Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#2021 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 9:47

To je strašné, když gc vleze někomu na mozek :rolleyes:

http://www.geocachin...f6-fd7195b4ea1c

(watchlistuji jednu keš, kde mám DNF, no tam teďka přistál log od této identity, nicméně po čekování listingu log nikde)

Tak teď nevím, jestli si z té tvé věty mám vybrat, že jsi po nálezu prošel logbook a on tam nebyl zalogovaný, nebo se pokusil o log na keši a ten mu byl smazán a není tudíž dohledatelný v listingu...

• 0

#2022 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 10:52

to Roman: nene - jako že jsem si všiml jeho podivného profilu skrz notifikace logu, který nebyl.

• 0

*

#2023 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 11:49

Tak třeba se jen spletl a log smazal... Z podobného smazání logu nemůžeš nic vyvozovat.

Zase u dnešních logů "TFTC" nebo "." je tento log co píše ještě docela standardní. Bohužel :-(

• 0

#2024 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 11:57

Romane, je hezké, že jsi i v tomhle případě optimista, ale pozor na hranici optimismus/naivita. ;)

• 0

#2025 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 12:40

Víš, mně je jasné, že ten log mohl smazat autor kešky, na druhou stranu nemám rád závěry, když někoho někdo odsuzuje podle náznaků, který se dá vysvětlit i jinak...

• 0

#2026 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 13:53

Děcka nejde o ten log - jde o ten popis/změnu idntity/způsob myšlení u profilu.
To s tím logem bylo jen k uvedení situce.
Omlouvám se za zmatení :-)
  • 4

*

#2027 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 14:00

vrozená skromnost, asi dobrej oddíl

• 2

#2028 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 14:17

Tak to se omlouvám, špatně jsem to pochopil.

Bohužel s arogancí některých nic nenaděláme... Podobná prohlášení se mi taky nelíbí...

• 0

#2029 KAMPJ

KAMPJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 17:55

To je strašné, když gc vleze někomu na mozek :rolleyes:
http://www.geocachin...f6-fd7195b4ea1c

(watchlistuji jednu keš, kde mám DNF, no tam teďka přistál log od této identity, nicméně po čekování listingu log nikde)

Pozor, toto patří do radostného koutku. Ten profil mne dost pobavil. Když se mnou nechce mluvit, tak dobře. Brečet kvůli tomu nebudu.
  • 2

#2030 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 18:02

Děcka nejde o ten log - jde o ten popis/změnu idntity/způsob myšlení u profilu.
To s tím logem bylo jen k uvedení situce.
Omlouvám se za zmatení :-)

Však to mě pobavilo. Zvlášť Roman by měl vědět, že jde o starého známého, který odsud zmizel za řekněme zvláštních okolností.

Už vidím, jak mu všichni posílají maily a chtějí zrovna od něj rady.  :D Tedy možná Š3, ten nerad píše o radu ownerům. :P, ale že by většina kontaktovala a OBTĚŽOVALA zrovna jeho, to si nedovedu představit ani v nejbujnějších snech.  

• 6

#2031 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 18:10

Jako vím, o koho se jedná (i když musel bych se už přesněji podívat, jaké byly přesně ty zvláštní okolnosti), na druhou stranu je to jeho věc, že nechce odpovídat na maily a nechce "obtěžovat". Každý si může o něm myslet své... A pokud nebude dělat něco proti dobrým mravům, tak je to jeho věc...

Jinak teď mě opět trochu dostalo, jak během půl dne přišli z okolí 30 km už 2 Needs archived logy na 2 různé keše kvůli plnému či rozmočenému logbooku...

Přitom při odesílání takového logu člověk je ještě dotazován, zda to myslí doopravdy...

Už jsem těm dvěma oběma napsal, že si asi spletli log.

• 0

#2032 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2014 - 21:16

Poslední dobou mám nějaké špatné období či co. Možná je to z důvodů, které se tu nedávno probíralo, že mezi tisícem až třinácti sty nálezy zažívá většina kačerů krizi, ale spíše mě poslední doubou přestává bavit údržba mých vlastních keší... Mám teď na mysli své městské keše, jelikož starost o ty více v přírodě či na vesničkách mě baví stále. Váhám, jestli svou industriální sérii poslat ze dne na den do archivu (městské mikrovky stejně nikomu chybět nebudou), nebo je udržovat do konce roku a poté při ztrátě posílat postupně do archivu. Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...

• 0

#2033 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 6:19

Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...

To abych si tam zajel. Mám odlovene jen 3.
  • 2

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#2034 Stranger42

Stranger42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 6:38

Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...

To by byla škoda. Mně se ta série celkem líbila, i když uložení některých keší opravdu nic moc a nedivím se, jestli s něma máš problémy. Nebo ji zredukuj o ty nejexponovanější, ale neruš. Tak ještě pouvažuj ;-)

Tento příspěvek byl upraven od Stranger42: 29 září 2014 - 6:38

• 0

#2035 D@liking

D@liking

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 7:14

Poslední dobou mám nějaké špatné období či co. Možná je to z důvodů, které se tu nedávno probíralo, že mezi tisícem až třinácti sty nálezy zažívá většina kačerů krizi, ale spíše mě poslední doubou přestává bavit údržba mých vlastních keší... Mám teď na mysli své městské keše, jelikož starost o ty více v přírodě či na vesničkách mě baví stále. Váhám, jestli svou industriální sérii poslat ze dne na den do archivu (městské mikrovky stejně nikomu chybět nebudou), nebo je udržovat do konce roku a poté při ztrátě posílat postupně do archivu. Uvidím, ale příští rok už asi bude v Žatci o desítku keší méně...

Ještě chvíli vydrž, sérii má vyhlídnutou, jen čekám, až bude v kompletnějším stavu, přece jen to nemám za humny.

• 2

#2036 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 7:42

Byla by velká škoda zahodit ty pěkné listingy. Udělej z toho multinu a máš po starostech.

• 3

#2037 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 9:13

Byla by velká škoda zahodit ty pěkné listingy. Udělej z toho multinu a máš po starostech.

Dobrey nápad :)

• 2

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#2038 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2014 - 14:24

Kulíšku, přimlouvám se za zvážení a nerušení šmahem všeho - jak městské keše moc nemusím, tak jsem tak trochu uvažovala, že bych ti příští rok oplatila návštěvu a odlovila si v Žatci především tvé keše, samozřejmě nejlépe ve společnosti ownera, protože ve městě se přece jen líp loví ve dvou a více lidech než sólo. I jsem si říkala, jestli by se nepřidal třetí do party jako na Hánově. ;)

• 2

#2039 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 336 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2014 - 7:48

V sobotu jsem myslel, že GC pověsím na hřebík:

http://coord.info/GLFP6B32

• 0

#2040 mikeant

mikeant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2014 - 8:25

Ono to nebylo poprvé kdy jel offroadem do lesa přímo ke keši i přes zákaz vjezdu. Nevijímaje pásma s pitnou vodou. Už kdysi proběhla přestřelka v lozích na toto téma.

Na místě jsem konkrétně nebyl, ale po průzkumu oblasti pomocí streetview a panorama jsem našel minimálně dvě cesty, které zákazem vjezdu označené nejsou...

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama