Geodepresivní koutek III
Publikováno 19 September 2013 - 21:34
Publikováno 19 September 2013 - 21:49
Publikováno 19 September 2013 - 21:56
Publikováno 20 September 2013 - 0:48
zvedavkanocni napsal/a:
Stejně je zvláštní hledat zábavu v Geodepresivním koutku! Co by na to řekl Chocholoušek?
Chocholoušek by řekl, že ho dobře zásobujeme. A co chceš - podzim na krku a máloco potěší člověka tak spolehlivě jako cizí neštěstí, proto se přece černé kroniky a podobné rubriky čtou, ne?
Taky proplouvání mezy Skyllou a Charybdou dneska: Jdu pro keš, cesta po dešti samá louže a bláto - a teď to dilema - půjdu svižně (a seknu sebou, jak ten mazlavý sajrajt ustřeluje pod nohama) nebo půjdu obezřetně (a ve finále tak pro pomalost skončím v lese potmě). Vyhrála varianta A, samozřejmě s "komplet servisem" včetně onoho vyválení se v blátě. Někde u Křemílka s Vochomůrkou jsem tedy nakonec škemrat o nocleh nemusel, neb zpátky na cestu do civilizace jsem po zdárném vyřízení keše vyváznul právě tak tři čtyři minuty před tím, než bych přestal vidět, kam vlastně šlapu. Ale bylo to už fakt o fous a lepší to s podvečerním kešováním nebude. Půl roku to lepší nebude, nadto ještě zima mezitím, no stačí mi jména těch dvou nejbližších ročních období, ta pouhá dvě slovíčka, na depku sama o sobě až až...
Publikováno 20 September 2013 - 10:16
Publikováno 20 September 2013 - 11:08
Publikováno 20 September 2013 - 11:19
Tak, tak - dost bylo vedra, konečně začnou ty pravý vandry !Modrak napsal/a: A to ja se na zimu tesim .... Ja se zimou nemam problem.
Publikováno 20 September 2013 - 11:21
MirexCZ napsal/a:
...and now for something completely different
Nedávno jsem zkoušel lovit GC13NED. Bezúspěšně. Od minulého obnovení vydržela přesně 6 dní...
Jasně, tradička v centru. Ale přesto, být ownerem, tak tohle bych asi rozdýchával dlouho...
Hmm, tam vydrží alespoň 6 dní - někdo ji mezitím najde...
Mně naposledy dokonce 2 keše nevydržely ani do další návštěvy... A od obnovy taky opět nemají žádný nález, takže kdo ví, jestli tam ještě vůbec jsou... Mně tyhle dvě dohromady už zmizely více jak 30x... A to jsou mimo město. Takže to nemám pár kroků, jako většina lidí ve městě... To je pak o depresi.
Publikováno 20 September 2013 - 11:23
Publikováno 20 September 2013 - 12:18
Nebuď měkkej a hrrrrna ně! Který to jsou? Jestli je to při ruce, jdu s tebou!Modrak napsal/a:
Chtel jsem letos stihnout jeste par plavacich kesi ve vode, to uz se asi nepovede, holt pockaj na pristi leto. Ja se zimou nemam problem.
Publikováno 20 September 2013 - 12:36
Jacka_dominikanka napsal/a:
Nebuď měkkej a hrrrrna ně! Který to jsou? Jestli je to při ruce, jdu s tebou!Modrak napsal/a:
Chtel jsem letos stihnout jeste par plavacich kesi ve vode, to uz se asi nepovede, holt pockaj na pristi leto. Ja se zimou nemam problem.
No ja nevim, je jich hodne. Par restu mam v Nemecku, jednu v Brne, Litomerice, Zebrak, Plavacek v Srbsku, Most Barikadniku. Nejvic mi pije krev Sezonni zalezitost, tam uz jsem i byl a mudlove prekazeli, jindy byla vymudlena, tad snad funguje ale zas uz je kosa. Tu mam blizko, tak mi vadi nejvic. Pak na severu Stridavy rybnik (take neodloveno kvuli mudlorybari). Krizem krazem, tam se mi nechtelo vlezt bez vybaveni. Jeste ze jsem nedavno stihnul ty ostrovy na Berounce. Sice jen prvni 3, ale na bonus to stacilo. Ale jeste tam jsou dalsi. V tyhle kose do toho nejdu. Ale treba to brzo zamrzne :-)
Publikováno 20 September 2013 - 13:14
Tohle kdyby si řekl každej...Roman_Jaromer napsal/a:
Jo, taky bych řekl, že je docela k depresi ten poměr, co ukazuje hlavní stránka GC.com...
Na světě je celkem 2,225,569 aktivních keší a přes 5 milionů hráčů.
Proč já vůl vlastně se starám o ty svý kešky, když je tolik jinejch...
Publikováno 20 September 2013 - 13:29
Publikováno 20 September 2013 - 15:47
1) Tady se bavíme o věcech souvisejících s GC. Jistě. že existuje spousta vážnějších záležitostí mimo naši hru, ale nepředpokládám, že bychom je sem chtěli tahat, pokud se jí vyloženě nedotýkají. To, co se naší zábavy týká, vystačí i tak na dost, jak délka vlákna dosvědčuje.
2) Osobně nemám geodepresi z GC. Kdybych ji měl z GC, tak si přece těmi pár slovy neulevuje právě tu. Naopak mám geodeprese z toho, co mojí zálibě v GC háže klacky pod nohy, obzvlášť pokud se jedná o záležitosti, které víceméně nemám možnost ovlivnit. Ať už je to kratší den či už proběhlá zbytečná archivace nějaké keše.
Trefná odpověď. A v podobném duchu přihodím užitečnou větičku-berličku: "Někdo s tím musí něco udělat a ten někdo jsem já." Prostě právě proto, že si to "já vůl", jenom povzdechneme, ale jednáme navzdory tomu, náš GC svět (ba i ten "opravdový" okolo něj) funguje. Ale na střídání ročních období jsou i sebelépe míněná osobní předsevzetí jaksi krátká; můžeme si maximálně tady, či někde naživo, vespolek zanadávat, zatnout zuby a vyčkat opět toho svého oblíbeného.KulisekW napsal/a:
Tohle kdyby si řekl každej...Roman_Jaromer napsal/a:
Publikováno 20 September 2013 - 16:25
Toniczech napsal/a:
... A v podobném duchu přihodím užitečnou větičku-berličku: "Někdo s tím musí něco udělat a ten někdo jsem já." ...
Sice taky mívám vykradené kešky, ale logy kačerů, kteří najdou těžkou keš, za to stojí. Já mám taky vždycky radost, když keš něco váží, i kdyby tam byly jen skleněné kuličky. A po těch, co do logu napíšou jen to TFTC, tam většinou zůstane méně věcí než před jejich příchodem.
Publikováno 20 September 2013 - 16:58
No, a představ si, jak by ty keše vypadaly, kdyby každej, kdo si aktivoval profil na GC.com taky zakládal. Ono i takhle to stačí. Jak praví lidová moudrost - méně je často více !Roman_Jaromer napsal/a:
Jo, taky bych řekl, že je docela k depresi ten poměr, co ukazuje hlavní stránka GC.com...
Na světě je celkem 2,225,569 aktivních keší a přes 5 milionů hráčů.
Publikováno 20 September 2013 - 17:27
Publikováno 21 September 2013 - 18:04
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů