si kazdy vybere to svoje :)
  • 0

#1720 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 14:51

No, tak ta 719 je teda trochu špekovitá, už je tam jak dlouho a pouze 3 uhodnutí.:o
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama