Tak další, v posledních 24 hodinách už třetí typ notifikačního mailu. S "vobrázkama", bez logu revírníka a s úplně novou podobou předmětu . Já myslim, že jim fakt cpete příliš mnoho peněz a voni se pak snažej vykazovat činnost za každou cenu !
Geodepresivní koutek III
Publikováno 28 červenec 2014 - 17:47
Publikováno 28 červenec 2014 - 21:08
Mimo mailů vylepšili i něco na webu. V Opeře 11.64 se mi nezobrazují u keší logy a ani nejde dekódovat hint. Úplně totožný problém mám i na mobilu v Opeře mini 4.2. Z posledních změn jsem tedy úplně nadšen.
Publikováno 28 červenec 2014 - 21:16
Teď jsi mě vylekal. V Opeře 12.17 je naštěstí vše ok, tak doufám, že to tak i zůstane, měnit prohlížeč nehodlám, dokud nebude existovat (pro mě) rozumná alternativa.
Jinak ty html maily jsou opruz, na centru vždycky musím kliknout, aby se to zobrazilo jako html, jinak se to číst nedá.
Publikováno 29 červenec 2014 - 7:06
Mám geodepresi... Včera jsme šli ve večerních hodinách na Hrad po starých zámeckých schodech a protože místní wherigo mám rozehráno už delší dobu, říkám si, že odlovíme finálku. Neodlovili jsme, protože když jsem zapnula aplikaci a chtěla spustit hru, tak to na mě začalo být ošklivé a navíc v cizím jazyce, jakože uložená hra je pro jinou verzi... A teď zjišťuji, že je tam ta finálka stejně asi není...
Publikováno 04 srpen 2014 - 15:13
Geodeprese je, že za týden, co jsem mimo PC, Groundspeak nedokáže říci svým programátorům ať sakra udělají možnost na příjem mailů v HTML nebo v textové formě. Místo toho udělají jakési podivné nastavení emailu schované kdesi v nižší úrovni a ještě z nich po mnoha (na oficiálním fóru) otevřeným fórům a příspěvkům naštvaných lidí vypadne toto: We don't have plans to provide a plain text option at this time, but I will be sure to bubble up your concerns. Tož to by už jednoho naštvalo.
+ teda i to, že jim ani ty nové maily nefungují...
Tento příspěvek byl upraven od puczmeloun: 04 srpen 2014 - 15:13
Publikováno 04 srpen 2014 - 16:34
Bohužel, co se dá dělat, bohužel nic, když na nás z vysoka... kašlou :-(
Publikováno 04 srpen 2014 - 18:17
Už zas tři maily z GC.com ve spamu. Nechápu, podle jakýho klíče - dva watchlisty a jedna notofikace, přičemž dvě další notifikace normálně v došlý poště. Ale jednoznačně je tu souvislost s novým vzhledem, začalo se to dít přesně od tý doby. Chjo.
Publikováno 05 srpen 2014 - 12:46
Ad Jacka: Aha, tak to není chyba v mém PC, mě také několik e-mailů od gc.com skáče do spamu a já pořád dumala čím to je
Publikováno 06 srpen 2014 - 6:43
Doufám, že se tomu nenechavci stane něco bolestivého (třeba si zlomí ruku, aby věděl, že krást se nemá!)
EDIT: Umluvil jsem odvoz pro vyzvednutí skrýše po odcizené keši. Věci na výměnu a CWG i s keší jsou nenávratně ztraceny, ale díky náhodě (a možná i nízké inteligenci nečitele) zůstal ve skrýši coin a dokonce i nezničený logbook!
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 06 srpen 2014 - 8:21
Publikováno 06 srpen 2014 - 9:03
Publikováno 06 srpen 2014 - 9:36
Už zas tři maily z GC.com ve spamu.
Na seznamu? Našel jsem tam ve spamu nejenom maily z GC, ale i výpisy z banky a maily od kamarádů. Mají to nějaký rozbitý. Čím dál častěji zvažuji přechod někam jinam.
Publikováno 06 srpen 2014 - 9:42
Coin a ezniceny logbook ????? A FTFkar logoval DNF ? Tady neco nehraje.....nepredpokladam fakt, ze by ftfkar nelogoval ftfko kdyz nasel jenom logbook a ne krabku samotnou a taky me zarazi ze by nevzal coin se skryse, ktera je ocividne vymudlena. Skoro mi to prijde jako ze se tam s oinem a logbookem nekdo vratil. Co na to ftfkar ? Nasel to co ty pri kontrole ?
