A ještě dodatek.. Za největší překvapení tohodle otevírání považuju (kromě trolololo v Dalešicích) Cavaliera, protože udělat neoficiální tradičku plnou finálek, to byl geniální nápad

Sám už většinu z nich mám odlovenou nebo vyluštěnou, ale tohle sem si nemoh nechat ujít
A další překvapení byli mimaci, kteří na dotaz přes profil poslali nápovědu k GC2M32A a GC2QM0Y, což jsou keše, který, jak tak koukám na nápovědu, bych asi sám nikdy sám nedal a tyhle postupy luštění / šifry vidím poprvý v životě

Navíc ta nápověda je opravdu hutná, takže tohle mě taky velmi příjemně překvapilo (a vzhledem k tomu, že to je v Praze, tak to opravdu využiju).
Pak potěšila i možnost nápovědy k Souřadnicové, ale tu už sem po návratu z Cavalierovy kešky nestihnul, ale naštěstí postup luštění už znám a snažím se dokopat k tomu, abych si na to napsal program, protože se mi to nechce počítat ručně.
Takže díky všem
Arne1 napsal/a:
Lugia010719d1 napsal/a:
A jeste nejaky ty nepresny hausnumera pro ty nejdrsnejsi matematiky: 2012 bylo otevreno priblizne 191 kesi. 2013 bylo otevreno priblizne 143 kesi. Prekryvaj se jen o 26 kesi, takze za 2012 bylo 165 unikatnich kesi a letos 117.
A minulej rok to vypadalo nejak takhle:
http://k3wlb4gr.kx.c...Pokladu2012.jpg
a to tam nemáš podchyceno, že loni byli zapojení i kačeři ze Slovenska.
Slováci v tom měli bordel a pokud si dobře pamatuju, většina příspěvků v tom jejich vlákně bylo jen pomlouvání Joney. Ale pokud se ti povedlo z toho něco vytáhnout, tak taky hoď mapu

docela by mě zajímalo, kolik a kde vlastně otevřeli.