Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1921 michecd

michecd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 9:03

tipuju spis zhrzeleho kacera. Shodou okolnosti jsem tam byl pred tydnem a ta keska uz ted vypada trosku jinak. Nebyl tam ten celni kryt s popisem a alpy byly jen dve.

Možné to je, tím pádem tomu opravdu nerozumím. Škoda takové kese. Jako nápad se mi to jeví opravdu dobře a i vtipne.
  • 1

#1922 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 11:56

Na druhou stranu podobné fotky vtipných skrýší jsem viděl i jinde, tady jsem si nevšiml veřejně zpřístupněných souřadnic, jen vyfocení vtipné skrýše.

To, že keš byla zničena vůbec nemusí být důsledkem toho, že někdo zveřejnil fotku kešky, která se mu líbí...

V různých geo-kalendářích různých projektech o nejlepší keš jsou podobných fotek kešek spousty...

• 0

#1923 michecd

michecd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 12:26

Pod obrázkem je GC kód. Ale jinak máš pravdu ze kes je pro PM.
  • 0

#1924 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 13:01

Tak můj TB nacestoval když jsem ho pustil z kapsy necelých 1000km a "zmizel a je zmizelej". V keši kde byl údajně uložen už podle jejího ownera není. To je na deprézi. :(

• 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#1925 erebi

erebi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 13:22

Na druhou stranu podobné fotky vtipných skrýší jsem viděl i jinde, tady jsem si nevšiml veřejně zpřístupněných souřadnic, jen vyfocení vtipné skrýše.

To, že keš byla zničena vůbec nemusí být důsledkem toho, že někdo zveřejnil fotku kešky, která se mu líbí...

V různých geo-kalendářích různých projektech o nejlepší keš jsou podobných fotek kešek spousty...

ja netvrdim, ze kes je znicena, jen, ze uz ted vypada trosku jinak vlivem casu a uz vubec ne, ze byla znicena kvuli tehle fotce (ta fotka je imho z jineho rocniho obdobi nez je ted). Jen se mi nelibi, ze je u toho obrazku napsan GC kod a jsou uvedeny souradnice. Aspon ja je tam vidim. Je mozny, ze uz ten prispevek byl smazan a ja to mam jen v pameti pocitace:)

Kazdopadne jsme z toho mel rano depresi, ze takovi lidi jsou, kteri zverejnuji souradnice, aby pohonili ego. A ani mi nejde o to, ze je to PM. Ale uz je to dobry, uz jsem se z toho dostal. :)

• 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.

#1926 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 15:31

Aha, já si jich v té diskuzi předtím nevšiml, máš pravdu, že tam ty souřadnice jsou...

To by zveřejňovat neměli.

I když se přiznám, že trochu lituji BM kačery z okolí Žebráku. Manželka se mě ptala, kde jsou ty kešky, na které jedeme, když jsme se byli tam kouknout... A když jsem se podíval na její mapu, tak jsem zjistil, že 90% tam nemá zobrazených, protože jsou PM. Pravda, některé byly pěkně udělané, ale vzhledem k velké návštěvnosti ani to asi nezabrání nekačerům v jejich nalezení (dálnice a nápadnost keší - viz. právě ty Alpy, které jsou vidět na hodně daleko), takže je nikdo nemůže přehlédnout...

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 25 srpen 2014 - 15:32

• 0

#1927 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 18:49

ja ty lidi nepochopim, proc maji tendenci si platit predplatny a pak zverejnovat pos :(

http://www.rouming.c...led_na_Alpy.jpg

Nápady je škoda prozrazovat, ale připomíná mi to jeden náš event (listing byl pochopitelně veřejný). Stavění májky. GC47PGP

• 0

#1928 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 19:39

Tak můj TB nacestoval když jsem ho pustil z kapsy necelých 1000km a "zmizel a je zmizelej". V keši kde byl údajně uložen už podle jejího ownera není. To je na deprézi. :(

Ale tak několika lidem radost udělal a nakonec i tomu zloději.

• 1

#1929 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 22:17

Ale tak několika lidem radost udělal a nakonec i tomu zloději.

No jo, ale mohl udělat radost ještě mnoha dalším...

• 0

#1930 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 6:06

Nám se dva TB ztratili hned v první keši, většina TB nedosáhla ani tisíc km a coin sv. Václav zmizel hned v první keši v Polsku.

• 0

#1931 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 8:24

Mě coiny taky mizí jako na běžícím páse, ale zhruba každý desátý vydrží. Přesto při každé návštěvě obchodu s logbooky neustále kupuju a pouštím další a další. Začal jsem lovit začátkem roku 2010 a našel jsem travela v jedné z pěti keší, z výletu jsem ji nosil vždy několik. Teď už nacházím tak jeden měsíčně a je to velký svátek. Čím ale budou travely vzácnější, tím víc se budou ztrácet. Běžné věci se naopak často nekradou.

• 2

#1932 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 9:33

Je škoda, že to tu začíná vypadat jak v Německu, kde je to dost často konečná pro nějaký ten coin/tb. Sám se snažím umisťovat cestovatele do bezpečných (zpravidla moc ne do městských) a nebo obtížnějších keší (nebo PM keší), kam zase tolik lidí nepřijde a je menší pravděpodobnost jejich ztráty a větší pravděpodobnost, že kačer co si je uloví, bude vědět co s cestovatelem. Pár pěkných coinů jsem i dlouho držel než jsem našel nějakou keš kam je umístit, a vždycky jsem to majiteli tb/gc napsal, bohužel pár z nich odcestovalo do Němec a slehla se po nich zem.

• 0

#1933 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 13:13

Ještě jsem do tohoto vlákna nepřispěl, tak přidám téma o jednom neduhu, na který jsem poukázal GC5BYWT Ani nejde o ty výhružky, spíš mě štve, že dotyčnýmu když dojdou argumenty posílá mě k doktorovi. Copak člověk, který dodržuje pravidla či ctí doporučení ownera je hned psychicky nemocný?

• 0

#1934 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 13:27

Na druhou stranu máš to, o co sis koledoval. Kritika autoborce na savaně je jedna věc, a dělat si hloupu, skoro urážlivou srandu z někoho druhého, je věc druhá. Nejdřív hlava a potom ruka. Taky občas ulítnu, ale snažím se aby ne. :-) Blbý bude, jestli to panáček nezapomene a až tě potká, tak ti opravdu dá tečku. To by byla deprese jak hrom.

• 0
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

#1935 drowned

drowned

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 13:39

Ono to nebylo poprvé kdy jel offroadem do lesa přímo ke keši i přes zákaz vjezdu. Nevijímaje pásma s pitnou vodou. Už kdysi proběhla přestřelka v lozích na toto téma.

• 0

#1936 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 14:08

Víš, trochu tě nechápu. Kdybys mi udělal něco takového jako ty Suk a Hekovi, taky by si mne pořádně naštval...

Samozřejmě poznámka o jízdě autem by nevadila, ale dotyčnému předpokládám vadí, že se navážíš do jeho přezdívky a urážíš ho.

Přemýšlej nad tím, co napíšeš v logu. Urážíš někoho, kdo tam podle logů vůbec nebyl. Řekl bych, že si nemáš co stěžovat, když dotyčný vypěnil... (I když i ten dotyčný by měl mírnit svůj slovník).

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 03 září 2014 - 14:11

• 1

#1937 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 14:10

Ono to nebylo poprvé kdy jel offroadem do lesa přímo ke keši i přes zákaz vjezdu. Nevijímaje pásma s pitnou vodou. Už kdysi proběhla přestřelka v lozích na toto téma.

A kdo tak jel na tuto keš? Tebou zesměšňovaný Suk a Hek? Když tam teď ani nebyl?

Kdybys nepsal to P.S. tak by bylo vše v pořádku a řekl bych, že bych s tebou i souhlasil... 

• 0

#1938 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 16:42

Tož ale moc dobrý dojem na mne tendle Suk a Hek též neudělal, protože ten jeho log.... Ale zrovna do tohodle, jak říká on sám, je mi h...o. Jinak však, jaksi, z hlediska vyššího principu mravního, s jeho trvzením, že "do toho, co a jak dělají ostatní, je někomu h...o", hrubě nesouhlasím. To by na světě zavládl chaos, temnota, anarchie a převeliký zmar. To vyhrožování násilím se mně také zrovna nelíbí. Je to tak ňák moc agresívní. Já mám radši, když někdo napíše "Buďme na sebe hodní", než "Já ti dám do huby".

(Pokud tam není zákaz vjezdu či nějaké jiné omezení, tak co s tím naděláš... Pokud tam on sám nebyl, tak ta poznámka na jeho adresu byla úplně mimo, a pokud se tam může, tak tuplovaně, tak se zas moc nediv... Špatný log na špatném místě. Jinak ale pokud někdo jezdí autem tam, kam nemá, tak je to špatné, a pokud si takto někdo jede na FTF, tak je to trapné. Což se téhle keše, pokud se tam může, netýká)

• 5

#1939 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 17:11

Ztratil jsem mi TB v kešce, která má k tomu velmi stylové jméno - Pyramida u hrobky

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#1940 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 17:29

Ztratil jsem mi TB v kešce, která má k tomu velmi stylové jméno - Pyramida u hrobky

A není v ní? V té hrobce? :)

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama