Jo, tak tohle už jsem taky párkrát řešil. Pokud mě někdo osloví, tak nemám problém a zatím jsem nikdy nikoho neodmítnul ale pokud si někdo něco použije bez mého vědomí, tak mě to opravdu vytáčí. Bohužel už jsem to taky řešil i s kačery a setkal jsem se s podobnou reakcí. Dotyčný navíc z fotky odříznul moje logo a ještě ji "upravil" tak, že z toho byla úplná matlanice ....gord napsal/a: Jeden kacer zkopiroval "i s chlupama" jednu cast meho webu do listingu kese aniz by alespon uvedl zdroj. Kdyz jsem ho upozornil, ze s timto pocinanim nesouhlasim ... to bylo nepublikovanych slov. Doslo az na reseni pres reviewra. Dnes je drive kosaty listing jen takovy minimalisticky a dodnes je v nem ustepacna poznamka na moji adresu
Ještě lepší byl ale konflikt s TV Nova, která mi taky ukradla fotku a týden používala v upoutávkách na jeden pořad. Šlo o poměrně cenný snímek místa, které má nafocené opravdu jen málokdo. Když jsem se proti tomu ohradil, tak mi sdělili něco ve smyslu "Máme dobré právníky, jestli se vám to nelíbí, tak se s nimi můžete soudit". Pěkné a realistické "Občanské judo" na vlastní kůži ....