Tam se to nedá zaplať pánbu umístit, protože je to přeci těžce komerční ústav a hned by měl člověk za zády nějakého obchodního zástupce
Geodepresivní koutek III
Publikováno 04 květen 2015 - 16:23
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 04 květen 2015 - 16:34
Na to je jediná obrana, kontrolovat logy v logbooku a ty neoprávněné mazat. Ale nevím, jak by to dělal majitel takového trailu. Jednak se tam žabičkuje a jednak by si musel domů nechat ty logbooky přivést na káře a pak je týden číst.
Hele, tohle je u Joney málo platné.
Vlastní zkušenost: Smažeš mu neoprávněný log. On odepíše (tak trochu útlocitně a současně podlézavě), proč bys mu měl log uznat. A bez jakéhokoliv souhlasu se zaloguje znovu. Ty, protože
s tím odpadem nehodláš ztrácet cenný čas, mu log opět smažeš.
Jonea opět odepíše, tentokrát již ostřeji, že jsi neslušný, že nekomunikuješ, co si to dovoluješ mu mazat logy, a zaloguje se znovu. Opět mu to smažeš.
Načež Jonea účelově změní/doplní nick tak, aby to vypadalo, že byl na keši s někým dalším jako že v týmu, a opět se zaloguje. Do svého obvyklého logu/nelogu tentokrát kromě venkovní teploty a oblačnosti doplní i noticku o tom, že si díky neslušnému ownerovi byl donucen změnit nick... Prostě boj s Joneou je jako boj s větrnými mlýny.
Tento příspěvek byl upraven od Canoppy1: 04 květen 2015 - 16:45
Publikováno 04 květen 2015 - 16:58
Vlastní zkušenost: Smažeš mu neoprávněný log. On odepíše (tak trochu útlocitně a současně podlézavě), proč bys mu měl log uznat. A bez jakéhokoliv souhlasu se zaloguje znovu. Ty, protožes tím odpadem nehodláš ztrácet cenný čas, mu log opět smažeš.
Jonea opět odepíše, tentokrát již ostřeji, že jsi neslušný, že nekomunikuješ, co si to dovoluješ mu mazat logy, a zaloguje se znovu. Opět mu to smažeš.
Načež Jonea účelově změní/doplní nick tak, aby to vypadalo, že byl na keši s někým dalším jako že v týmu, a opět se zaloguje. Do svého obvyklého logu/nelogu tentokrát kromě venkovní teploty a oblačnosti doplní i noticku o tom, že si díky neslušnému ownerovi byl donucen změnit nick... Prostě boj s Joneou je jako boj s větrnými mlýny.
Jaký úsllí je někdo schopen vyvinout, aby získal bod, pro kterej by si mohl dojít někam za okap . To už je snad spíš na rubriku "vtipy o geocachingu", ne?
Publikováno 04 květen 2015 - 17:40
Puvodně jsem to chtěla napsat do georadostneho koutku, CWG člověk nevidí ani v keši, natož, aby mu ho přinesl mudla, ale asi to patří spíš sem.
Publikováno 04 květen 2015 - 18:18
Zmizely všechny logy dávno archivované keše "U Vraha Kladno". Buďto chyba v systému nebo ownerovi (alekos) něco přelítlo přes palici.
Publikováno 04 květen 2015 - 18:33
Vlastní zkušenost: Smažeš mu neoprávněný log. On odepíše (tak trochu útlocitně a současně podlézavě), proč bys mu měl log uznat. A bez jakéhokoliv souhlasu se zaloguje znovu. Ty, protožes tím odpadem nehodláš ztrácet cenný čas, mu log opět smažeš.
Chudáček :-D :-D Otázka je, jaké uspokojení z toho může mít, když mu musí být jasné, že jeho body nikdo nebere moc vážně. Jo možná někde v zahraničí...
Publikováno 04 květen 2015 - 18:47
Ale to není pravda. Jednak v zahraničí , jednak má suitu vzájemně se podporujících nadkačerů. A vůbec, z vás mluví jen závist. Nemáte na to.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 květen 2015 - 19:03
A nemá on nakonec depku z toho, že my to hrajeme nějak podivně? Pinožíme se třeba jen za jednou keší v noci, zatímco on jich stihne....
Mno, je fakt, že se s partou právě chystáme na pár keší našeho kamaráda cca 700 km daleko a tak mi možná přibyde víc keší než jsem našla od začátku roku, ale jedeme spíš z hecu, protože jsme si loni řekli, že bychom mu je mohli "zkontrolovat" a dohoda je jasná: až nás keše přestanou bavit, vypínáme GPS a jdeme se bavit a poznávat pro nás do té doby nenavštívená místa.
Ještě dvě odlišnosti od J.výprav: rozhodně nehledáme společnost přes inzeráty , jedou lidi, co už spolu něco zažili a ví, že to bude s největší pravděpodobností poměrně veselá záležitost.
Publikováno 04 květen 2015 - 20:37
Ja zatim jdu opacnym smerem a to osazenim provizorni PET cache, pokud mozno hned ten den, kdy se dozvim o zniceni cache. Zatim jsem zjistil, ze ta PETka je kupodivu velmi spatne podpalitelna a logbook na podpaleni nestaci. Ono to pak dotycneho moc nebavi, kdyz vidi, ze se kaceri stale loguji i pres jeho zasah . Ja takhle alespon preckam blbou naladu dotycneho, kacerum nekazim radost z bodu a sam mam dost casu na vyrobeni pekne cache.
Já zkusila nahradit provizorně krabičkou od energitu, než vymyslím jiné řešení, vydržela týden :-(. Nevím komu k čemu byla...
Publikováno 05 květen 2015 - 5:55
Jonea je žabař. Loguje si od stolu sám. Byl tady jeden, který pustil nějaký splašený skript a do rána zalogoval tisíce krabiček.
Publikováno 05 květen 2015 - 6:42
Publikováno 05 květen 2015 - 8:26
Jonea je žabař. Loguje si od stolu sám. Byl tady jeden, který pustil nějaký splašený skript a do rána zalogoval tisíce krabiček.
To jako chces rict ze Jonea existuje A ja si dotedka myslel ze je to taky jen nejakej skript
Publikováno 05 květen 2015 - 8:51
Tak já jeho nick jednou našel propiskou zapsaný v logbooku v keši, tuším někde u Nebílov. To by asi skriptem nešlo .
Publikováno 05 květen 2015 - 9:14
To jako chces rict ze Jonea existuje A ja si dotedka myslel ze je to taky jen nejakej skript
Nojo, já ho viděla na vlastní voko - u jednoho ze subeventů megáče ve Stromovce se ke mně přidal i s dámou a ratolestí při nošení jakýhosi TBi dokolečka ( GC45H5T ), aby se mohl zalogovat bez fronty na pořadí .
Publikováno 05 květen 2015 - 9:21
Tak já jeho nick jednou našel propiskou zapsaný v logbooku v keši, tuším někde u Nebílov. To by asi skriptem nešlo .
Já taky viděla jeho nick v logboogu, ale vůbec bych se nedivila, kdyby ten podpis byl každý jiný a i na tohle měl nějaký lidi
Publikováno 05 květen 2015 - 9:26
Ale zase to tak nepřehánějte...
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 05 květen 2015 - 9:50
No napsat skript, který by reagoval na smazání logu a argumentoval, proč tam má být... asi by to šlo.
Publikováno 05 květen 2015 - 10:08
No napsat skript, který by reagoval na smazání logu a argumentoval, proč tam má být... asi by to šlo.
Na to by stačilo nějak nastavit filtry v mailu, aby se posílala automatická odpověď na takovou tu notifikaci o smazání logu, ne?
Publikováno 05 květen 2015 - 12:30
Šlo, ale odpověď by byla vždycky stejná a znovu by to automaticky nezalogovalo FI.
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů