Geodepresivní koutek III
Publikováno 17 září 2013 - 6:56
Publikováno 17 září 2013 - 7:16
Canoppy1 napsal/a:
Smrk napsal/a:
cacher Donald napsal/a:
Mám geodepku z toho, jak rychle mizí obsah keše. O céwégéčkách už vůbec nemluvím. Vypadá to, že pokud budu zakládat další krabici, tak to bude asi zase mikroška
Mě taky pořád mizí obsah keší, ale stejně mi to nedá a zase je dosypu, abych si nedělal ostudu před těmi slušnými kačery.
Smrku, ale to si přece neděláš ostudu ty; to si dělají ostudu ti kačeři, kteří na tvoje keše chodí...
Já si teď dvakrát udělal takový testík. Do 2 keší jsem doplnil 10 cwg a chodil kontrolovat. Po dvou dnech jich bylo cca 50%, do 7 dnů všechno pryč.
Něco tam dávat nemá smysl..,
Publikováno 17 září 2013 - 20:53
Já mám dvě kola, ale to druhé je pomalé a spíše do terénu, s tím nemohu jezdit na vzdálenější kešky, jízda by trvala dvakrát déle než s tím silničním kolem.ladislavappl napsal/a:
Rada shamanovi: A co si takhle pořídit ještě jedno kolo? Měl bys jedno do sucha a druhé "do vodičky" s blatníky jak na starých kývačkách (pro mladší: např. Jawa ČZ 250; opravdu jsme kdysi dělali dobré motocykly). Třeba bytelné kolo Ukrajina by se snad někde v kůlně nebo na půdě našlo...
#824 Guest_Ištván_*
Publikováno 17 září 2013 - 20:59
Canoppy1 napsal/a:
Smrk napsal/a:
cacher Donald napsal/a:
Mám geodepku z toho, jak rychle mizí obsah keše. O céwégéčkách už vůbec nemluvím. Vypadá to, že pokud budu zakládat další krabici, tak to bude asi zase mikroška
Mě taky pořád mizí obsah keší, ale stejně mi to nedá a zase je dosypu, abych si nedělal ostudu před těmi slušnými kačery.
Smrku, ale to si přece neděláš ostudu ty; to si dělají ostudu ti kačeři, kteří na tvoje keše chodí...
Dobrej přístup. Díky!
Publikováno 18 září 2013 - 14:15
Publikováno 18 září 2013 - 14:28
Publikováno 18 září 2013 - 14:44
hanska napsal/a:
Novome, nevyjadřuj se k něčemu, o čem h...o víš. Ale ty jistě schvaluješ, že někdo nereaguje více jak 3 měsíce na výzvu reviewera k nápravě (reaguje až na disablování kešky reviewerem a ještě jej za to zkritizuje)? O samotný bod mi opravdu nejde, mi nedělá problém tam vylézt znovu (ale až bude keška v pořádku, což bude kdo ví kdy...). P.S.: Tobias si spíše došlápl na Marazda:) No ale to při své inteligenci asi nejsi schopen vyčíst z psaného...
tak nevím na koho si došlápl...
"..Honzáku, Tebe jsem jasně upozornil na to, že WN neslouží k dohadování, osočování a urážení kohokoliv... můžeš dostat BAN od Groundspeaku. Nebyl bys první a asi ani poslední...." Tobias Reviewer
Publikováno 18 září 2013 - 14:58
Ono je třeba si přečíst i WN od ownera, nemalá část je kydání hnoje na mě, na reviewera a další lidi, co si dovolili napsat, že je keš ve špatném stavu... Dokud to RW nedisabloval, nevadil ownerovi můj fotolog, NM log ignoroval zcela, výzvu k nápravě kešky z července 2012 (sic!) rovněž, výzvu RW ke kontrole a nápravě kešky rovněž! Zareagoval až na disablování kešky tím, že mi smazal můj fotolog (keška byla nedobytná kvůli nulové péči ownera o kešku) zhruba 11 měsíců po mém nálezu (přesně tolik tedy trvala ownerovi fyzická kontrola keše nebo mi jej smazal proto, že jsem svým NA logem způsobil disablování kešky). Obojí bude asi špatně, nejen dle mého názoru. Když je na keši problém, měl by jej snad owner v nějaké rozumné lhůtě řešit (rozumná lhůta není více jak rok po vzniku problému).jakouback napsal/a:
hanska napsal/a:
Novome, nevyjadřuj se k něčemu, o čem h...o víš. Ale ty jistě schvaluješ, že někdo nereaguje více jak 3 měsíce na výzvu reviewera k nápravě (reaguje až na disablování kešky reviewerem a ještě jej za to zkritizuje)? O samotný bod mi opravdu nejde, mi nedělá problém tam vylézt znovu (ale až bude keška v pořádku, což bude kdo ví kdy...). P.S.: Tobias si spíše došlápl na Marazda:) No ale to při své inteligenci asi nejsi schopen vyčíst z psaného...
