Super keška, kam jsem se chystal, kde jsem nedávno dokonce prošel okolo, je mrtvá. Škoda! GC190HJ
Mám odtud zážitky, které se nedají slovy popsat. Škoda jí... A taky škoda slov. Tyhle rozšlapávaný bábovičky jsou fakt silná geodeprese...
Publikováno 14 leden 2014 - 16:07
Tak pokud jde o tu Mosteckou věž tak mě to ani nevadilo si to vstupné zaplatit. Nikdy jsem na ní nebyl tak jsem to aspoň spojil dohromady.
Publikováno 14 leden 2014 - 16:46
Udělal jsem noční keš, včera byla publikovaná a lovci mi píšou, že je odtamtud vyhání myslivec, protože v houští nedaleko má krmelec pro divoká prasata :-(
Publikováno 14 leden 2014 - 17:00
Udělal jsem noční keš, včera byla publikovaná a lovci mi píšou, že je odtamtud vyhání myslivec, protože v houští nedaleko má krmelec pro divoká prasata :-(
Že tys tu keš nedělal v noci
Publikováno 14 leden 2014 - 18:29
Hm, a ty sis toho krmelce nevšim, když jsi to dělal? Zajímalo by mě, co myslivec považuje za "nedaleko".
Edit: Teď jsem si prohlídla logy u keše viděla bych v tom šanci - podle mě by teď byla možnost upravit i zadání a předělat to na ten původně zamýšlený letterbox, T5 mysterek je hafo, ale T5 letterbox jsem ještě na vlastní oči neviděla.
Tento příspěvek byl upraven od Jacka dominikánka: 14 leden 2014 - 18:39
Publikováno 14 leden 2014 - 19:16
Hm, a ty sis toho krmelce nevšim, když jsi to dělal? Zajímalo by mě, co myslivec považuje za "nedaleko".
Edit: Teď jsem si prohlídla logy u keše viděla bych v tom šanci - podle mě by teď byla možnost upravit i zadání a předělat to na ten původně zamýšlený letterbox, T5 mysterek je hafo, ale T5 letterbox jsem ještě na vlastní oči neviděla.
Prosim te, tam zadnej krmelec v dohledu nebyl. Tezko rict, kam jim to sype. Cestou ma posed, na ten jsme mu lipli jednu odrazku. Vzhledem k tomu, ze je prolhanej (ten les neni v soukromym vlastnictvi), tak to spis vypada na zakomplexovanyho vyskakovaciho muzicka, co povazuje uzemi za svy a ted se vzteka, ze mu ho ocural nekdo cizi. Jinak jsme o par kilometru dal lovili kes, u ktery je (cca 100m dal) praseci kaliste. To, ze v lese zijou prasata, se vcelku da cekat. I kdyz jak kolem mne jednou jedno probehlo (uplne jinde v Cechach), moc statecna jsem nebyla. A naprosto chapu, ze zadnej owner nechce, aby na lovce jeho kese nejakej posuk postval prasata.
Nic proti prasatum, se sipkovou je mam hodne rada.
Publikováno 14 leden 2014 - 19:27
On to není krmelec, ale krmeliště. Prostě tam za tmy přijede autem s přívěsem a krmení vysype na zem. A že ho štvou lidi, co o třicet metrů dál visí na stromě se asi dá svým způsobem pochopit.
Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing
Publikováno 14 leden 2014 - 19:42
Také upřednostňuji variantu, že já sežeru prase a nikoliv naopak!
Publikováno 14 leden 2014 - 20:17
Toho patologa je škoda, byla to jedna z mých prvních T5 a zatím můžu říct, s největším zážitkem
Publikováno 15 leden 2014 - 14:02
Tak jsem se dostala z vcerejsi deprese a uz mam dnesni. Nejde mi vylustit mysterka s obtiznosti 1.
Publikováno 15 leden 2014 - 14:34
Tak jsem se dostala z vcerejsi deprese a uz mam dnesni. Nejde mi vylustit mysterka s obtiznosti 1.
Tak z toho kdybych měla dostávat deprese, nevyjdu z nich
Publikováno 15 leden 2014 - 14:36
seš na ní prostě moc chytrá...
Vo víkendu jsem byl vandrem na Brdu a na profláklým srubu dvacet minut nad vsí... a minutu nad srubem rochnili prasce. Hafo, teda celej rudl. A ryla. Ta prascata. Teda jako že u toho řvala. Sakra nahlas. To jsem za lééééta slyšel prvně, a hned takhle zblízka.
A to jsme seděli u ohně a kolega neumí mluvit potichu. K prascům jsme to měli nějak kolem sto krokův. avilo je to asi půl hodiny, pak šla jinam, asi na lepší.
PS: zřejmě šlo o chrutí, páření, a samci si teda dávali do těla... krev jsem na listí ale neviděl, tak to asi zas nebylo TAK hrozný.
Tento příspěvek byl upraven od Citecka: 15 leden 2014 - 14:40
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 15 leden 2014 - 17:38
seš na ní prostě moc chytrá...
Vo víkendu jsem byl vandrem na Brdu a na profláklým srubu dvacet minut nad vsí... a minutu nad srubem rochnili prasce. Hafo, teda celej rudl. A ryla. Ta prascata. Teda jako že u toho řvala. Sakra nahlas. To jsem za lééééta slyšel prvně, a hned takhle zblízka.
A to jsme seděli u ohně a kolega neumí mluvit potichu. K prascům jsme to měli nějak kolem sto krokův. avilo je to asi půl hodiny, pak šla jinam, asi na lepší.
PS: zřejmě šlo o chrutí, páření, a samci si teda dávali do těla... krev jsem na listí ale neviděl, tak to asi zas nebylo TAK hrozný.
Jo, nejspis to prekombinovavam. Ale obtiznost jedna?! Nic snazsiho neni, ne?
Hele, dik. Moji praseci depku jsi rozehnal uz uplne. Kdyz si predstavim, ze bych tam byla s vama, asi bych skoncila nekde, kde bych fakt skoncit nechtela. Budu si prubezne pripominat, ze spolecny lov s Citeckou ne e. Nikdy. Dik.
Publikováno 15 leden 2014 - 17:52
Tos mne rozesmutnila Jsem se těšil, že někdy, někde do Alp...
Publikováno 15 leden 2014 - 17:59
Náhodou, zákrmelce pro sběř se někdy takhle na vandru hoděj. Pravidelně na nich bejval vcelku velmi slušný jabka - takhle za mrazu jsou ty řlutý, strupatý obzvlášť dobrý - a jednou se mi povedlo najít tam pecny ještě teplýho!!! chleba. Vyměnili jsme svuj ztvrdlej půlbochník za čerstvej křupavej bochník, ale nespřej si slyšet, jak jsme dostali od srncůch z křoví vynadáno...
Publikováno 15 leden 2014 - 18:21
Ono takový čerstvě upečený selátko na rožni s čerstvě upečeným křupavým chlebíčkem není k taky k zahození!
Publikováno 15 leden 2014 - 18:24
Ty pytlačko!
Bych je i bránil - selce. Jsou to kámoši. Taky mě ještě nesežraly. Nesežrala. Nesežrali.
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů