Nikdy jsem nevěřil, že se zúčastním zdejší diskuze. Ale ...
V příspěvcích 3324, 3328, 3335 + E-mailem jsem se svými přáteli byl napaden a osočen z nepoctivé hry GC při plnění PWT Čertova brázda. Toto tvrzení důrazně odmítám. Při všech svých aktivitách jsem vždy ctil pravidla "Flair play". Co dokazuje fotodokumentace (3324) logbooku? Že děláme prasárnu - žabičkování? Mimochodem, že se toto děje, se seznamuji až zde! Ujišťuji všechny, že jsme si celou trasu PWT poctivě "odpracovali". Protože PWT nemáme za humny, takže odlov byl rychlovka na 1 den (asi také nejsme jediní). Z fotodokumentace však vyvstává otázka: " Kde jsou zapsáni zalogovaní kačeři, kteří v daném období PWT navštívili?" A jedná se o 5. 10, 15, ..(?) zalogovaných kačerů. Přátelé byli nazváni "kumpány". Kéž by všichni kačeři byli jako oni, nebyly by "šedivé" kešky, vyrabované krabky, zmizelé CWG, TB, ... a to mi věřte! Naši předkové se řídili moudrostí: "Dvakrát měř, jednou řeš!". V našem případě: "Napřed přemýšlej a pak mluv!", Myškine, Novom, dr.voto, .., to se nestalo, že? Ano, kešky jsou různé - líbí se, nelíbí, ale i "draivky" jako tento trail, mají své kouzlo. Proto i PWT přitahuje, což je vidět na její návštěvnosti. Díky ownerovi za práci, kterou si se sestavením PWT dal.
Zdravím všechny kačery, kteří ctí pravidla "Fair play" a slušnost.
P.S.: Šlápnout vedle se může stát každému, ale slušnost je omluvit se.
GC se v mých seniorských letech stal příjemnou zábavou a neoprávněnými, neověřenými výpady se nenechám odradit ani otrávit. Na to vemte jed!!!
Býk51
Zdravim
Pro Býk 51
Jak praví klasik Felix Holzmann: Pláčete dobře, ale na cizím hrobě. Kdyby jste se obtěžoval přečíst pozorně můj příspěvek, pak by jste se mimo jiné dočetl (cituji sám sebe): Mám takový dojem, že NĚKDO posunuje logbooky, nebo dokonce celé kešky. Konec citace.
V tomto příspěvku jsem tedy nezmínil žádnou konkrétní osobu či osoby. A rozhodně jsem netvrdil, že vím kdo tak činí.
Přiložený obrázek měl pouze ilustrovat, jak to vypadá, když narazíte na logbook s vaším logem v keši, kterou ještě vůbec nenavštívil. Neukazoval tedy prstem na někoho konkrétního.
Pokud mi tedy chcete radit Dvakrát měř, jednou řeš, měl by jste se tím řídit především sám, než začnete někoho osočovat s osočování.
Pro místní detektivy
Jak se dostal log KOBYLE mezi mé logy? To je velmi jednoduché. Podle logiky by se mělo zapisovat do logbooku od shora dolů, řádek po řádku a pak se pokračuje na druhé straně. Jenomže tomu tak není. Někteří tak skutečně logují. Jiní zase se neobtěžují zabalený logbook rozmotat a zapisují se rovnou do prvního volného políčka co vidí. Takže logbook vypadá tak, že je popsán z obou stran, ze shora dolů, hlavou vzhůru ze zdola na horu. Někdo se zapíše třeba do prostřed bez návaznosti na ostatní zápis. Někdo se rovněž zapisuje na okraj.
Takže to, že byl log KOBYLE mezi mým, neznamená, že se logovalo takto postupně, řádek po řádku, ale jedná se o náhodu, že jsem se takto oba do logbooku zapsali.
Pokud by chtěl ještě někdo něco vysvětlit či mě z něčeho nařknout, nechť mi napíše.
Myškin