tak nevím na koho si došlápl...
"..Honzáku, Tebe jsem jasně upozornil na to, že WN neslouží k dohadování, osočování a urážení kohokoliv... můžeš dostat BAN od Groundspeaku. Nebyl bys první a asi ani poslední...." Tobias Reviewer
Publikováno 18 září 2013 - 15:01
Běž si laskvě urážet někoho jinýho, ty titule jeden. To, že jsi špína zdejšího geocachingu, ví snad už všichni. Další hnůj na tebe nakydat už snad nejde, to by se pod tebou udělala už fakt obrovská hromada. :D:D Spolu se shamanem a ještě pár dalšíma byste mohli být nominováni na antikačery roku. A to, že jsi podvodníkem, který se snaží prosazovat nesmyslně pravidla jenom ve chvíli, kdy se proti tobě někdo postaví, to je veřejně známé.hanska napsal/a:
Novome, ... No ale to při své inteligenci asi nejsi schopen vyčíst z psaného...
Jediný exot, který si na tu keš za celou dobu stěžoval až tak, že by se do keše nedostal, jsi byl právě ty, ostatní se tam i přes obtíže propracovali, takže se vůbec nedivím, že to owner ignoroval, taková individua bych asi nejspíš taky přecházel mlčením, ale spíš bych ty podvodné logy a nesmyslné NM či WN mazal okamžitě.
Jo a obávám se, že chvíli, kdybys uskutečnil tohle,
by si tě pár lidí našlo a zničilo tebe.honzak83/a:
Takže poučení pro příště - když se owner o keš nestará a je nedobytná, je lépe ji zničit - platí to jen pro kešky pár jedinců z Gorolie...
V ten ban doufám, ačkoliv znám jednoho, který měl ban 2 roky a bohužel se nepoučil.
Publikováno 18 září 2013 - 15:11
*
Publikováno 18 září 2013 - 15:14
Publikováno 18 září 2013 - 15:18
Publikováno 18 září 2013 - 15:21
A proc, to jsi rozpustny?WitkoAWendy napsal/a:
Já mám depresi z toho že furt chčije a nemůžu jet na kešky na kole
Safra ted jsem si vzpomel, ze mam od posledni cesty zablacene kolo a chtel jsem ho umyt. To zas bude zaschle a drzici, ach jo.
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 18 září 2013 - 15:25
Že chčije, to je v pohodě. Horší je, že už i nasněžilo... Jinak Ostravsko zatím dneska bez deště, otázka, jak dlouho...WitkoAWendy napsal/a:
Publikováno 18 září 2013 - 15:32
hanska napsal/a:
Že chčije, to je v pohodě. Horší je, že už i nasněžilo... Jinak Ostravsko zatím dneska bez deště, otázka, jak dlouho...WitkoAWendy napsal/a:
V Praze leje už několik hodin, není ani vidět špička Petřína.
Publikováno 18 září 2013 - 15:46
Publikováno 18 září 2013 - 16:27
Ne, je to hroznej opruz když je všechno mokrý a deštník nevozim a nechce se mi otvírat keše když prší aby nezmokliSolim napsal/a:
A proc, to jsi rozpustny?WitkoAWendy napsal/a:
Safra ted jsem si vzpomel, ze mam od posledni cesty zablacene kolo a chtel jsem ho umyt. To zas bude zaschle a drzici, ach jo.
Publikováno 18 září 2013 - 16:30
Sníh mo nevadí,to zase mám jiný aktivity ale déšť a následně bahnoSmrk napsal/a:
hanska napsal/a:
V Praze leje už několik hodin, není ani vidět špička Petřína.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů