Geodepresivní koutek III
Publikováno 16 August 2013 - 2:18
Publikováno 16 August 2013 - 6:56
Kolc napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Tak jsem dneska vyrazila do prace za damicku a cestou jsem zjistila, ze kvuli geocachingu a neustalymu litani v teniskach jsem zapomnela chodit v lodkach. Malem jsem se prizabila uz cestou k autu.
Jestli jsi v nich i řídila a nic se nestalo cestou, tak to nepatří depresivního tématu :)
Patri, mela jsem z toho depresi. Pokud by se mi stalo, patrilo by to do Cerny kroniky. Tim padem gratulace, objevil jsi diru na trhu. ;)
Publikováno 16 August 2013 - 7:06
Kolc napsal/a:
...
Trenicka na dortu:
http://www.geocachin...16-10b338d85067
Je to normalni?/Jsem normalni ja?
Je to normální, ty nejsi normální. Dneska už je úplně běžné, že když krabka není, tak zaloguješ nalezeno, protože bys ji býval přeci našel. A když máš sebou kus papírku, napíchneš ho na větev a keš je na světě.
Publikováno 16 August 2013 - 7:07
Kolc napsal/a:
...
Trenicka na dortu:
http://www.geocachin...16-10b338d85067
Je to normalni?/Jsem normalni ja?
Zeptal jsem se ho mailem, jakým že to kouzlem dokázal zalogovat kešku, která není na místě. Uvidíme, jestli mi něco odpoví.
Publikováno 16 August 2013 - 7:16
Publikováno 16 August 2013 - 7:39
Publikováno 16 August 2013 - 8:28
Slanecek napsal/a:
Jestli ty, Toniczechu, nejsi snilek upinajici zrak k nebi.
Ale ne. Sice mívám někdy pocit, že pánové z Divadla Járy Cimrmana vytvořili svou postavu Bystrozrakého podle mě, ale tohle nebyl ten případ a ani pohled úplně vzhůru (na nebe upírám zrak akorát, když nemám po ruce GC2Q25J ), čili v tom to nebylo, spíš v tom, že jsem měl pohled i mysl pár set metrů před sebou v honbě za FTF. No a zrovna uprostřed trávníku na kopci, na rozdíl od ulice, člověk díru do kanálu jaksi nečeká. [] Takže ono i proběhnutí se ranní rosou nemusí být pro nohy tak zdravé, jak se říkává.
U nás v poli, když si přes ně na podzim či v zimě krátívám cestu, jsem žádné divočáky ještě nepotkal (bodejť taky, co by tam v onu roční dobu našli, že), ale pořád daleko lepší, než mít v nočním velkém městě "štěstí" na nějakého toho vlka v kůži člověčí...
Publikováno 16 August 2013 - 8:30
Publikováno 18 August 2013 - 20:31
Alex Reviewer napsal/a (gc.com):
Po konzultaci s ČESON (Česká společnost pro ochranu netopýrů) žádám ownera o archivaci listingu keše a odnesení krabičky z místa.
Varouch napsal/a (gc.com):
Archivace.
Logbook odnášíme pryč, už tam nechoďte.
...tak to vypadá, že ono kazení otevírání pokladů dotyčnému nestačilo .Ema mele. Maso! založil Varouch (oc.cz):
Vytvořeno: 15.08.2013
Naleznete také na: geocaching.com
Publikováno 18 August 2013 - 21:24
Tiskar94 napsal/a:
Alex Reviewer napsal/a (gc.com):
Po konzultaci s ČESON (Česká společnost pro ochranu netopýrů) žádám ownera o archivaci listingu keše a odnesení krabičky z místa.Varouch napsal/a (gc.com):
Archivace.
Logbook odnášíme pryč, už tam nechoďte....tak to vypadá, že ono kazení otevírání pokladů dotyčnému nestačilo .Ema mele. Maso! založil Varouch (oc.cz):
Vytvořeno: 15.08.2013
Naleznete také na: geocaching.com
Nějak nechápu. Někdo měl keš v jeskyni, tak ho revírník požádal o archivaci, on keš archivoval a publikoval na open cachingu?
Publikováno 18 August 2013 - 22:05
Publikováno 18 August 2013 - 22:25
Publikováno 19 August 2013 - 9:45
Publikováno 19 August 2013 - 9:48
Publikováno 19 August 2013 - 12:14
Publikováno 19 August 2013 - 12:18
tuleník napsal/a:
Myslíte, že tento týpek dal naozaj všetky tie nie najkratšie WIG za deň?
http://www.geocachin....aspx?ul=zoom19
(BA trip 18. 8. 2013)
obzvlášť dať nočného Jamesa Bonda zrejme cez deň... no neviem
Zkus mu napsat, uvidíš, co odpoví.
Publikováno 19 August 2013 - 12:39
Publikováno 19 August 2013 - 12:42
tuleník napsal/a:
Nech si hovorí, čo chce, keďže tie WIGovky poznám, viem, kde je pravda...
Blbé je, že sa s takýmito nedomrdmi nedá nič robiť.
Na druhou stranu, kdo měl z té hry větší zážitek? Ty nebo on?
Publikováno 19 August 2013 - 15:31
http://www.geocachin...d4-fbf5bfeada8c
Potvrzuji mury Nalezeno ale nezalogoval jsem se, pac bylo v parku preci jen dost kolemjdoucich a odnaproti me sledovala rodinka. Kazdopadne diky a ja bezim rodit prcka
Nedalo mi to a ač jen jako přihližející, jsem dotyčnému poslal slušnou zprávu:
Spíš jsem nečekal reakci, ale uklidnilo mě to, že jsem něco udělal pro "lepší" GC Svět.Zdravíčko, normálně to nedělám, ale už mi to nedalo. Seš si jistý/á svým logem na této keši: http://www.geocachin...d4-fbf5bfeada8c
cituji českou geowiki:
Found it - nález cache = nalezení schránky + zápis do logbooku (s výjimkou keší bez fyzické schránky, typu event, CITO, webcam, virtuální cache nebo earthcache).
Ještě bych to pochopil u nějaké keše, kam se člověk normálně nedostane, ale to myslím že tahle není.
Samozřejmě nemám žádné právo tě o smazání logu žádat (teda ještě bych mohl říct ownerovi, ale to už mi přijde moc), ale chtěl bych tě mimálně poprosit o zvážení. Díky a pěkný den.
No a dneska jsem si přečetl odpověď:
Ahoj,
beru v úvahu a log smažu pokud se mi to do dvou týdnu nepodaří zalogovat. Nicméně přeji spoustu dalších úspěšných úlovků jako byl tento, zůstává mi rozum stát..
Ok řekl jsem si, tak třeba se fakt něco stane a poslední větu jsem vypustil. Ale pak jsem si všiml, že je tam další mail:
Anebo víš co? Jako log si to nechám, připomínky hnidopicha jako jsi ty nebudu brát nadále v potaz.
Přeji ti mnoho krásných dní naplněných starostí se o někoho jiného!
No nenaštvalo by vás to?
Uff a je to venku, zase můžu klidně spát.
Publikováno 19 August 2013 - 15:34
venca93 napsal/a:
No nenaštvalo by vás to?
Uff a je to venku, zase můžu klidně spát.
Tak to bych normálně popíchnul ownera ke smazání logu. Kdyby to byla keš Otysparty a Werga, tak se tam takový log dlouho neohřeje :-) Zkusil jsem té osobě taky napsat, tak uvidíme, co odpoví.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů