Omlouvám se, že jsem někoho označil, že se dá naprosto jednoznačně identifikovat jako pachatel té prasárny.
Ve skutečnosti předložený fotodůkaz pouze zakládá důvodné podezření, které zatím nebylo jinými důkazy vyvráceno.
Tvrzení "já to nebyl" není důkaz.
dr. voto, ve svém příspěvku jsem netvrdil, že se jedná o fotodůkaz, ale pouze mělo jít o ilustrační foto, které mělo zdejším kačerům ukázat, jak to vypadá, když kačer najde svůj podpis na logbooku v keši, kterou dosud nenavštívil.
Myslím, že jsi se trochu unáhlil ve svém úsudku.
Využiji tohoto místa, abych popsal jak jsem se cítil, když jsem našel v logbooku svůj podpis. Cítil jsem se jako idiot. Rovněž jsem si kladl otázku, zda se mám zapsat do logbooku kde už zapsaný jsem. A jestliže se zapíšu, jak to bude vypadat. Vždyť ti kteří přijdou po mě a uvidí dva mé podpisy si pomyslí, že musím bý idiot. A owner, kdyby se rozhodl kontrolovat logbook, by si mohl rovněž o mě myslet, že jsem idiot.
Přikládám další ilustrační foto logbooku do kterého jsem se 06/02/2016 zapsal. Zdůrazňuji, že nikoho z těchto zapsaných kačerů z posunování logbooků či celých keší neobviňuji ani nepodezírám z této činnosti. Pouze chci ukázat jak takováto situace vypadá. Doufám že tomu zde všichni rozuměli a nedojde k dalším nepodloženým obviněním a podobně.
Myškin
Tento příspěvek byl upraven od Myškin: 10 únor 2016 - 20:07