Logbook i geocoin jsou vcelku malé věci. Oba se dostali do místa, na které nebylo z pozice člověka stojícího u stromu vidět. Podle přiloženého náčrtu (chce to trochu představivosti, byla to rychlovka) je ono místo označeno "X". Zjistím si ještě podrobnosti ohledně prvnotního (ne)nálezu, avšak zatím se mi situace jeví takto: coin do skrytého místa zapadl - nebyl přímo v nádobce s logbookem - a logbook samotný tam pohodil zloděj při zjištění, že pár stránek papíru mu bude asi vážně na nic. FTF už našel jen skrýš plnou bordelu (listí, větvičky) a jen ho asi nenapadlo důkladně prohmatat dno. Jdu zjistit více.
"X" - místo, kam není vidět
ovál vpravo dole - pokus o oko
Hlavně, že už mám GC doma, v bezpčí. Při příští navštěvě vísky obhlédnu pár míst, která jsem předtím zavrhl a umístím keš znovu a snad i lépe. Doufám, že si zloděj ta dvě CWG, hračku, malinký kompas jako přívěšek na klíče užije a nádobku s přilepeným popiskem, že se jedná o skrýš pro hru Geocaching vážně užije...
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 06 srpen 2014 - 9:43
Publikováno 06 srpen 2014 - 10:12
Skvělé, ukradli mi keš ještě před publikací... Místo jasného FTF mi naň přistálo DNF, ale co mne mrzí ještě více je fakt, že v keši byl geocoin.
Doufám, že se tomu nenechavci stane něco bolestivého (třeba si zlomí ruku, aby věděl, že krást se nemá!)
Taky se mi to stalo. Keš byla hluboko v lese mimo cesty a FTF/DNF padlo po dvou dnech. Proto myslím, že tam šel hned po publikaci kačer - škodič a keš odnesl. A taky tam byl coin.
Publikováno 06 srpen 2014 - 11:00
Na seznamu? Našel jsem tam ve spamu nejenom maily z GC, ale i výpisy z banky a maily od kamarádů. Mají to nějaký rozbitý. Čím dál častěji zvažuji přechod někam jinam.
Jo, teď to má logiku. Marně a vyplašeně hledám keše ve spamu - ale to je na gmailu. Se seznamem jsou pravidelně jednou dvakrát do roka problémy, co dělám v počítačích, a to už je tak dlouho, že z mé první klávesnice dávno rostou krápníky.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 07 srpen 2014 - 17:31
Proto já se divila, že gmail se chová běžně, alespoň něco potěšilo. Ve spamech mám jen to, co tam opravdu patří a to překvapivě i v jiných mailech na Seznamu.
Nepotěšilo naopak ukončení PM - dlouho tu od všech čtu, jak ještě pěkných pár dní nebo dokonce týdnů běží dál a převod na BM proběhne až za....mno, měla jsem poměrně dost jiných starostí, vyřizování kdečeho popř. jsem byla mimo domov a tak jsem si říkala, že PM je v pořadí a zdaleka není to nejdůležitější.....jenže mě odstřihli snad hned druhý den po termínu .
Takže se budu muset mrknout na oblíbené netové obchody a přes víkend asi obnovit. FP žádné nepropadly, věčně mi díky výběru keší chybí....mno, ale je vidět, že něco Jeremyho chlapci přece jen upravují a opravují. Tak ať někdo neupadnete do deprese, co je pro ně nejpodstatnější. Nebo že by si někde nějaký trpaslík pamatoval, že loni jsem obnovila včas a chtěl mě pošťouchnout k obnově?
Publikováno 07 srpen 2014 - 17:35
Já jsem nedostala ani den navíc nikdy. Vždy se mi to utlo přesně. Letos jsem to neponechala náhodě a obnovila včas.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 07 srpen 2014 - 17:53
(...) FP žádné nepropadly, věčně mi díky výběru keší chybí....
Škoda, že FP nejdou věnovat. Mám jich v zásobě asi padesátku a stále přibývají vyšším tempem, než mizí...
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 07 srpen 2014 - 17:53
Publikováno 07 srpen 2014 - 19:06
Mně to utli dokonce o den dřív, dost mě to naštvalo, protože jsem si připravovala nějaké PQ a najednou houby...sháněla jsem pozdě večer PM v eshopu.
Publikováno 07 srpen 2014 - 19:40
Videa odemne: https://www.youtube....low=grid&view=0
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů