Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#1901 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2014 - 21:58

přijde email, jo? ja si na zacatku koupila trimesicni, na zkousku, pak jsem usoudila ze to stoji za to, a ze si tedy poridim rocni, jenze jsem si spatne pohlidala platnost, a rovnou bez zadneho emailu si strhli dlsich 10 dolaru, to me tenkrat strasne nastvali. dokonce jsme jim psala at to vratej, ze si chci poridit rocni, a vykaslali se na to, napsali jen ze si ho mam poridit az mi vyprsi tohle. trimesicni slo objednat jen s obnovujici frekvenci a nenasla jsem tehdy jak to zrusit, az po tomhle karambolu jsem se tady zeptala a nekdo mi poradil jak to zrusit.

• 0

#1902 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2014 - 22:16

Ještě lepší varianta, jezdit na skupinové dovči s mudly :) (opravdu nemají pochopení na "zdržování" a já se jim ani nedivím). Večery a kolo to snad jistí...

Nebo v červenci nastoupit do zaměstnání. Nemám problémy, kam na letní dovolenou. Doufám, že na podzim bude taky pěkně.

• 1

#1903 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2014 - 6:21

Nebo v červenci nastoupit do zaměstnání. Nemám problémy, kam na letní dovolenou. Doufám, že na podzim bude taky pěkně.

:-)... já se na babí léto vysloveně těším...  A zase mám "depku", že už mám skoro všechnu dovolenou vybranou :(. užila bych tak dva měsíce...

Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 08 srpen 2014 - 6:22

• 0

#1904 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 1:31

Vrátil jsem se z dovolené, kde nebyl internet a zjistil, co se kačerům během 15 dní na mých keškách povedlo. 1 keš mi ukradli, ze 2 vzali propisky a 1 zničili. A bonbonek nakonec byl tento log od pasikteam:

opravdu drzé umístění, docela se divím, že tam ještě je...

Keš je ukryta ve špuntu od koše. Kdo někdy byl v Bakově u kostela, tak ví, že jinam dát nejde. 

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#1905 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 2 948 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 7:26

Keš je ukryta ve špuntu od koše. Kdo někdy byl v Bakově u kostela, tak ví, že jinam dát nejde. 

S tím bych si hlavu nelámal, každej rozumnej kačer ví, že občas to prostě jinak nejde a špunt od koše je v zástavbě celkem dost běžné a přitom velmi bezpečné řešení. Takže takový řeči bych v klidu ignoroval ....

• 4
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#1906 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 9:32

Jo tu mam odlovenou od lonska. Chvili jsme si mysleli v cem budem hrabat abychom ji nasli :D A kostelik pekny ;)

Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 11 srpen 2014 - 9:32

• 0

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#1907 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 9:55

Vrátil jsem se z dovolené, kde nebyl internet a zjistil, co se kačerům během 15 dní na mých keškách povedlo. 1 keš mi ukradli, ze 2 vzali propisky a 1 zničili. A bonbonek nakonec byl tento log od pasikteam:

opravdu drzé umístění, docela se divím, že tam ještě je...

Ten log nemusí být myšlen nijak negativně. Prostě konstatování nad místem. A jak tak koukám, tak u jiných keší ti pasikteam poděkoval.

• 0

#1908 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 11 srpen 2014 - 10:04

tu jsme si odlovili včera (ještě nemám zalogováno na netu) a nejspíš by potřeboval přitáhnout šroubeček, kerým drží víčko - byl trochu problém jí otevřít, neboť to víčko se protáčelo

• 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#1909 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 10:21

Ten log nemusí být myšlen nijak negativně. Prostě konstatování nad místem. A jak tak koukám, tak u jiných keší ti pasikteam poděkoval.

Presne tak. Ja bych byl v podstate schopnej napsat takovejhle log a myslet to jako pochvalu. Tohle je v pohode.

• 0

#1910 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 11:12

Ten log je dobrý, já jednou kritizoval hospodu asi 100m od keše a owner ji pak hned archivoval (tu keš - ne hospodu).

• 0

*

#1911 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 615 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 15:18

Ten log je dobrý, já jednou kritizoval hospodu asi 100m od keše a owner ji pak hned archivoval (tu keš - ne hospodu).

Nebyla to cukrárna ;) ?

Nebo to byla hospoda a ty si chtěl zmrzlinový pohár se šlehačkou?

• 0
www.povetrnik.cz

#1912 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 15:45

Hehe - ja nevím, po čuchu jsem se z toho smradu uvnitř malem poblil :-)
Hostinská Máňa, ve flekaté zástěře a s fešnym knirkem.
Cyklisté vítáni.
  • 0

*

#1913 KulisekW

KulisekW

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 15:58

U sousedů v Německu mají vážně divné zvyky ohledně D/T hodnocení. PETka pod kusem betonu který jde sotva uzvednout a u toho 1/1 i s atributem vozíčkáře...

• 0

#1914 Tranicka

Tranicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 21:25

Mám depresi z modrých otazníčků... Co se mi konečně podaří vyluštit se mi pro změnu nedaří odlovit...

• 2

#1915 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 302 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2014 - 21:49

Mám depresi z modrých otazníčků... Co se mi konečně podaří vyluštit se mi pro změnu nedaří odlovit...

Měla jsem období luštění mysterek. Jenže jsem zjistila, že ty vyluštěné nestíhám odlovit a ony mezitím mizí do archivu. Tak jsem přešla na multiny.  

• 2

#1916 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2014 - 15:03

Project-gc.com je down, geocheck.org je down, to mám jako pracovat, nebo co?

• 2

Kam jsi zase strkal ruce?

#1917 erebi

erebi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 8:20

ja ty lidi nepochopim, proc maji tendenci si platit predplatny a pak zverejnovat pos :( 

http://www.rouming.c...led_na_Alpy.jpg

• 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.

#1918 michecd

michecd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 8:27

Taky jsem to tam viděl a nerozumím tomu. Otázkou je zase jestli to posunul kačer nebo nějaký mudla co byl sním.
  • 0

#1919 erebi

erebi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 8:42

Taky jsem to tam viděl a nerozumím tomu. Otázkou je zase jestli to posunul kačer nebo nějaký mudla co byl sním.

tipuju spis zhrzeleho kacera. Shodou okolnosti jsem tam byl pred tydnem a ta keska uz ted vypada trosku jinak. Nebyl tam ten celni kryt s popisem a alpy byly jen dve. 

• 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.

#1920 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 8:43

U sousedů v Německu mají vážně divné zvyky ohledně D/T hodnocení. PETka pod kusem betonu který jde sotva uzvednout a u toho 1/1 i s atributem vozíčkáře...

Znám keš 5/1 s atributem vozíčkáře, kdy je keš v široké trubce, která je zapuštěná do země. Aby na ni vozíčkář dosáhl, musel by se svalit na zem, jinak než vleže se do té trubky ruka strčit nedá. :-)

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama