Otvírání pokladů 2013
Publikováno 29 March 2013 - 1:51
PERGAMEN SE SOUŘADNICEMI ODSTRANĚN
Publikováno 29 March 2013 - 7:09

Přejeme všem hodně geocachingové radosti i hezké Velikonoce.

GC1RF2K
GC1M2ZX
GC2CQAC
GC21MWA
GC1VF7E
Sobota 8,00 uzavřeno. Přejeme všem hodně radosti při lovu našich mysterek.

GARMIN OREGON 650t PRO, mapy TOPO CZECH 2013, autonavigace LENOVO P770, mapy SmartMaps Navigator
Publikováno 29 March 2013 - 7:25
shaman3 napsal/a:
A co owneři PMO keší? Také něco pustěj?
Vidím, že tě PMO keše hodně trápí :-)
Publikováno 29 March 2013 - 7:57
Podrobná nápověda - http://www.hronov.co...ani-pokladu.htm
GC1P29W - Zvonice kostela Vsech svatych - viditelný final waypoint
www.hronov.com
Publikováno 29 March 2013 - 8:18
lestropy napsal/a:
Já jsem asi natvrdlej ale A mi vychází 6 a to potom nejde dosadit do vzorce.
To je divný, věta začínající na písmeno A snad obsahuje jinou číslici, ne?

Publikováno 29 March 2013 - 8:26
Publikováno 29 March 2013 - 8:41
Nicméně stejně si asi ti úchylové, kteří o ni stojí, budou tak jako tak chtít vyšplhat i na ty ostatní Plešivce s indiciemi ;-)
Publikováno 29 March 2013 - 8:54
Publikováno 29 March 2013 - 9:23
RoKro napsal/a:
Na den zveřejňuji final waypoint své bonusové kešky Berounske Plesivce bonus: http://coord.info/GC2E62T
Nicméně stejně si asi ti úchylové, kteří o ni stojí, budou tak jako tak chtít vyšplhat i na ty ostatní Plešivce s indiciemi ;-)
Jezismarja me z toho terfi. Sorry za OT, ale tohle sem musim napsat. Na tyhle kesi jsem byl vcera v noci. Teda vlastne nebyl. Sebral jsem posledni Plesivec co mi chybel, ten pobliz na ty skale. V noci docela masakr, navic jsme tam malem nachal auto v blate. Pak jsem spocital bonus. Vysel sice divne, moc to nesedelo na listing, ale v lese to bylo, tak jsem tam sel. Neuveritelnym terenem jsem asi po puldruhym kilometru dosel na misto, samozrejme s plnou polni na lezeni (tu jsem tahnul i na ty skaly, kdyby to nahodou vyslo pobliz) a tam jsem zjistil ze kyzeny geoobjekt ve smrkovem lese asi nenajdu. Po dalsi pulhodine jsem se dopotacel do auta a jel domu. Kdyz jsem hledal kde je chyba, zjistuil jsem ze jeden z bonusu, ktery nenosim s sebou protoze je ve starych zaznamech doma, mi po telefonu geodcera nadiktovala spatne, a to o hodne. Takze jsem byl v uplne jinym lese, samozrejme se spravnym cislem mi vyslo to co je ted zverejneny. A po takovyhle anabazi sem owner soupne finalku a hotovo. Me z toho fakt trefi, bejt to o den driv tak jsem mel kontrolu a byl bych v pohode. Tak holt tam budu muset jeste jednou.
Publikováno 29 March 2013 - 9:29
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!
*"PlaZem"*
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů