Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1361 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2013 - 17:45

Tak mi archivovali vsechny bonusovky od Matrixu. To bych se po.... Mel jsem to rozdelany, ale preci jen na takovou vzdalenost se to lovi tezko, takze posbiranejch jsem mel jen par kusu. A ono to jde po 4 mesicich bez varovani do haje, jeste navic s komentarem ze mozna bude Matrix novej. Tak ten mi fakt bude platnej :( Jiste mi do nej budou pasovat cisla z toho staryho.

• 0

#1362 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2013 - 20:59

... Má vůbec cenu dělat mysterky či multiny, když nemalá část kačerů si ze všeho dělá tradičky? :(

Podle mě to cenu má, i kdybys udělal radost jednomu jedinému kačerovi, který ji odloví poctivě. A i ti finálkáři pak mají větší radost ze života díky tvé keši.

• 3

#1363 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2013 - 21:16

2 lidi logovali kešku, aniž by se vůbec podívali a zkusili řešit zadání a ten třetí, kdo je k finálce zavedl, ji nevyluštil, ale získal finálky kdo ví odkud

A jak to všechno víš? Že jsi tím tak jistý.

• 1
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#1364 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 17:10

Ten pocit, kdy chcete udělat kačerům radost, strávíte týdny nad tvorbou nové verze jedné kešky, drahou finálku umístíte do restaurace (není nutné se bavit s obsluhou), aby nebyla hned ukradená a kačeři hned začnou posílat stížnosti revírníkům a na GS, začnou člověku psát, že zničil legendu a i když je jen jedna stage z původní verze stejná, nadávají, že "to už tady bylo".

• 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#1365 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 18:16

Tak já je i chápu. Původní listing byla legenda z roku 2006 a ten je prostě archivován. A to jen kvůli "mně také přišlo škoda, aby si ji nemohli zahrát i ti, kteří už ji maji odlovenou" - jako by si to v případě zájmu nemohli projít bez bodu.
Co se týče "není nutné se bavit s obsluhou", to je sice hezké, bohužel ti to stále porušuje ono "vejítí do objektu", jenž je v pravidlech zmíněno také.
  • 0

#1366 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 18:36

No je zajímavé, že třeba Samurajova pomsta na tom byla stejně a nikdo stížnosti na vedení nepsal a sbírala jedno FP za druhým. A nevím nic o tom, že by se po určité době nemohla keš archivovat, kor když si dá owner práci s náhradní keškou. V poslední době byla archivována řada legend a nikde jinde jsem nějaké nenávistné chování nezaznamenal.

• 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#1367 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 18:51

Ten pocit, kdy chcete udělat kačerům radost...

Nic si z toho nedělej, nikdy se nezavděčíš všem.

Tiskař:

Ale ona v té hospodě byla i ta předchozí verze, co nad jejím zrušením brečej! Navíc sama ta hospoda je historický objekt a legenda. A v přilehlém okolí se vyskytuje další keš v čajovně, kterou si lidi vyloženě chválej. To mi víc vadí třeba keš na Staroměstský Mostecký věži, za kterou bych musela zaplatit 70 Kč. Takže jí asi prostě mít nebudu, leda by mi někdo přinesl ke vchodu logbook :D.

• 0

#1368 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:11

Ale ona v té hospodě byla i ta předchozí verze, co nad jejím zrušením brečej! Navíc sama ta hospoda je historický objekt a legenda. .

Kdepak. První verze končila sice v šílené kolizi, ale ve veřejném prostoru - a úplně jinde. Do hospody v jiné Praze ji přemístil až prazskychytrak po adopci.

• 0

Klidně se rozčilujte.

#1369 evass

evass

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:12

To není pravda

Ale ona v té hospodě byla i ta předchozí verze, co nad jejím zrušením brečej! Navíc sama ta hospoda je historický objekt a legenda. A v přilehlém okolí se vyskytuje další keš v čajovně, kterou si lidi vyloženě chválej. To mi víc vadí třeba keš na Staroměstský Mostecký věži, za kterou bych musela zaplatit 70 Kč. Takže jí asi prostě mít nebudu, leda by mi někdo přinesl ke vchodu logbook :D.

To není pravda, původní Hajtrova keš končila ve Vontské zahradě. Umístění v restauracích - každá hospoda je jiná, některá přívětivější a některá zahulená, to ovlivní hodně výsledný dojem z keše. Ale revírvník o tom věděl a keš schválil, takže umístění je OK.

• 0

#1370 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2013 - 19:23

To není pravda

To není pravda, původní Hajtrova keš končila ve Vontské zahradě. Umístění v restauracích - každá hospoda je jiná, některá přívětivější a některá zahulená, to ovlivní hodně výsledný dojem z keše. Ale revírvník o tom věděl a keš schválil, takže umístění je OK.

Já jsem mluvila o předchozí verzi, t.j. té právě zrušené. Tu jsem logovala v oné hospodě. A je to fakt v pohodě.

• 0

#1371 Nekra

Nekra

Nekra

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2013 - 18:43

Sakra, mám geodepku z toho, že jsem nebyl na Běhu Máchalkou a vím to :(. Kdybych se to nedozvěděl, tak bych si to ani neuvědomil a tu geodepku bych z toho neměl :(.

• 0
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.

#1372 dmitl

dmitl

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 10:42

Tak jsem dneska nachodil 8 km, jen proto abych zjistil že jsem si vyluštil špatně mysterku. Výsledný souřadnice zas až tak špatně na mapě nevypadaly, nic méně v realu to bylo horší :) . Takže znova.... :ph34r:

• 0
Vybírám vždy tu nejhorší cestu

#1373 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 12:55

Vydrž do muzejní noci, taky jsme jí dali jenom díky téhle akci, ale je fakt, že jsme tam na ní stáli frontu :blink: :D

• 0

#1374 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:17

Vydrž do muzejní noci, taky jsme jí dali jenom díky téhle akci, ale je fakt, že jsme tam na ní stáli frontu :blink: :D

Na věž nebo na kešku ? :)

• 0

#1375 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:21

Já jsem pro ní šel normálně na drzovku,prošel jsem okolo kasy a mazal rovnou pro pixlu. Pravda,měl jsem v sobě asi půl litru destilátu :-D
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#1376 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:29

Já věřím, že sem tam se (spolu s novým provozovatelem věží - Muzeum hlavního města Prahy) objeví situace, kdy keš bude volně dostupná. Navíc, stává se, že nahoře hlídá kačer, tak ten by ji dolu třeba i donesl. :)

• 0
:)

#1377 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 13:39

Jo, tak na Mosteckou jsem šplhal v den odlovu téhle kešky dokonce 3x!

Poprvé - vylezl jsem na věž, pokochal se rozhledem, sešel dolů, vyšel ven z věže a začal hledat. A nápověda? Zjistil jsem, že je nahoře... Tak jsem tátovi řekl, ať na mě dole počká, že si pro ní zaběhnu...

Podruhé - odlov keše, Docela v tlačenici. Sice v roce 2008 se na ní fronta ještě nestála, ale byla akce ke 120-ti letům KČT, takže Mostecká věž byla narvaná k prasknutí :-).

No a potřetí? Sejdu dolů, hledám venku před věží v davech tátu - a nevidím... A vzhledem k tomu, že se nahoru i dolů jde po jiném schodišti, řekl jsem si, že asi to nevydržel a šel za mnou nahoru - takže jsem šel nahoru potřetí, abych zjistil, že táta na mě celou dobu čekal venku, jen jsem si ho v těch davech nevšiml :-)

Ještě, že tenkrát byl vstup na všechny věže v Praze pro členy KČT zdarma a pro ostatní asi za 20 Kč. Jinak by mě ten odlov přišel pěkně draze... A těch schodů... Dali jsme ten den ještě asi dalších 5 věží ;-). Tedy, ty už většinou bez keší :-( Alespoň tenkrát...

• 0

#1378 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 14:12

Na oboje :) , ale na věž byla delší, o hooodně delší, na keš nás tam bylo tuším pět :D

• 0

#1379 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 841 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 14:55

Super keška, kam jsem se chystal, kde jsem nedávno dokonce prošel okolo, je mrtvá. Škoda! GC190HJ  :(

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#1380 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2014 - 15:19

Co se týče Mostecký věže, já jsem tenkrát vstupný zaplatila, ale na keš jsem nedosáhla - to je taky na depku :(!

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama