Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1941 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 19:25

Pokud tam není zákaz vjezdu či nějaké jiné omezení, tak co s tím naděláš...

Jestli se pamatuji, minimálně u odpočívadla na paralelní silnici s R7 je značka, že je vjezd snad jen na povolení, jinak ne. (ale nerad bych kecal, jistý si nejsem, jelikož jsem to při odlovu vážně nestudoval :) )

- - - - -

Mimo diskuzi o GeoSavaně (která má vážně skvělé kešky, doporučuji), v pátek nám tu v Žatci začíná Dočesná...to zase bude v álejích nablito...a jako minule, mi to zase jistě někdo pustí vedle keše...grrrr! Letos už s sebou ten kýbl s vodou na spláchnutí netahám...

• 0

#1942 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 20:31

Asi se ztratil. Po tom, kdo ho tam dal tam bylo asi 10 lidí a nikdo nic.

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#1943 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2014 - 14:56

Udělal jsem si revizi mých coinů a ze 32 kusů jich už cestuje jen 5. Mám ukradenou nanovku, tak až si půjdu koupit novou, přidám k tomu alespoň takové ty plechové travely. Přitom k jednomu coinu mi teď nějací Švýcaři napsali, že už našli dvě stovky keší a teď prvního coina a jakou měli obrovskou radost. Tak alespoň něco.

• 0

#1944 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2014 - 19:57

Z 11 cestovatelů, co jsme poslali do světa, žijí 2.

• 0

#1945 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2014 - 21:22

Chápete někdo tu logiku, že si navzájem pouštíme cestovatele, abychom měli větší radost ze hry, a zároveň si je navzájem krademe?

• 1

#1946 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2014 - 21:27

Já myslím, že pouštějí jedni a druzí kradou. Že to nebude navzájem. Pochybuju, že by někdo cestovatele vypustil a jinému ho ukradl... :(

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 05 září 2014 - 10:08

• 6

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1947 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 4:43

Tak jako chce mít každý kačer alespoň jednu kešku, chce mít každý alespoň jednoho cestovatele. Málokdy narazím na nick, který by v profilu neměl žádný aktivní.

• 0

#1948 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 6:08

Zapominas na kacery "na zkousku" na jejichz profil narazis s malou pravdepodobnosti a take na mudly.

• 0

#1949 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 6:20

Tak jako chce mít každý kačer alespoň jednu kešku, chce mít každý alespoň jednoho cestovatele. Málokdy narazím na nick, který by v profilu neměl žádný aktivní.

Řekl bych, že alespoň s jednou částí tvého příspěvku nesouhlasím... Spousta lidí se o keše nechce starat a proto raději jen loví a nezakládá (nejen kačeři na zkoušku).

A přiznám se, že já osobně jsem dlouho o žádném cestovateli vůbec neuvažoval - posouval jsem je, ale o vlastním jsem neuvažoval, až se mi jednou zalíbily skautské coiny a jako skaut jsem si je pořídil... Jen čekám na vhodnou příležitost, jak půlku pustit do světa...

• 2

#1950 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 7:12

S těma TB jsem na tom podobně. Taky jsem dlouho žádný neměl. Teda do té doby, než mi manželka k Vánocům pořídila plyšáčka s TB kódem a pak se to rozjelo. Co se mi moc líbí a jsem rád, že mám, jsou 3 kousky, které jsou věnovány Kladnu a okolí. Velice povedené a krásné kousky

• 0

#1951 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 9:03

Zapominas na kacery "na zkousku" na jejichz profil narazis s malou pravdepodobnosti a take na mudly.

No já vím, ale to by nebyla ztrátovost 80 %.

• 0

#1952 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 9:05

S těma TB jsem na tom podobně. Taky jsem dlouho žádný neměl. Teda do té doby, než mi manželka k Vánocům pořídila plyšáčka s TB kódem a pak se to rozjelo. Co se mi moc líbí a jsem rád, že mám, jsou 3 kousky, které jsou věnovány Kladnu a okolí. Velice povedené a krásné kousky

Já jsem zase rád za pěkný log u coinu, protože co si budeme povídat, když kačer otevře kešku a leží tam poctivý kus železa, je to krása. To si pak říkám, že to moje neustálé vypouštění dalších a dalších má smysl.

• 1

#1953 see.bee

see.bee

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 567 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 9:29

Taky si rád šáhnu na krásný kus železa, jak píšeš. Ale čím dál tím míň se objevují, respektive jsou spíš na dosti odlehlých keškách. Pamatuju, kdy v mých začátcích nebyl problém najit GC v krabičce poblíž civilizace.

• 2

#1954 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 350 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 10:47

Deprese je z toho děsivá. Coiny si už hold nechávám u sebe a pouštím jenom plíšky, nebo nějaké náhrady, které se hold kradou míň. Taktéž třeba Geogadget za nějakých 60 kč dělá docela zdařilé plíšky náhradní, což už jsem taky bohužel musel využít.

• 0
Užívej života...

#1955 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 10:59

V badgegenu je odznak za průměrný počet slov v lozích...

A proto jsou teď logy zapleveleny vícestránkovými nudlemi nicneříkajících žvástů s nulovou informační hodnotou.  :angry:

• 2

#1956 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 11:05

dr.vota: To si vyprosuju! :D A ja se vzdycky tak snazim :'(

• 0

#1957 erebi

erebi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 11:15

Uz nic nepiste. Desite me. Minuly vikend jsem vypustil dvs moje prvni gc a jen cekam, ze mi nekdo napise, ze v te kesu uz nejsou. Btw. posilate pak nahradu? Treba plisek s vyrazenym kodem toho ztraceneho geocoinu?
  • 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.

#1958 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 11:35

Zrovna minuly mesic ve velkem...

50x Blexa - Vis, ze... Geocoin v2

Teda jeste 4 mam u sebe, ale ostatni jsem vypustil prevazne na GC5A5HB. Vsechny vice jak 2 roky ztracene...

• 0

#1959 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 12:25

Důvodů pro ztrátu coinů je hodně. Nikdo neovlivní prostou ztrátu dírou v batohu, odvlečení krabičky zvěří nebo nenechavého mudlu. Pak je tu velká skupina lidí, kteří si geocaching jen tak zkusí a coiny u nich pak zůstanou. To jsou většinou případy, kdy coin zůstane zalogovaný u kačera. Někteří syslí cizí coiny s myšlenkou založení vlastní keše a myslí si, že když jich tam při založení dvacet nasypou, zvýší tím atraktivitu keše. S tím se setkávám poslední dobou docela často. Pak to jsou nezbedné děti, ale už i nezbední rodiče, kteří toho krásného čuníka s plíškem nechají svému cipískovi na hraní, kdo by měl to srdce mu ho brát! Někdy mu ho taky dají do kočárku na hraní a už nesledují, že za pět minut letí z kočárku do lesa. A pak tu jsou prostí debilové, kteří si dávají coiny do vitríny nebo do takových těch kapsiček na mince. A pak to mají doma v šuplíku jako tajný poklad nebo se tím chlubí stejně postiženým spolužákům a coiny vyměňují jako známky (viděl jsem na vlastní oči dříve, než jsem věděl, co to je).

• 1

#1960 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2014 - 12:27

Nicméně ztráty coinů mě nevedou k tomu, abych nepouštěl další. Logy nálezců mi za to stojí. Když jsem začínal hrát, byl coin průměrně v jedné z pěti keší, teď tak v jedné ze sta. Je to podle mě nejen větším počtem hráčů, ale taky větším počtem keší. 

Ještě trochu mimo mísu, docela by se mi líbilo, kdyby majitelé coinů a i owneři keší pravidelně sledovali, co se s jejich coiny děje a když se ztratí, tak aby ho z keše zlikvidovaly. Většinou na to všichni pečou.

• 2

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama