Smrk napsal/a:
No jistě že je to o charakteru. Lidí, kteří si zaplatí za hru a pak součásti té hry vykrádají, je prostě minimum. Přeci nebudu zlodějem, který si zaplatí za to, abych mohl krást. Kdežto mezi BM kačery když bude takových zlodějíčků desetina,....
No ty ses vyspal do růžova. Na 3,5/3,5 Letter se prostě vystřídá jiná sorta než na lehké mysterce s T1. Jasně že nejvíc blbostí dělají začátečníci, to snad platí všude. Ale začít nákupem GPSky za 6000 a zaplatit si PM na 3 roky, když ani nevím, jestli mě to chytne? Jasně že kdejakej puberták s mobilem nadělá spoustu škody, ale bude lepší, když mu papá zaplatí PM? Atakdále....jako vždycky. Já bych byl pro větší omezení, ale každej nějak začíná. Přece nechceš dělat nábor jen na doporučení nějakého Oberkačera
? Mě by se líbilo, kdyby každá keš po publikaci byla automaticky rok PM, pak by se změnila, pokud by nebyl owner výslovně proti. PM by měli čas si užít v klidu novinku, pro ostatní by se počet keší nezměnil, jen by si počkali. Nebo něco podobného. Ani PM nejsou všichni dokonalí. I za těch pár keší, co mám, jsem viděl věci...Málem mě porazil, jak se hnal ke keši, není čas, ještě aspon 20 bodíků, logování coinu - z toho už vyrost, zbytečnej vopruz, jak dlouho nebude celá ulice vědět o keši, když se tam po publikaci vystřídá za 2 dny 100 FTFkařů(většina PM) atd. Z vola platba gentlemana neudělá, u nás dokonalých (a skromných) to roli nehraje. Ne každý si zaplatí za hru (cituji), spousta jen za pohodlí, plný servis a bez toho se to ve velkym dělat nedá. Znova, netvrdím, že není rozdíl mezi většinou PM a spoustou BM, ale paušalizovat? Já Tě chápu, ale hodit všechno na BM je jednoduchý. Modrák má kus pravdy, i když s úsměvem.
Jestli píšeš stejně rychle jako já, měli jsme jít radši na jedno. Touhle dobou už to mohlo být vyřešený, i s nějakou tou otázkou vesmíru a tak