Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3421 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 11:40

Přijde mi, že ty tři údaje dohromady nesedí.

Myškinův naučný slovník definuje pár keší takto:
Pár keší patří do řady nepřesných a nedefinovaných, avšak obecně přijímaných měr a vah.
Dále sem patří špetka, hrstka, kapka, od oka, přiměřeně, ani moc ani málo, tak akorát, atd.
Matematicky lze vyjádřit pár keší takto: pár keší je rovno či větší než dva až nekonečno. :-)
  • 4

#3422 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 15:35

Dneska mě napadlo, že bych mohl někdy na jaře vyrazit na kešky do Kouřimi. To už budu tlačit velký kočárek se dvěma teroristy a na to je město jaké dělané. Zčal jsem otevírat mysterky, abych se podíval, co by se dalo připravit, a taky jsem si pročetl multiny a wherigo. A všimnul jsem si zvláštní věci. I delší multina jak časově, tak vzdáleností, je plná logů od kačerů, co projížděli místní Čertovu brázdu. A všichni píšou Odloveno při jízdě po Čertově brázdě....

To se dá opravdu odlovit dvě stě keší za den i s několikahodinovými odbočkami na multiny a wherigo?

• 0

#3423 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 844 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 16:31

Smrku, dá se tímto způsobem odlovit i moje wherigo ITZ, které je na celý den ježdění autem a trasa vede úplně jinudy, než kde ti borci lovili ty stovky keší. Všechno jde, když se chce  :D

• 0

„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#3424 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 16:39

Někteří dokáží k čertově brázdě přidat další PWT včetně keší okolo. Myslím si o tom své.

• 0

#3425 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 17:55

Mh.mail: vzhledem k tomu, že jsem dal zatím všechna ITZ dokážu říct jen to, že když tohle někdo "ojebe" (omlouvám se předem Tomymu za to slovo), připraví sám sebe nejen o celodenní zábavu, ale taky o spoustu zajímavých míst.
  • 3

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#3426 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 18:39

Dneska mě napadlo, že bych mohl někdy na jaře vyrazit na kešky do Kouřimi. To už budu tlačit velký kočárek se dvěma teroristy a na to je město jaké dělané. Zčal jsem otevírat mysterky, abych se podíval, co by se dalo připravit, a taky jsem si pročetl multiny a wherigo. A všimnul jsem si zvláštní věci. I delší multina jak časově, tak vzdáleností, je plná logů od kačerů, co projížděli místní Čertovu brázdu. A všichni píšou Odloveno při jízdě po Čertově brázdě....

To se dá opravdu odlovit dvě stě keší za den i s několikahodinovými odbočkami na multiny a wherigo?

To neres, precti si povidani o Vyrovce od Kapsy a vyraz tam s kocarkem. Je tam pekne a je tam zajimavosti na cely den, treba i ten rybnik kteremu se protrhla hraz, nebo skanzen, nebo mestske hradby, nebo stred Evropy, nebo Libusino jezirko nebo Lechuv kamen a kdyz se budes pozorne koukat tak okolo 10:00 tak uvidis strudl aut jak popojizdi na jinak prazde silnicce :lol: . Jen se moc dlouho nezdrzuj v blizkosti jakekoliv cache, jinak te neko prejede a orazitkuje  :rolleyes: . Na jednotlivych stage tech multin bys mel byt v bezpeci  :unsure: tam bude klid.

Dodnes si pamatuji jak jsem lovil TFTC #50 STRASIK (to tam jeste byla voda) a dodnes si pamatuji na nocni muru jaka mne pronasledovala (viz log:o , a o tom to je. Tak si to uzivej podle sveho.

• 1

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#3427 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 20:11

K ty Kurimi jo, kdyz byla GeoZoo jeste na starem miste, tak kousek od ni byla jedna finalka multiny. Vsichni ji najednou odlovili okolo, meli indicie apod., navstevnost sla pres 300% nahoru urcite. Ale uvodky jsou po silnici tak 5 kilaku jinde. No nevim no, ale prekvapilo mi to.
  • 0

#3428 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 23:01

Copak nevíte, že tam všichni byli už dávno, získali indicie s pomocí kamarádů a teď, když měli cestu okolo, vytáhli souřadnice ze šuplíku a odlovili?

• 0

#3429 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 23:17

Někteří dokáží k čertově brázdě přidat další PWT včetně keší okolo. Myslím si o tom své.

Pepa jede  :P

• 1

Garmin Oregon 450 + iPhone 4S + GSAK 8

#3430 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 434 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 23:41

Tak něco podobného je i za tímto logem na noční keši.

2.png Found it                                           02/10/2016

Pěkná keš, v noci bych ji ale hledat nechtěl. Díky

• 5

#3431 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2016 - 1:29

Spousta nočních kešek lze odlovit poctivě i ve dne. Někde pomůže baterka (světlušky občas září i ve dne při silném svitu baterky), jsou ale i případy, kde to jde bez baterky. Dvě takové už jsem odlovil, ale bylo to stylem "když už teda jsem tady, tak mrknu, jestli ty odrazky nejsou vidět i za světla". Obě byly navíc poměrně krátké, takže jsem byl hned u cíle. Všechny další jsem ale lovil za tmy. Dvakrát to bylo teda něco, potulovat se sám celou noc od setmění po svítání v lese, občas slyšet divočáky, občas bloudit, nález nejistý, atd. Nezapomenutelné. :)

• 1

#3432 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 434 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2016 - 4:09

