Logy na mé mysterce, kterou za zhruba rok našli 3 jedinci, nyní během jednoho dne další 4 - jeden dle logu zřejmě brutnul ("Už jsem hledal v létě, bohužel jsem neuspěl, tak ted po půl hodině na druhý pokus... No, když nešlo vyluštit, bylo třeba zvolit jinou cestu... :)" V keši je atribut "nedoporučeno v noci" a další log z této povedené skupinky zněl: "Dorazil jsem na event PPPV Velký Polom, a cestou zpátky jsem se přidal ke skupince k Junetovi a Paťce, z kterých po chvice vypadlo, že cestou domů se ještě stavují pro jednu kešku. Takže nebudu přece trhat partu, obzvláště, když jsme pak jeli jedním autem, a společně s nimi se zúčastňuji odlovu této mysterky. Když tak pročítám a zkoumám listing, tak kdybych to měl luštit, asi bych to velice brzy vzdal. Tento typ luštění nemám vůbec rád. Takže jsem byl rád, že jsem se mohl zapsat do logbooku kešky, která zatím moc velkou návštěvnost nemá, a přitom je pravděpodobně na moc pěkném místě. Píšu pravděpodobně, protože odlov probíhal za naprosté tmy při svitu čelovek, a i tak se mi to místo moc líbilo.". Že by někdo z této skupiny kešku vyluštil, o tom mám velké pochybnosti - prostě získali finálky kdoví odkud a od koho:( O radu s luštěním nepožádal rovněž nikdo z nich, to je pod jejich úroveň
Tak jsem se chtěla podívat, o jakou keš jde a při kliknutí na Tvůj profil jsem se ocitla zase tady, no tomu říkám geodeprese