Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1741 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 15:14

venca68 napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:

Gresaci napsal/a:
no a co chudák já? tolikrát jsem kolem toho jela a teď jsem si nemohla vzpomenout, kde jsem to viděla :D
no pro pražáka by to byla ostuda to nedat ;)

:D No to je taky blbý, když nevíš, kde to bylo. Ale zas byla naděje, že si brzo vzpomeneš. :D Já prošla minimálně 5000 obrázků (jela jsem i foto.mapy, tam je to očíslované, tak mám přehled) a pražské věžáky a podobné srandy už nechci hooodně dlouhou dobu vidět... ;)

Nejhorší na tom je, že mne ta správná věc napadla hned na začátku. Jenže jsem si řekl: "To je nesmysl, proč by to bylo prosklené?" A od té chvíle jsem se správnému řešení důsledně vyhýbal. Až jsem náhodu narazil na obrázek, kde jsem uviděl, že to fakt je prosklené. Ach jo... :D

No já se tu veřejně přiznám. že jsem si řekl o nápovědu. Pražské skleníky (ale ani třeba koleje) mě moc neberou. :P:D Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.
  • 0
Vložený obrázek

#1742 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 15:35

koyamas family napsal/a:
Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.

A myslíš, že by hřebík ve stavidlu rybníka sousední vesnice byl zajímavější?
Už se to tu řešilo vícekrát, že hra není ani tak o tom, aby ukazovala zajímavá místa, ale abychom si vyzkoušeli, jestli poznáme známá i neznámá místa:
Internetová hra s poznáváním známých i neznámých míst podle fotek
;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1743 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 15:40

sobikovi napsal/a:
uf, tak legendární 110 - Josífkov padla. 729 byla rychle po nedávném hledání něčeho podobného na Moravě ;)

Tisíceré díky ;-)
  • 0

#1744 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 15:47

Alf Gang napsal/a:

koyamas family napsal/a:
Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.

A myslíš, že by hřebík ve stavidlu rybníka sousední vesnice byl zajímavější?

A víš že možná i jo. Alespoň by na mě google vybalil fotky pěkných rybníků. :D

Už se to tu řešilo vícekrát, že hra není ani tak o tom, aby ukazovala zajímavá místa, ale abychom si vyzkoušeli, jestli poznáme známá i neznámá místa:

Jen jsem vyjádřil svůj názor a hlavně se veřejně PŘIZNAL, že tentokrát už jsem si prostě o nápovědu opravdu požádal (i když kdybych počkal, asi by nebyla potřeba :D). A mám taky trochu pocit, že přestože je na hádání nejvíc obrázků pražských, tak je tam také největší procento podivností.;)

Internetová hra s poznáváním známých i neznámých míst podle fotek.

OK. Jdu ven nafotit nějaký panelák. :D:D
  • 0
Vložený obrázek

#1745 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 16:02

koyamas family napsal/a:
A mám taky trochu pocit, že přestože je na hádání nejvíc obrázků pražských, tak je tam také největší procento podivností.;)

No já teda nevím, ale mně taky nenadchly nějaké brněnské tramvajové zastávky a taky jsem se nebouřila. Holt Praha není jen Pražský hrad .-)
  • 0

#1746 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 16:08

koyamas family napsal/a:

Internetová hra s poznáváním známých i neznámých míst podle fotek.

OK. Jdu ven nafotit nějaký panelák. :D:D

:D:D:D Fotka by měla být rozpoznatelná, ale zase ne úplně jednoduchá.

Tak jestli znáš nějaký něčím zvláštní panelák, tak proč ne...;) Už tu jeden takový byl...;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1747 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 16:11

Gresaci napsal/a:

koyamas family napsal/a:
A mám taky trochu pocit, že přestože je na hádání nejvíc obrázků pražských, tak je tam také největší procento podivností.;)

No já teda nevím, ale mně taky nenadchly nějaké brněnské tramvajové zastávky a taky jsem se nebouřila. Holt Praha není jen Pražský hrad .-)

Každý určitě najde místa, která ho nadchla více či méně. Já to taky prostě neřeším, bavím se hledáním a když mi to navíc ukáže tu a tam místo, které neznám a kam bych se ráda podívala, nebo se z internetu něco zajímavého o něm dozvím, tak proč ne? A když mě nezaujme, tak mám prostě jen tu obyčejnou radost z toho, že jsem to našla.B)
  • 0

#1748 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 16:26

honza.h napsal/a:

sobikovi napsal/a:
uf, tak legendární 110 - Josífkov padla. 729 byla rychle po nedávném hledání něčeho podobného na Moravě ;)

Tisíceré díky ;-)

:D:D
  • 0

#1749 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 16:47

venca68 napsal/a:
Nejhorší na tom je, že mne ta správná věc napadla hned na začátku. Jenže jsem si řekl: "To je nesmysl, proč by to bylo prosklené?" A od té chvíle jsem se správnému řešení důsledně vyhýbal. Až jsem náhodu narazil na obrázek, kde jsem uviděl, že to fakt je prosklené. Ach jo... :D

Tak mě to taky napadlo, ale opravdu letmo - myšlenka jen lehce prosvištěla a hledala jsem takové ty normálnější věci. A po spoooustě fotek jsem našla jednu, kde ani nebylo vidět, že by to bylo skleněné, bylo to tam z boku, ale jak už jsem byla zoufalá, tak jsem to zkusila... :) Poučení pro příště: nenechej myšlenku prosvištět pryč! :D
  • 0

#1750 venca68

venca68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 18:31

Columbovsukni napsal/a:
Poučení pro příště: nenechej myšlenku prosvištět pryč! :D

Tak tohle už jsem si říkal mockrát. A většinou se mi i vyplatilo, když mi něco blesklo hlavou, zkusit to prověřit. Zabírá to... :) Jenže tentokrát jsem se přesvědčil moc dobře, že to ono být nemůže. :D
  • 0

#1751 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 18:37

Mě taťka u 541 taky poradil něco, co jsem hned zavrhl, ale nakonec se ukázalo, že to bylo vono.:) Ale co se mi včera stalo mi snad nikdo neuvěří, byl jsem v ZOO v Plzni a cestou k jedné kešce jsem chtěl něco do poznejmisto vyfotit, ale bylo to za vratama tak jsem tam šel fotim, už chci odcházet, když v tom mi za foťákem vykoukne zelená samolepka s TB broukem a kódem přilepená na brance.:o No málem jsem omdlel. Doma zjišťuju, že to byl [tb]TB3GWP5[/tb]B)B)B) Zajímavé náhody.:D:D:D
  • 0

#1752 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 18:51

Gresaci napsal/a:

koyamas family napsal/a:

No já teda nevím, ale mně taky nenadchly nějaké brněnské tramvajové zastávky...

To souhlas. Brno je v tomhle předměstí Prahy. :D:D

Alf Gang napsal/a:Každý určitě najde místa, která ho nadchla více či méně. Já to taky prostě neřeším, bavím se hledáním a když mi to navíc ukáže tu a tam místo, které neznám a kam bych se ráda podívala, nebo se z internetu něco zajímavého o něm dozvím, tak proč ne? A když mě nezaujme, tak mám prostě jen tu obyčejnou radost z toho, že jsem to našla.

Ono to možná vypadá, že si stěžuju. Ale já si nestěžuju. ;) Jen konstatuju. V tomhle případě to, že u těchhle objektů mě nějak nebaví ani to hledání. B)
  • 0
Vložený obrázek

#1753 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2013 - 20:18

koyamas family - jasně, v pohodě. ;) Nakonec hlavní je, co převažuje a jestli je tak nějak člověk celkově spíš spokojený, než nespokojený.:)B)
  • 0

#1754 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2013 - 7:41

koyamas family napsal/a:
No já se tu veřejně přiznám. že jsem si řekl o nápovědu. Pražské skleníky (ale ani třeba koleje) mě moc neberou. :P:D Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.

Můžu se zeptat co máš z toho, když si to necháš poradit??? :o
  • 0

#1755 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2013 - 13:53

Master19 napsal/a:

koyamas family napsal/a:

Polechtám si ego, že jsem pořád mezi prvními. :D
Nesvítí mi tam červeně něco, co mne nebaví hledat.
Zjistím, co to je.
Vím pak, co ještě můžu vyfotit, aby to prošlo přes schválení atd...
...a když hledáš kešku, nikdy nepoužiješ hint?!
...nebo ses nikdy nenechal popostrčit s luštěním mysterky?!
  • 0
Vložený obrázek

#1756 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2013 - 14:02

koyamas family napsal/a:
Polechtám si ego, že jsem pořád mezi prvními. :D
Nesvítí mi tam červeně něco, co mne nebaví hledat.

Dík za odpověď.
  • 0

#1757 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2013 - 16:45

koyamas family napsal/a:

nebo si nechává poradit od strejdy gůgla.. ;)
  • 0

#1758 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2013 - 17:09

miki6 napsal/a:
nebo si nechává poradit od strejdy gůgla.. ;)

Jasně, bez strejdy gůgla bysme byli nahraní všichni. ;) Nicméně i strejdy gůgla je nutné se u špeků správně zeptat, jinak dokáže dobře mlžit.
  • 0

#1759 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2013 - 17:45

Master19 napsal:

No prece tak jako tak poznas misto ;-) :-D
  • 0

#1760 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 386 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2013 - 15:02

Master19 napsal:

Treba to, ze to misto se mi zda zajimave tak chci vedet kde je a tedy se o nem dovedet i neco vic.

Ostatne nejaky hodny hadac, co by trochu poradil s 719? Uz opravdu nemam ani tuseni jak to dohledat :-(
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama