přijde email, jo? ja si na zacatku koupila trimesicni, na zkousku, pak jsem usoudila ze to stoji za to, a ze si tedy poridim rocni, jenze jsem si spatne pohlidala platnost, a rovnou bez zadneho emailu si strhli dlsich 10 dolaru, to me tenkrat strasne nastvali. dokonce jsme jim psala at to vratej, ze si chci poridit rocni, a vykaslali se na to, napsali jen ze si ho mam poridit az mi vyprsi tohle. trimesicni slo objednat jen s obnovujici frekvenci a nenasla jsem tehdy jak to zrusit, az po tomhle karambolu jsem se tady zeptala a nekdo mi poradil jak to zrusit.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 07 srpen 2014 - 22:16
Ještě lepší varianta, jezdit na skupinové dovči s mudly (opravdu nemají pochopení na "zdržování" a já se jim ani nedivím). Večery a kolo to snad jistí...
Nebo v červenci nastoupit do zaměstnání. Nemám problémy, kam na letní dovolenou. Doufám, že na podzim bude taky pěkně.
Publikováno 08 srpen 2014 - 6:21
Nebo v červenci nastoupit do zaměstnání. Nemám problémy, kam na letní dovolenou. Doufám, že na podzim bude taky pěkně.
:-)... já se na babí léto vysloveně těším... A zase mám "depku", že už mám skoro všechnu dovolenou vybranou . užila bych tak dva měsíce...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 08 srpen 2014 - 6:22
Publikováno 11 srpen 2014 - 1:31
Vrátil jsem se z dovolené, kde nebyl internet a zjistil, co se kačerům během 15 dní na mých keškách povedlo. 1 keš mi ukradli, ze 2 vzali propisky a 1 zničili. A bonbonek nakonec byl tento log od pasikteam:
opravdu drzé umístění, docela se divím, že tam ještě je...
Keš je ukryta ve špuntu od koše. Kdo někdy byl v Bakově u kostela, tak ví, že jinam dát nejde.
Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30
Publikováno 11 srpen 2014 - 7:26
Keš je ukryta ve špuntu od koše. Kdo někdy byl v Bakově u kostela, tak ví, že jinam dát nejde.
S tím bych si hlavu nelámal, každej rozumnej kačer ví, že občas to prostě jinak nejde a špunt od koše je v zástavbě celkem dost běžné a přitom velmi bezpečné řešení. Takže takový řeči bych v klidu ignoroval ....
Publikováno 11 srpen 2014 - 9:32
Jo tu mam odlovenou od lonska. Chvili jsme si mysleli v cem budem hrabat abychom ji nasli A kostelik pekny
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 11 srpen 2014 - 9:32
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 11 srpen 2014 - 9:55
Vrátil jsem se z dovolené, kde nebyl internet a zjistil, co se kačerům během 15 dní na mých keškách povedlo. 1 keš mi ukradli, ze 2 vzali propisky a 1 zničili. A bonbonek nakonec byl tento log od pasikteam:
opravdu drzé umístění, docela se divím, že tam ještě je...
Ten log nemusí být myšlen nijak negativně. Prostě konstatování nad místem. A jak tak koukám, tak u jiných keší ti pasikteam poděkoval.
Publikováno 11 srpen 2014 - 10:04
tu jsme si odlovili včera (ještě nemám zalogováno na netu) a nejspíš by potřeboval přitáhnout šroubeček, kerým drží víčko - byl trochu problém jí otevřít, neboť to víčko se protáčelo
Publikováno 11 srpen 2014 - 10:21
Ten log nemusí být myšlen nijak negativně. Prostě konstatování nad místem. A jak tak koukám, tak u jiných keší ti pasikteam poděkoval.
Presne tak. Ja bych byl v podstate schopnej napsat takovejhle log a myslet to jako pochvalu. Tohle je v pohode.
Publikováno 11 srpen 2014 - 11:12
Ten log je dobrý, já jednou kritizoval hospodu asi 100m od keše a owner ji pak hned archivoval (tu keš - ne hospodu).
*
Publikováno 11 srpen 2014 - 15:18
Ten log je dobrý, já jednou kritizoval hospodu asi 100m od keše a owner ji pak hned archivoval (tu keš - ne hospodu).
Nebyla to cukrárna ?
Nebo to byla hospoda a ty si chtěl zmrzlinový pohár se šlehačkou?
Publikováno 11 srpen 2014 - 15:45
Hostinská Máňa, ve flekaté zástěře a s fešnym knirkem.
Cyklisté vítáni.
*
Publikováno 11 srpen 2014 - 15:58
U sousedů v Německu mají vážně divné zvyky ohledně D/T hodnocení. PETka pod kusem betonu který jde sotva uzvednout a u toho 1/1 i s atributem vozíčkáře...
Publikováno 11 srpen 2014 - 21:25
Mám depresi z modrých otazníčků... Co se mi konečně podaří vyluštit se mi pro změnu nedaří odlovit...
Publikováno 11 srpen 2014 - 21:49
Mám depresi z modrých otazníčků... Co se mi konečně podaří vyluštit se mi pro změnu nedaří odlovit...
Měla jsem období luštění mysterek. Jenže jsem zjistila, že ty vyluštěné nestíhám odlovit a ony mezitím mizí do archivu. Tak jsem přešla na multiny.
Publikováno 20 srpen 2014 - 15:03
Project-gc.com je down, geocheck.org je down, to mám jako pracovat, nebo co?
Kam jsi zase strkal ruce?
Publikováno 25 srpen 2014 - 8:20
ja ty lidi nepochopim, proc maji tendenci si platit predplatny a pak zverejnovat pos
http://www.rouming.c...led_na_Alpy.jpg
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 25 srpen 2014 - 8:27
Publikováno 25 srpen 2014 - 8:42
Taky jsem to tam viděl a nerozumím tomu. Otázkou je zase jestli to posunul kačer nebo nějaký mudla co byl sním.
tipuju spis zhrzeleho kacera. Shodou okolnosti jsem tam byl pred tydnem a ta keska uz ted vypada trosku jinak. Nebyl tam ten celni kryt s popisem a alpy byly jen dve.
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 25 srpen 2014 - 8:43
U sousedů v Německu mají vážně divné zvyky ohledně D/T hodnocení. PETka pod kusem betonu který jde sotva uzvednout a u toho 1/1 i s atributem vozíčkáře...
Znám keš 5/1 s atributem vozíčkáře, kdy je keš v široké trubce, která je zapuštěná do země. Aby na ni vozíčkář dosáhl, musel by se svalit na zem, jinak než vleže se do té trubky ruka strčit nedá. :-)
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů