sirasxxx adoptoval kladenské keše od equimey-geologistika (nebo kolik měl ten divnej člověk nicků). A ten taky pořád něco archivoval a obnovoval a přejmenovával se (viz třeba tady po kritickém logu http://coord.info/GC... dědičná náhoda
Hmm, je smutné (na depresi), když se autor naštve jen kvůli tomu, že mu někdo řekne svůj názor. Myslím, že lidi by se měli povznést nad svou pýchu, že já jediný mám patent na pravdu a správný postup, a případný jiný názor nebrat jako nemístnou kritiku, ale jako jiný názor.
Taky mi už bylo vytýkáno, že napíšu to, co se mi na nějaké kešce třeba nelíbí, nebo by to bylo potřeba zlepšit. Že mám mít úctu k autorovi, ke stáří kešky atp. Na druhou stranu z logů autor vidí, co si o jeho keši myslí druzí a může se z toho názoru poučit. Měl by mít úctu i k názoru druhých, pokud je napsát věcně a nenapadá autora (jako třeba v tomto případě).
K tomu druhému případu - je smutné jak to vynucování PM only, i když pár BM tam je taky zalogovaných, takže to asi nebude takové horké, tak to disablování všech keší. Osobně mě někdy taky někdo namíchne při odlovu mé kešky, ale než bych tím TRESTAL OSTATNÍ tak nad tím raději mávnu rukou a řeknu si, on se trestá tím, že neabsolvuje celou keš, nemá z toho ten zážitek atp. A dál své keše dělám pro ty, kterým se keše líbí a kteří si je projdou celé.
Vztahovat si každou krádež a zničení keše jako útok na sebe a že to udělali kačeři (má někdo důkazy, kdo komu zničil keš? Většinou se jedná jen o plané dohady, klidně to může být někdo, kdo jen pozoruje opodál a koho si ani při sebevětší opatrnosti ani nemusíme všimnout), tak už se dávno na zakládání keší vykašlu.