Spousta nočních kešek lze odlovit poctivě i ve dne. Někde pomůže baterka (světlušky občas září i ve dne při silném svitu baterky), jsou ale i případy, kde to jde bez baterky. Dvě takové už jsem odlovil, ale bylo to stylem "když už teda jsem tady, tak mrknu, jestli ty odrazky nejsou vidět i za světla". Obě byly navíc poměrně krátké, takže jsem byl hned u cíle. Všechny další jsem ale lovil za tmy. Dvakrát to bylo teda něco, potulovat se sám celou noc od setmění po svítání v lese, občas slyšet divočáky, občas bloudit, nález nejistý, atd. Nezapomenutelné. :)

Tato opravdu, ale opravdu to ve dne nejde.  :)

• 0

#3433 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 18:47

GC5ZE1X

Fakt by mi zajímalo, kde a co našli ty dva hejhulové, co logovali úplně naposled. Jo, a taky by mi fakt zajímalo, jak luštili GC5MX65 :D

• -1

#3434 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 19:47

GC5ZE1X

Fakt by mi zajímalo, kde a co našli ty dva hejhulové, co logovali úplně naposled. Jo, a taky by mi fakt zajímalo, jak luštili GC5MX65 :D

Jestli chces mit poradnou depresi, tak se jim koukni do profilu co vsechno uz zalogovali a to jeste evidentne nejsou u konce. Obzvlast pikantni jsou ty dve co uz nekolik mesicu nikdo nevidel, dvouhodinovej orientak, Vesele Velikonoce, BF v Kunrataku na ktery ho musi mit clovek vyresenej celej atd. Uz je v Praze podruhy, ta prvni navsteva vypadala stejne. Ale myslel jsem ze je to jen finalkar. Ze okoukali jak to dela Jonea je novinka, to minule nebylo.

Ownerum ktere poctili navstevou doporucuji kontrolu logbooku.

Tento příspěvek byl upraven od Modrak: 15 únor 2016 - 20:00

• 3

#3435 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 20:15

Jestli chces mit poradnou depresi, tak se jim koukni do profilu co vsechno uz zalogovali a to jeste evidentne nejsou u konce. Obzvlast pikantni jsou ty dve co uz nekolik mesicu nikdo nevidel, dvouhodinovej orientak, Vesele Velikonoce, BF v Kunrataku na ktery ho musi mit clovek vyresenej celej atd. Uz je v Praze podruhy, ta prvni navsteva vypadala stejne. Ale myslel jsem ze je to jen finalkar. Ze okoukali jak to dela Jonea je novinka, to minule nebylo.

Ownerum ktere poctili navstevou doporucuji kontrolu logbooku.

Na některých zalogovaných keších minule opravdu byli, viděl jsem je zapsané v logbooku. Velmi pravděpodobně tedy byli v Praze (nebo někdo, kdo je zapsal :)), Ale všechno rozhodně nestihli. Pár ownerů jim logy smaže, s tím určitě počítají (většina podvodníků se nehádá, až na známého kačera H.) a my se můžeme bavit, jací jsou to pitomci. Jim tohle kešování zjevně dělá radost, tak proč jim ji kazit. Jestli mě trápí, že mají půlku nálezů fiktivních? Nesoutěžím s nimi v počtu nálezů, takže ne. A jako owner se snažím neoprávněné logy mazat. Kdyby to dělali všichni, je po podvodech. Ale fakticky některé keše zkontrolovat nelze, takže zůstaneme pouze u toho, že někteří budou za pitomce.

• 5

#3436 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 20:24

Taky mě ty hejhulové co si honí maximálně svoje ega nezajímají, ale klidně na to, co jsou zač, upozorním.

• 1

#3437 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 20:45

Já teda němčinou nějak extra nevládnu, ale co jsem pochopila z toho univerzálního logu, kterej mi přišel ze všech sledovanejch keší, tak si ještě pochvalujou tu rozmanitost krásných keší, jaká se najde jen v Praze :D :D :D. Co dodat...

• -1

#3438 Five D

Five D

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2016 - 8:24

Když mi při

GC5ZE1X

Když mi přišla notifikace, že ErikSi logoval Rovnici v rokli a viděl jsem, co všechno ještě o víkendu "navštívil", tak mi to nedalo a napsal jsem mu. A kupodivu odpověděl, cituji:

it´s easy to find out … check the Logbooks!

bye erik

Pro neznalce angličtiny překládám: "Trhni si nohou...!"

Holt, GC je hra. Každý to může hrát, jak umí a na co stačí. A jak ho to baví. Akorát tohle pár ostatním přijde tak nějak líto...  :(

• 0

#3439 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2016 - 8:41

Hele, a co takle mu odpovedet stejnym zpusobem?

Na tohle by adekvatni reakce byla, kdyby se tady owneri domluvili a vsechny logy jim smazali. Bez zkoumani kde byli nebo nebyli. Pokud by s tim meli proble, necht kontaktuji reviewra, dolozi mu logproof fotkou ze je log OK a muzou ho zas mit. It's easy. Kdybysme tohle udelali, do Prahy uz vickrat neprijedou. Co vy na to?

• 0

#3440 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2016 - 8:53

Něco podobného mi nějakej Německej hejhula udělal minulý rok v Tisé, byl jsem se podívat v logbooku na "Krokodýlech", tam nebyl a tak jsem mu smazal logy ve všech krabkách(myslím ža byly ctyři nebo pět). Ani se neozval. :-)

• 0
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama