Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#2221 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 13:47

Pri vhodnem naplanovani se to da stihnout cestou behem presunu mezi dvema parky :)

Vse je o prioritach daneho jedince (skupinky), jen naznacuji ze dat poctive vic nez 1000 kusu behem 24 hodin neni nemozne. Nas to prestalo bavit po par hodinach a 450 kusech, ale leckoho to muze bavit celych 24 hodin. Tak to proste je...

• 0

#2222 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1670 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 13:51

tak ať si jde hrát munzee :D
  • 1

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#2223 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 14:31

No jo, kruci...žádná poušť, jen samá vesnice na vesnici...

Jen blbnete a brzo se najde nekdo, kdo vam zalozi i poust.

• 5

#2224 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 15:17

Pozdě...

http://www.national-...1/#.VFjf7bFilnU

• 4

#2225 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1136 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 20:46

Poušť se táhne od Sušice po Písek, přeci!!!

• 4
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#2226 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 21:09

Nevěřil bych, pokud bych nezažil :-)

attachicon.gifP1000119.JPG

attachicon.gifP1000120.JPG

attachicon.gifDSC_0011.JPG

attachicon.gifDSC_0012.JPG

Tak to je něco: #41 a #42  změněny na  dnes #43 a dnes #44 

:o :o :o :o

• 0

HUAWEI G510, ZTE Blade ;  c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

http://www.panoramio.com/user/3711522

Profil na Poznej místo

#2227 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 04 November 2014 - 21:29

Poušť se táhne od Sušice po Písek, přeci!!!

Nestraš, za chvíli po mně ještě někdo bude naprosto vážně chtít, abych se zamotala do prostěradla a alespoň kolem silnice do Horažďovic v sobotu při cestě do Klatov rozházela v množství větším než velkém nějaký plastový odpad, prý se tomu říká nevyfouklé petky. :D 

S tím nepočítejte  :angry: , mohla bych upadnout do hluboké deprese, z které by mi nepomohli ani všichni svatí ( rozuměj patroni - pár mysterek, na které mířím ).

• 2

#2228 Paha Ahma

Paha Ahma

Zlej rosomák

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 8:35

Sven a Vanilka jsou zamotaní v prostěradle? ;-)

• 0

Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.

#2229 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 8:48

Lidlenky už nejsou, aspoň u nás v okolí.

• 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#2230 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 8:52

Tak jsem byla včera na super multy mysterce. Obtížnost i terén skoro na maximum a každý se snažil přispět, čím uměl. Ohromě jsme si to užili. Ale docela mě dostaly řeči jednoho chytrého kolegy, který pořád machroval, že souřadnice finálky už má, že u multyny chodí rovnou na finálku, že luštění cestou zdržuje apod. Když jsme přišli na stage po chvíli na řešení, tak hned tvrdil, že to je jasné, když jsme chvíli nevěděli, jak dál, hned volal známému, aby nám řekl, co máme dělat dál. Když jsme měli najít indicii na obtížněji dostupném místě, tak říkal, že je tam zbytečné lézt, že nám ji řekne rovnou, a když cesta vedla do prudkého kopce, tak se zdržel dole, protože věděl, že stejně půjdeme po chvíli zpět. A proč s námi vlastně šel? Protože finálka byla vysoko na stromě. Tak jen doufám, že ho už nikdy na akci nepotkám.   

• 9

#2231 KAMPJ

KAMPJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 9:09

Asi vim, kdo to byl. Vidim to obdobne.
  • 0

#2232 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 9:32

No tak s dotyčným bych šel jednou a naposled :D

• 2

Taddeo.png

#2233 vvitty

vvitty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 10:35

A proc jste mu u finalky nerekli ze je zbytecne aby tam lezl, ze si prece muze prijit jindy kdyz ma ty souradnice ? :)

• 2

#2234 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1439 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 11:57

Tak jsem byla včera na super multy mysterce. Obtížnost i terén skoro na maximum a každý se snažil přispět, čím uměl. Ohromě jsme si to užili. Ale docela mě dostaly řeči jednoho chytrého kolegy, který pořád machroval, že souřadnice finálky už má, že u multyny chodí rovnou na finálku, že luštění cestou zdržuje apod. Když jsme přišli na stage po chvíli na řešení, tak hned tvrdil, že to je jasné, když jsme chvíli nevěděli, jak dál, hned volal známému, aby nám řekl, co máme dělat dál. Když jsme měli najít indicii na obtížněji dostupném místě, tak říkal, že je tam zbytečné lézt, že nám ji řekne rovnou, a když cesta vedla do prudkého kopce, tak se zdržel dole, protože věděl, že stejně půjdeme po chvíli zpět. A proč s námi vlastně šel? Protože finálka byla vysoko na stromě. Tak jen doufám, že ho už nikdy na akci nepotkám.   

Škoda, že jsem včera nemohl. Časově by mi to asi vyšlo dojet si tak pro finálku a to nemá cenu. Ale evidentně bych se dobře pobavil :lol:

• 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#2235 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 12:47

Že by další nadkačer s tisíci nálezů, co loví jen po finálkách?

• 0

#2236 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 19:39

Sven a Vanilka jsou zamotaní v prostěradle? ;-)

To netuším, jelikož je neznám. Šlo pouze o mou asociaci ke slovu poušť - byla jsem na poušti jenom v Egyptě a tam mi část obyvatelstva připadala jak zamotaná v prostěradlech. Sice vím, jak se jejich košilím říká, ale ....Mno, kdyby opravdu u Písku byla poušť, tak možná....  :D  :D  :D mě tu i zamotanou v nějakém prostěradle  potkáte. Ono je to docela praktické. ;)

• 1

#2237 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 03 December 2014 - 0:57

A tak se - kupodivu na trepském kecálkovi - objevilo cosi, co mě zase hlavou zakroutilo... cituju:

§ 14 Tretí stupeň ochrany (co je narodny park) (1) Na území, na ktorom platí tretí stupeň ochrany, je zakázané …

1. pohybovať sa mimo vyznačeného turistického chodníka alebo náučného chodníka za hranicami zastavaného územia obce,

mimochodom, prave na zaklade toho sa v poslednom case na SK muselo zrusit mnoho kesiek; nejaky dobrak (s najvacsou pravdepodobnostou clovek ceskej narodnosti vystupujuci na GC pod nickom „turistahorsky“, inde „honzaXXXX“ – tie X su cisla, ktore si nepamatam) cielavedome nahlasil na Slovensku inspekciu zivotneho prostredia kesky nachadzajuce sa v chranenych uzemiach mimo tur.znaciek = kazdy hladajuci kacer porusoval zakon o OP

• 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#2238 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 03 December 2014 - 6:53

A tak se - kupodivu na trepském kecálkovi - objevilo cosi, co mě zase hlavou zakroutilo... cituju:

Já to říkam porád: šetřete těma banánama, nebo se ty individua pudou realizovat jinam, kde to nadělá víc škody :D!

• -1

#2239 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 03 December 2014 - 8:21

To není moc k smíchu, Jacko.

• 4

#2240 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 03 December 2014 - 9:21

Já se spíš divím, že vůbec někoho napadne založit keš v národním parku nebo přírodní rezervaci mimo cesty. Pokud vím, tak se to nesmí ani u nás. Já takovou keš našel jednou a dal tam NA log. Chvíli jsem se dohadoval s ownerem keše o tom, že se tam chodit nesmí a kolem jsou cedule zakazující vstup. Na to mi odpovídal, že se tam běžně chodí. Revírník se tomu NA logu věnoval asi po půl roce, kdy mi napsal, že podle mapy to vypadá, že je přímo u cesty, přitom je asi sto metrů prudkým stoupáním, takže na placaté mapě to tak vypadá.

• 3

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama