Obecně je lepší situace v keších v přírodě a ještě obecněji v keších obtížněji získatelných - ať už terénem nebo luštěním mysterek. V městkých tradičkách se opravdu nic nenajde (ostatně tam by to ani nevydrželo).
Mno, byli jsme v sobotu na pár mysterkách, kam se rozhodně nedalo dojet autem a v několika z nic byly v pytlíčku od CWG nějaké minišištičky - evidentně jedna a ta samá osoba vybrala CWG........Pak se divte, že se mění hlavně na eventech.
Dřív jsem do pěkných keší CWG jen tak vložila, ale ......když vidím, jak to dopadá, už mě nadšení sponzorovat podobné tvory přešlo, to radši CWG nebo SQ občas rovnou dám při potkání kačeřímu dorostu. Asi tak. Navíc když se doslechnu, že někdo sleduje logy a CWG podle nich vybírá a prodává....už píšu výměny jen do logbooku v keši, do počítače ne ( pokud tedy nezapomenu a neloguji podle zažitého zvyku i s výměnami ).
Jinak už měsíc mám depku z poslední objednávky SQ, až takovou, že si říkám, že další neobjednám - chtěla jsem další kusy od první verze tyrkysové sovičky a další se stejným motivem ke kulatinám, jen tam přibyl dort a číslovka. Přišla mi chudinka sovička do podivné zelené, jak po flámu - na obou druzích, i na tom, co byl jen doobjednávkou a navíc samolepka ještěrky na auto naprosto nepoužitelná, s jednou zničenou nožičkou.....ani jsem výrobci nic nereklamovala jak jsem byla rozhozená. Tentokrát bych slušná rozhodně nebyla, jak mě to vytočilo. Prostě vyhozená víc než tisícovka a v katalogu se chudinka nazelenalá sova, vypadající jak po těžkém tahu, dokonce objevila coby nová verze.....Mno, takže místo SQ ke kulatinám docela depka - kdyby už výrobce navíc stejnou sovu jednou nevyráběl.....