Cejtím se poctěn! Nebo poselen? Hlavně abych nebyl pochrut.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 15 leden 2014 - 19:06
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 15 leden 2014 - 19:18
Kdybys zůstal v tom krmelci, mohl bys být i spasen...
Publikováno 15 leden 2014 - 21:36
Mám jet na Hrůzův mlýn (Milevsko) a teď jsem s hrůzou zjistil, že tam není žádná krabička.
Nechcete tam někdo šoupnout alespoň nějakou "zaokapku"? To zas budou promarněný dva dny...
Publikováno 15 leden 2014 - 23:27
Poslední dobou na prasata nebo alespoň rozrytý les narazím úplně všude. A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.
PS: keše u Milevska snad nějaké jsou - dokonce je poblíž i jedna noční .-) nebo máš v okolí všechno vylovené ?
Publikováno 16 leden 2014 - 0:45
Tos mne rozesmutnila Jsem se těšil, že někdy, někde do Alp...
Tak do nejaky bezpraseci (s vyjimkou hospod) oblasti. To vis, ze me to porad laka.
Publikováno 16 leden 2014 - 8:37
Mno, když jsem někdy kolem konce roku lovila keš U křížku ( nová od evidlo ) , tak jsem prasata vysloveně ukecávala a doufala, že je někde poblíž nějaký ten nimrod krmí. Dokonce jsem uvažovala, že se zabydlím na jednom z posedů....ale přece jen jsem se odhodlala dostat zpátky k autu a celou cestu je upozorňovala, ať mě hezky nechají, že už mizím a říkala si, že se mě snad leknou víc než já jich - jen doufám, že mě nikdo neslyšel. :-)
Poslední dobou na prasata nebo alespoň rozrytý les narazím úplně všude. A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.
PS: keše u Milevska snad nějaké jsou - dokonce je poblíž i jedna noční .-) nebo máš v okolí všechno vylovené ?
A ony ty svině byly nějak agresivní ? Já za celý život nepamatuju nějaké napadení člověka a to jsme do lesa chodili už jako malí kluci úplně běžně. Ani teď na podzim, když jsem hledal krabičky po okolních kopcích, jsem na žádné nenarazil. Ale stop po nich je v lese spousta.
Publikováno 16 leden 2014 - 10:04
Na podzim jsem si kousek od Plánice fotila kostel a takových 50- 60 metrů ode mně si to přes silnici namířil celý dlouhý rudl prasat. Stála jsem u auta a zírala.
Keš GC4DX7M mě zaujala víc než odražená kulka, tak dvakrát do roka tudy projíždím, jen na tuhle lahůdku by to chtělo podle listingu cca 3 hodiny času a partu, hm. Nebo kačera, co je zároveň myslivec? Jeden na mě občas při výpravách dohlíží, pro tuhle keš by asi byl ideální společník. :-)
Myslivci jsou stejně jako kačeři různí, to se dá jen konstatovat a počítat s tím, jinak by byl člověk v depce v jednom kuse. .-) Minulý pátek jsem u Vráže šla na keš Jezírko lásky uprostřed lesa a tam jsem si hned při parkování na kraji lesa všimla důrazných cedulí upozorňujících, kdy tu je ( vlastně už byl ) hon a nedoporučuje se vstupovat do lesa.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 16 leden 2014 - 10:58
Publikováno 16 leden 2014 - 10:25
Keš GC4DX7M mě zaujala víc než odražená kulka,
Mysterky u Dobřan jsou myslím všechny docela vypečené, zatím jsme je s bandou se kterou jezdívám nechávali "na potom", až budou na výběr hodně vzdálené tradičky nebo právě ty nevylovené "oříšky v okolí". Ale souhlasím, tohle je zajímavá věc, za 3 měsíce existence má jen 25 FI logů. Mám dát vědět jestli se na ní budeme chystat ?
Publikováno 16 leden 2014 - 10:29
Asi opravdu ztrácejí plachost, ale na druhou stranu neprojevují agresivitu - nejspíš nejsou nijak silně teritoriální. Nevím, neznám, jen zažívám. budu muset někdy s nějakým tím kancem hodit chrocht a dozvědět se, jak to myslej
nebezpečné by mohlo být postřelené zvíře. To už jsem zažil dvakrát, jako kluk, na naháňce a jednou při stavbě posedu - to ale bylo sele. Mělo v měkkým zarostlý brenek a nedokázalo utýct psovi.
Ono kdyby se teď někdy stalo, že by prase na někoho zaútočilo, náše zpovykaná histerizující média by z toho týden nepustila tesáky a věděl by to každej.
Publikováno 16 leden 2014 - 10:32
Jinak, taky na mne de ... hmm... zimní depka... Chtěl jsem pustit event Na sněžnicích po Slepicích, a tak nějak si říkám, ještě že jsem byl před vánocema línej psát listing...
Publikováno 16 leden 2014 - 10:35
Mysterky u Dobřan jsou myslím všechny docela vypečené, zatím jsme je s bandou se kterou jezdívám nechávali "na potom", až budou na výběr hodně vzdálené tradičky nebo právě ty nevylovené "oříšky v okolí". Ale souhlasím, tohle je zajímavá věc, za 3 měsíce existence má jen 25 FI logů. Mám dát vědět jestli se na ní budeme chystat ?
Tak se mi ty plány pěkně rozmnožujou... Dobřany, GeoWest, Žebrák... Tak nevim, je to na juchej nebo na depku?
PS: všímáte si, jak to silou močí točím zpátky k tématu, aby nám to tady otvor-zatvor Petulinka neutla?
Publikováno 16 leden 2014 - 10:53
Na depku jsou ale i ta přemnožená prasata, před rokem jsme psali ownerovi o keši u Temelína, tam byl zázrak, že uprostřed pohromy po prasatech přežila.
Phkrt, mail o výpravě uvítám - podle termínu by se vidělo, jestli bych se přidala.
Publikováno 16 leden 2014 - 11:05
Na depku jsou ale i ta přemnožená prasata, .
Tady byla poblíž Libákovic keška Lovu zdar-Lovu dík u kapličky sv. Huberta a protože byla několikrát vymudlena právě prasaty, tak už jí owner archivoval ,
Publikováno 16 leden 2014 - 12:00
Je to jeste vymudleni, kdyz to bylo prasaty?
Žádného divočáka jsem ještě neviděl pobíhat po lese s navigací, takže určitě ano
Publikováno 16 leden 2014 - 12:30
Přiznejte se, plantážnící, kdo při odlovu nedával pozor na mudly a ukázal prasatům, kde je keš, co?
Mudloprase... aby si to někdo nepřivlastnil...
Publikováno 16 leden 2014 - 15:40
Jinak, taky na mne de ... hmm... zimní depka... Chtěl jsem pustit event Na sněžnicích po Slepicích, a tak nějak si říkám, ještě že jsem byl před vánocema línej psát listing...
Nebyla by to nakonec dobrá taškařina jít na sněžnicích jehličím?
Publikováno 16 leden 2014 - 16:32
Můžu na běžkách???
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů