No já se tu veřejně přiznám. že jsem si řekl o nápovědu. Pražské skleníky (ale ani třeba koleje) mě moc neberou. Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.venca68 napsal/a:
Nejhorší na tom je, že mne ta správná věc napadla hned na začátku. Jenže jsem si řekl: "To je nesmysl, proč by to bylo prosklené?" A od té chvíle jsem se správnému řešení důsledně vyhýbal. Až jsem náhodu narazil na obrázek, kde jsem uviděl, že to fakt je prosklené. Ach jo...Columbovsukni napsal/a:
Gresaci napsal/a:
no a co chudák já? tolikrát jsem kolem toho jela a teď jsem si nemohla vzpomenout, kde jsem to viděla
no pro pražáka by to byla ostuda to nedat
No to je taky blbý, když nevíš, kde to bylo. Ale zas byla naděje, že si brzo vzpomeneš. Já prošla minimálně 5000 obrázků (jela jsem i foto.mapy, tam je to očíslované, tak mám přehled) a pražské věžáky a podobné srandy už nechci hooodně dlouhou dobu vidět...
poznejmisto.cz II.
Publikováno 15 April 2013 - 15:14
Publikováno 15 April 2013 - 15:35
A myslíš, že by hřebík ve stavidlu rybníka sousední vesnice byl zajímavější?koyamas family napsal/a:
Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.
Už se to tu řešilo vícekrát, že hra není ani tak o tom, aby ukazovala zajímavá místa, ale abychom si vyzkoušeli, jestli poznáme známá i neznámá místa:
Internetová hra s poznáváním známých i neznámých míst podle fotek
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 15 April 2013 - 15:40
sobikovi napsal/a:
uf, tak legendární 110 - Josífkov padla. 729 byla rychle po nedávném hledání něčeho podobného na Moravě
Tisíceré díky ;-)
Publikováno 15 April 2013 - 15:47
A víš že možná i jo. Alespoň by na mě google vybalil fotky pěkných rybníků.Alf Gang napsal/a:
A myslíš, že by hřebík ve stavidlu rybníka sousední vesnice byl zajímavější?koyamas family napsal/a:
Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.
Jen jsem vyjádřil svůj názor a hlavně se veřejně PŘIZNAL, že tentokrát už jsem si prostě o nápovědu opravdu požádal (i když kdybych počkal, asi by nebyla potřeba ). A mám taky trochu pocit, že přestože je na hádání nejvíc obrázků pražských, tak je tam také největší procento podivností.Už se to tu řešilo vícekrát, že hra není ani tak o tom, aby ukazovala zajímavá místa, ale abychom si vyzkoušeli, jestli poznáme známá i neznámá místa:
OK. Jdu ven nafotit nějaký panelák. :DInternetová hra s poznáváním známých i neznámých míst podle fotek.
Publikováno 15 April 2013 - 16:02
No já teda nevím, ale mně taky nenadchly nějaké brněnské tramvajové zastávky a taky jsem se nebouřila. Holt Praha není jen Pražský hrad .-)koyamas family napsal/a:
A mám taky trochu pocit, že přestože je na hádání nejvíc obrázků pražských, tak je tam také největší procento podivností.
Publikováno 15 April 2013 - 16:08
koyamas family napsal/a:
OK. Jdu ven nafotit nějaký panelák. :DInternetová hra s poznáváním známých i neznámých míst podle fotek.
:D:D Fotka by měla být rozpoznatelná, ale zase ne úplně jednoduchá.
Tak jestli znáš nějaký něčím zvláštní panelák, tak proč ne... Už tu jeden takový byl...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 15 April 2013 - 16:11
Každý určitě najde místa, která ho nadchla více či méně. Já to taky prostě neřeším, bavím se hledáním a když mi to navíc ukáže tu a tam místo, které neznám a kam bych se ráda podívala, nebo se z internetu něco zajímavého o něm dozvím, tak proč ne? A když mě nezaujme, tak mám prostě jen tu obyčejnou radost z toho, že jsem to našla.Gresaci napsal/a:
No já teda nevím, ale mně taky nenadchly nějaké brněnské tramvajové zastávky a taky jsem se nebouřila. Holt Praha není jen Pražský hrad .-)koyamas family napsal/a:
A mám taky trochu pocit, že přestože je na hádání nejvíc obrázků pražských, tak je tam také největší procento podivností.
Publikováno 15 April 2013 - 16:26
honza.h napsal/a:
sobikovi napsal/a:
uf, tak legendární 110 - Josífkov padla. 729 byla rychle po nedávném hledání něčeho podobného na Moravě
Tisíceré díky ;-)
:D
Publikováno 15 April 2013 - 16:47
venca68 napsal/a:
Nejhorší na tom je, že mne ta správná věc napadla hned na začátku. Jenže jsem si řekl: "To je nesmysl, proč by to bylo prosklené?" A od té chvíle jsem se správnému řešení důsledně vyhýbal. Až jsem náhodu narazil na obrázek, kde jsem uviděl, že to fakt je prosklené. Ach jo...
Tak mě to taky napadlo, ale opravdu letmo - myšlenka jen lehce prosvištěla a hledala jsem takové ty normálnější věci. A po spoooustě fotek jsem našla jednu, kde ani nebylo vidět, že by to bylo skleněné, bylo to tam z boku, ale jak už jsem byla zoufalá, tak jsem to zkusila... Poučení pro příště: nenechej myšlenku prosvištět pryč!
Publikováno 15 April 2013 - 18:31
Tak tohle už jsem si říkal mockrát. A většinou se mi i vyplatilo, když mi něco blesklo hlavou, zkusit to prověřit. Zabírá to... Jenže tentokrát jsem se přesvědčil moc dobře, že to ono být nemůže.Columbovsukni napsal/a:
Poučení pro příště: nenechej myšlenku prosvištět pryč!
Publikováno 15 April 2013 - 18:37
Publikováno 15 April 2013 - 18:51
To souhlas. Brno je v tomhle předměstí Prahy. :DGresaci napsal/a:
No já teda nevím, ale mně taky nenadchly nějaké brněnské tramvajové zastávky...koyamas family napsal/a:
Alf Gang napsal/a:Každý určitě najde místa, která ho nadchla více či méně. Já to taky prostě neřeším, bavím se hledáním a když mi to navíc ukáže tu a tam místo, které neznám a kam bych se ráda podívala, nebo se z internetu něco zajímavého o něm dozvím, tak proč ne? A když mě nezaujme, tak mám prostě jen tu obyčejnou radost z toho, že jsem to našla.
Ono to možná vypadá, že si stěžuju. Ale já si nestěžuju. Jen konstatuju. V tomhle případě to, že u těchhle objektů mě nějak nebaví ani to hledání.
Publikováno 15 April 2013 - 20:18
Publikováno 16 April 2013 - 7:41
koyamas family napsal/a:
No já se tu veřejně přiznám. že jsem si řekl o nápovědu. Pražské skleníky (ale ani třeba koleje) mě moc neberou. Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.
Můžu se zeptat co máš z toho, když si to necháš poradit???
Publikováno 16 April 2013 - 13:53
Polechtám si ego, že jsem pořád mezi prvními.Master19 napsal/a:
koyamas family napsal/a:
No já se tu veřejně přiznám. že jsem si řekl o nápovědu. Pražské skleníky (ale ani třeba koleje) mě moc neberou. Jakoby v Praze nebyly zajímavější místa.
Nesvítí mi tam červeně něco, co mne nebaví hledat.
Zjistím, co to je.
Vím pak, co ještě můžu vyfotit, aby to prošlo přes schválení atd...
...a když hledáš kešku, nikdy nepoužiješ hint?!
...nebo ses nikdy nenechal popostrčit s luštěním mysterky?!
Publikováno 16 April 2013 - 14:02
koyamas family napsal/a:
Polechtám si ego, že jsem pořád mezi prvními.
Nesvítí mi tam červeně něco, co mne nebaví hledat.
Dík za odpověď.
Publikováno 16 April 2013 - 16:45
nebo si nechává poradit od strejdy gůgla..koyamas family napsal/a:
Publikováno 16 April 2013 - 17:09
miki6 napsal/a:
nebo si nechává poradit od strejdy gůgla..
Jasně, bez strejdy gůgla bysme byli nahraní všichni. Nicméně i strejdy gůgla je nutné se u špeků správně zeptat, jinak dokáže dobře mlžit.
Publikováno 16 April 2013 - 17:45
Master19 napsal:
No prece tak jako tak poznas misto ;-) :-D
Publikováno 17 April 2013 - 15:02
Master19 napsal:
Treba to, ze to misto se mi zda zajimave tak chci vedet kde je a tedy se o nem dovedet i neco vic.
Ostatne nejaky hodny hadac, co by trochu poradil s 719? Uz opravdu nemam ani tuseni jak to dohledat :-(
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů