Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1401 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 19:06

Cejtím se poctěn! Nebo poselen? Hlavně abych nebyl pochrut.

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1402 mirdis1

mirdis1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 19:18

Kdybys zůstal v tom krmelci, mohl bys být i spasen...

• 4
Jdu na sever.... a už jdu na jih

#1403 KAMPJ

KAMPJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 21:36

Mám jet na Hrůzův mlýn (Milevsko) a teď jsem s hrůzou zjistil, že tam není žádná krabička. 

Nechcete tam někdo šoupnout alespoň nějakou "zaokapku"? To zas budou promarněný dva dny...

• 0

#1404 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 22:03

A vůbec, co má co přikrmovat přemnožená prasata.

• 0

#1405 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 23:27

Mno, když jsem někdy kolem konce roku lovila keš U křížku ( nová od evidlo ) , tak jsem prasata vysloveně ukecávala a doufala, že je někde poblíž nějaký ten nimrod krmí. Dokonce jsem uvažovala, že se zabydlím na jednom z posedů....ale přece jen jsem se odhodlala dostat zpátky k autu a celou cestu je upozorňovala, ať mě hezky nechají, že už mizím a říkala si, že se mě snad leknou víc než já jich - jen doufám, že mě nikdo neslyšel. :-)
Poslední dobou na prasata nebo alespoň rozrytý les narazím úplně všude. A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.
PS: keše u Milevska snad nějaké jsou - dokonce je poblíž i jedna noční .-) nebo máš v okolí všechno vylovené ?
  • 0

#1406 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 0:45

Tos mne rozesmutnila :( Jsem se těšil, že někdy, někde do Alp...

Tak do nejaky bezpraseci (s vyjimkou hospod) oblasti. To vis, ze me to porad laka.

• 0

#1407 ALLiK team

ALLiK team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 8:12

A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.

Je otázka, po kom ty kluci myslivecký střílej - viz GC4DX7M (logy z 11. 1. 2014)

• 0

#1408 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 8:37

Mno, když jsem někdy kolem konce roku lovila keš U křížku ( nová od evidlo ) , tak jsem prasata vysloveně ukecávala a doufala, že je někde poblíž nějaký ten nimrod krmí. Dokonce jsem uvažovala, že se zabydlím na jednom z posedů....ale přece jen jsem se odhodlala dostat zpátky k autu a celou cestu je upozorňovala, ať mě hezky nechají, že už mizím a říkala si, že se mě snad leknou víc než já jich - jen doufám, že mě nikdo neslyšel. :-)
Poslední dobou na prasata nebo alespoň rozrytý les narazím úplně všude. A to se to střílí ve velkém, za jeden hon u nás padlo 24 kusů, střílelo se tu snad každý pátek.
PS: keše u Milevska snad nějaké jsou - dokonce je poblíž i jedna noční .-) nebo máš v okolí všechno vylovené ?

A ony ty svině byly nějak agresivní ? Já za celý život nepamatuju nějaké napadení člověka a to jsme do lesa chodili už jako malí kluci úplně běžně. Ani teď na podzim, když jsem hledal krabičky po okolních kopcích, jsem na žádné nenarazil. Ale stop po nich je v lese spousta.

• 0

#1409 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:04

Jestli by divočáci byli agresivní nikdy nezkouším zjišťovat, spíš se snažím jim vyhnout, popřípadě halekat - jak to v lese nesnáším, tak v tomhle případě mi to přijde na zaplašení nejlepší. Mám nepříjemný pocit pomalu se měnící v depresi, že ztrácejí plachost. Pokud procházím "jejich územím", obvykle i pokukuji po stromech, který by se dal v případě nouze použít. .-)
Na podzim jsem si kousek od Plánice fotila kostel a takových 50- 60 metrů ode mně si to přes silnici namířil celý dlouhý rudl prasat. Stála jsem u auta a zírala.
Keš GC4DX7M mě zaujala víc než odražená kulka, tak dvakrát do roka tudy projíždím, jen na tuhle lahůdku by to chtělo podle listingu cca 3 hodiny času a partu, hm. Nebo kačera, co je zároveň myslivec? Jeden na mě občas při výpravách dohlíží, pro tuhle keš by asi byl ideální společník. :-)
Myslivci jsou stejně jako kačeři různí, to se dá jen konstatovat a počítat s tím, jinak by byl člověk v depce v jednom kuse. .-) Minulý pátek jsem u Vráže šla na keš Jezírko lásky uprostřed lesa a tam jsem si hned při parkování na kraji lesa všimla důrazných cedulí upozorňujících, kdy tu je ( vlastně už byl ) hon a nedoporučuje se vstupovat do lesa.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 16 leden 2014 - 10:58

• 0

#1410 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:25

Keš GC4DX7M mě zaujala víc než odražená kulka,

Mysterky u Dobřan jsou myslím všechny docela vypečené, zatím jsme je s bandou se kterou jezdívám nechávali "na potom", až budou na výběr hodně vzdálené tradičky nebo právě ty nevylovené "oříšky v okolí". Ale souhlasím, tohle je zajímavá věc, za 3 měsíce existence má jen 25 FI logů. Mám dát vědět jestli se na ní budeme chystat ?

• 0

#1411 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:29

Asi opravdu ztrácejí plachost, ale na druhou stranu neprojevují agresivitu - nejspíš nejsou nijak silně teritoriální. Nevím, neznám, jen zažívám. budu muset někdy s nějakým tím kancem hodit chrocht a dozvědět se, jak to myslej :)

nebezpečné by mohlo být postřelené zvíře. To už jsem zažil dvakrát, jako kluk, na naháňce a jednou při stavbě posedu - to ale bylo sele. Mělo v měkkým zarostlý brenek a nedokázalo utýct psovi.

Ono kdyby se teď někdy stalo, že by prase na někoho zaútočilo, náše zpovykaná histerizující média by z toho týden nepustila tesáky B)  a věděl by to každej.

• 0

#1412 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:32

Jinak, taky na mne de ... hmm... zimní depka... Chtěl jsem pustit event Na sněžnicích po Slepicích, a tak nějak si říkám, ještě že jsem byl před vánocema línej psát listing... :(

• 0

#1413 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:35

Mysterky u Dobřan jsou myslím všechny docela vypečené, zatím jsme je s bandou se kterou jezdívám nechávali "na potom", až budou na výběr hodně vzdálené tradičky nebo právě ty nevylovené "oříšky v okolí". Ale souhlasím, tohle je zajímavá věc, za 3 měsíce existence má jen 25 FI logů. Mám dát vědět jestli se na ní budeme chystat ?

Tak se mi ty plány pěkně rozmnožujou... Dobřany, GeoWest, Žebrák... :) Tak nevim, je to na juchej nebo na depku?

PS: všímáte si, jak to silou močí točím zpátky k tématu, aby nám to tady otvor-zatvor Petulinka neutla? :D

• 0

#1414 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 10:53

Jj, je na depku vidět, kolik zajímavých míst a keší by se dalo navštívit - jenže to nejde stihnout. To samé s eventy.
Na depku jsou ale i ta přemnožená prasata, před rokem jsme psali ownerovi o keši u Temelína, tam byl zázrak, že uprostřed pohromy po prasatech přežila.
Phkrt, mail o výpravě uvítám - podle termínu by se vidělo, jestli bych se přidala.
  • 0

#1415 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 11:05

Na depku jsou ale i ta přemnožená prasata, .

Tady byla poblíž Libákovic keška Lovu zdar-Lovu dík u kapličky sv. Huberta a protože byla několikrát vymudlena právě prasaty, tak už jí owner archivoval :( ,

• 0

#1416 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 11:48

Je to jeste vymudleni, kdyz to bylo prasaty? :)

• 0

#1417 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 12:00

Je to jeste vymudleni, kdyz to bylo prasaty? :)

Žádného divočáka jsem ještě neviděl pobíhat po lese s navigací, takže určitě ano :D

• 3

#1418 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 12:30

Přiznejte se, plantážnící, kdo při odlovu nedával pozor na mudly a ukázal prasatům, kde je keš, co? :angry:

Mudloprase... aby si to někdo nepřivlastnil...

• 1

#1419 kelton

kelton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 15:40

Jinak, taky na mne de ... hmm... zimní depka... Chtěl jsem pustit event Na sněžnicích po Slepicích, a tak nějak si říkám, ještě že jsem byl před vánocema línej psát listing... :(

Nebyla by to nakonec dobrá taškařina jít na sněžnicích jehličím?

• 0
kelton

#1420 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 16:32

Můžu na běžkách??? :ph34r:

• 0

P%C5%88ov.png

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama