Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1081 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 15:28

Tak jsem právě odepsal další čtyři coiny. Z dvaceti šesti už jich žije jen osm. Jeden byl, a zřejmě asi i je, už dva roky u nějakého Němce, který ho každý týden protáhne keší, ale ne a ne ho někde nechat, na maily nereaguje. Tak jsem ho taky zlikvidoval, třeba ho to konečně trkne. A jeden skončil klasicky u kačera se sedmi nálezy a jedním, mým, coinem. Takhle už jsem přišel o několik coinů. Vždycky mi zatrne, když vidím, že mi někdo něco uložil do tradičky 1,5/2.
  • 0

#1082 Jindris

Jindris

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 15:31

Blokly ze mi záda :( a nemůžu chodit na keše. Tak jsem na ně jela na kole, to můžu. A když byla keš někde v terénu, šla jsem k ní v předklonu. Chudák můj geomuž, jel se mnou a hlídal mne. A musel taky vynechat všechny stromy, protože já jsem to tentokrát nemohla ani zkusit. Ale na jednu vrbu nad vodou přece jenom vlezl, tak jsem mu alespoň podala nad tu vodu razítka, abych měla taky zásluhu a mohla se zalogovat.
  • 0

#1083 KAMPJ

KAMPJ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 378 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 15:37

Smrk napsal/a:
Tak jsem právě odepsal další čtyři coiny. Z dvaceti šesti už jich žije jen osm. Jeden byl, a zřejmě asi i je, už dva roky u nějakého Němce, který ho každý týden protáhne keší, ale ne a ne ho někde nechat, na maily nereaguje. Tak jsem ho taky zlikvidoval, třeba ho to konečně trkne. A jeden skončil klasicky u kačera se sedmi nálezy a jedním, mým, coinem. Takhle už jsem přišel o několik coinů. Vždycky mi zatrne, když vidím, že mi někdo něco uložil do tradičky 1,5/2.

Pak je z neho tzv. Schrödingeruv geocoin.
  • 0

#1084 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 15:41

Jindris napsal/a:
Blokly ze mi záda :( a nemůžu chodit na keše. Tak jsem na ně jela na kole, to můžu. A když byla keš někde v terénu, šla jsem k ní v předklonu. Chudák můj geomuž, jel se mnou a hlídal mne. A musel taky vynechat všechny stromy, protože já jsem to tentokrát nemohla ani zkusit. Ale na jednu vrbu nad vodou přece jenom vlezl, tak jsem mu alespoň podala nad tu vodu razítka, abych měla taky zásluhu a mohla se zalogovat.

Tak teďko jsi mě rozesmála a povzbudila :D ! Samozřejmě s tebou soucítím, ale člověk, kterej se dokáže v předklonu plazit po keších ve stavu, kdy jiný nešťastně hekají doma, to je přece zářný příklad pro všechny zdejší fńukaly :D! Připomíná mi to dobu, kdy jsem řešila, jak by se daly vozit francouzský berle na kole (rekonvalescence po komplikovaný zlomenině nohy po pádu s kola). Historka skončila tím, že mi to (od jednoho biskupa pučený) kolo před nemocnicí ukradli. :D
  • -1

#1085 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 15:47

Smrk napsal/a:

U pana Alzheimera.
  • 0

#1086 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 15:50

Jacka_dominikanka napsal/a:

Tak teďko jsi mě rozesmála a povzbudila :D ! Samozřejmě s tebou soucítím, ale člověk, kterej se dokáže v předklonu plazit po keších ve stavu, kdy jiný nešťastně hekají doma, to je přece zářný příklad pro všechny zdejší fńukaly :D! Připomíná mi to dobu, kdy jsem řešila, jak by se daly vozit francouzský berle na kole (rekonvalescence po komplikovaný zlomenině nohy po pádu s kola). Historka skončila tím, že mi to (od jednoho biskupa pučený) kolo před nemocnicí ukradli. :D

Smarja, voni ukradli koli i biskupovi :o Neuveritelny :@ Obavam se ze ty ohen pekelnej nemine :D
  • 0

#1087 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 16:06

Smrk napsal/a:

Němci + chrochtáci (Nizozemci) a polochrochtáci (Belgičané, Lucemburčané) a cestovatelé, to je na román... U nich je úspěch, když ho někam dají po 2-3 měsících, o plnění úkolu si může člověk nechat jen zdát...
  • 0

#1088 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 16:26

Jojo taky jeden můj nějakej Belgičan drží už pěknou chvilku a bez jediné reakce.
  • 0

#1089 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 16:36

KAMPJ napsal/a:

Smrk napsal/a:

Pak je z neho tzv. Schrödingeruv geocoin.

Že by tam konečně byla ta kočka? Než tam dojedu, tak chcípne i s coinem v tlamě.
  • 0

#1090 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 16:58

To mi takhle před barákem minulej měsíc pípla keška, 30 metrů od HC. Tradička. Já byl zrovna na chalupě v Tisé a jen jsem si povzdychnul něco o smůle a tak .. V neděli přijedu domů a hned ráno se jdu na kešku podívat. Hned vedle laviček, kde se schází trochu fetující mládež na smrčku, kam chodí všichni dělat všechny potřeby visí nějaká lahvička od jogurtového nápoje obalená hnědou izolepou. Tak jsem se otočil a šel do práce. U kompu jsem keš hodil na ignore a napsal WN něco v tom smyslu, že opsat Modřany z wikipedie bez sebemenších úprav je hloupé. No to jsem si dal. Původně jsem si myslel, že to je produkt 12-ti letého kluka, ale pán mi celý rozhořčený píše že v modřanech žije už 30 let, že wiki je úžasná a a proč to vůbec píšu a ubližuju jeho egu, že jsem asi pěknej úchyl a že doufá, že jeho kešce nebudu ubližovat. Pravda je, že jsem pak měl docela depku. Když jsem to vydejchal, tak jsem dvě rozdělané, tedy skoro hotové wiga, přesunul z Prahy k nám na sever.
  • 0
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

#1091 Jindris

Jindris

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 18:55

lubbez napsal/a:
To mi takhle před barákem minulej měsíc pípla keška, 30 metrů od HC. Tradička. Já byl zrovna na chalupě v Tisé a jen jsem si povzdychnul něco o smůle a tak .. V neděli přijedu domů a hned ráno se jdu na kešku podívat. Hned vedle laviček, kde se schází trochu fetující mládež na smrčku, kam chodí všichni dělat všechny potřeby visí nějaká lahvička od jogurtového nápoje obalená hnědou izolepou. Tak jsem se otočil a šel do práce. U kompu jsem keš hodil na ignore a napsal WN něco v tom smyslu, že opsat Modřany z wikipedie bez sebemenších úprav je hloupé. No to jsem si dal. Původně jsem si myslel, že to je produkt 12-ti letého kluka, ale pán mi celý rozhořčený píše že v modřanech žije už 30 let, že wiki je úžasná a a proč to vůbec píšu a ubližuju jeho egu, že jsem asi pěknej úchyl a že doufá, že jeho kešce nebudu ubližovat. Pravda je, že jsem pak měl docela depku. Když jsem to vydejchal, tak jsem dvě rozdělané, tedy skoro hotové wiga, přesunul z Prahy k nám na sever.

Tak hoď na ignore i mail a koukni se na mašličky, jak se keš líbí ostatním.
  • 0

#1092 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 20:37

lubbez napsal/a:

Takže nás dědek připravil o dvě wheriga jednou pixlou od jogurtu??
  • 0

#1093 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 20:50

Teď budu na depku i já - nejmíň wheriga je u nás na jihu a dvě nová míří na opačnou stranu na sever, achjo! A to jsem měla takovou radost z jednoho prográmku do mobilu a před spaním si přečtu tohle! ( no, hlavně že se tu stopla jiná debata;) )
  • 0

#1094 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 21:11

Tak já to třeba přehodnotím a to druhé dam i sem. Ale nevím je to příběh o sberacich kovu , jmenuji se Dezo a Martin ale jinak jsou slušný a nekradou a když, tak jen trochu. Ne ze potom tady na fóru ze mě uděláte nějakýho rasistu. Oba chlapci jsou bili a netrestani. :D:D:D
  • 0
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

#1095 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 21:24

zvedavkanocni napsal/a:
Teď budu na depku i já - nejmíň wheriga je u nás na jihu a dvě nová míří na opačnou stranu na sever, achjo!
A to jsem měla takovou radost z jednoho prográmku do mobilu a před spaním si přečtu tohle!
( no, hlavně že se tu stopla jiná debata;) )

Prilezitost k vyletu? Moc optimisticky pristup na depresivni koutek, ze? Pardon... Se omlouvam.
  • 0

#1096 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 21:36

lubbez napsal/a:
Tak já to třeba přehodnotím a to druhé dam i sem. Ale nevím je to příběh o sberacich kovu , jmenuji se Dezo a Martin ale jinak jsou slušný a nekradou a když, tak jen trochu. Ne ze potom tady na fóru ze mě uděláte nějakýho rasistu. Oba chlapci jsou bili a netrestani. :D:D:D

Určitě krásné wigo a dnes použitelné téměř po celém státě.:(
Možná skoro každý by ti mohl přispět nějakou epizodkou, od nás by byla např. "Jak obyvatelé okresního městečka hledali kovové rohožky, neb si před vstupem do domů jednoho dne nikdo neměl o co očistit obuv" a řešením by byl nákup gumových rohožek, které se zpeněžit nedají. ( tedy zatím si to myslíme, ale kdo ví?)
  • 0

#1097 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 21:42

No, já viděl na mřížích u železničního přejezdu nápisy bílou barvou Ukradeno ve Strpí. Asi si myslí, že zloději nemají drátěné kartáče.
  • 0

#1098 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2013 - 22:19

Jindris napsal/a:

To nepatří sem, ale do georadostného koutku. Važ si toho, že máš doma takového soudruha, který tě podrží i v takových chvílích :D:D:D
  • 0

#1099 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2013 - 12:47

Dnes je Mezinárodní den duševního zdraví.
Navrhuji dnes do tohoto koutku nepřispívat.
Ale na druhé straně, když si někdo vybije svoji tenzi zde, tak bude třeba na chvilku hodnější na své okolí, takže v tomto případě to uznáme, ne?
  • 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#1100 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2013 - 12:54

ladislavappl napsal/a:
Dnes je Mezinárodní den duševního zdraví.
Navrhuji dnes do tohoto koutku nepřispívat.
Ale na druhé straně, když si někdo vybije svoji tenzi zde, tak bude třeba na chvilku hodnější na své okolí, takže v tomto případě to uznáme, ne?

A próóóóč? Podle mě bouřlivé oslavy budou na místě, teprve až bude zaveden Mezinárodní den magorů, to pak budem mít svátek všichni :D!
  • -1

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama