Přejít na obsah


Fotka

A uz zase Stvanec


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6 odpovědí na toto téma

#1 Rishare

Rishare

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 21:27

Protoze si nehodlam dale zaplevelovat logbook sve kese http://coord.info/GC2V30A ale nehodlam Stvancovy lzi ponechat bez reakce, tak debatu presouvam sem.

Historie
Vcera mi prisla zprava, ze Stvanec na mou kes nepsat WN:
"V tom sněhu se to nená"

Protoze je to kes, ktera je velice narocna na udrzbu a doslova si ji piplam, tak jsem si ji pro jistotu rozklikl a koukam, ze Stvanec WN predelal na FI (asi aby mi neprislo upozorneni?):
"15:45 - #1524
Díky sněhu bylo problém se sem dostat, ale nakonec se povedlo. Sice jsem se, ochudil o zažitek z trasy dlouhé 100km, protože jsem lov neabsolvoval ownerem zamyšleným způsobem, ale i tak mi to stačilo. Příroda je tu naprosto úžasná. Děkuji za keš."

Ma odpoved:
"Finalka neni nicim zajimava. Cela zabava je ve stagich. Ze Te ten geocaching bavi, to fakt nechapu. Mozna sis to spletl s Billa body, ze se jich snazis bezhlave mit co nejvic, ale za GC body si fakt nic nekoupis, akorat ses pripravil o zabavu pri odlovu stagi na zajimavych mistech. Viz predchozi logy.

A pak se div, ze Te ostatni kaceri nemaji radi, kdyz lovis pomoci podvodu. Jsi dalsi "kacer", kteremu ruku nepodam. Muzes si za tu reputaci sam."

Stvanec:
"Ahoj Rishare, čekal jsem Tvoji reakci. Geocaching hraju podle nálady a neřeším, jestli finálku lovím jako tradičku, nebo mám čas, chuť a schopnosti si jí odlovit celou. Podle mě je geocaching tak zkažený a profláklý, plný vlezpr..lek a machýrků, že to už neřeším. Takže podle Tebe je každý, kdo jsi jde rovnou pro finálku podvodník, se kterým si ruku nepodáš? Řeknu ti, že těch podvodníků je převážná většina a těch správných jako šafránu. Protože osobně neznám žádnýho kačera, za kterýho bych dal ruku do ohně, který ani jednou nešel rovnou pro finálku. Jestli samotnou finálku odloví, protože mu ji prozradil kamarád, nebo ji najde v databázi, která koluje mezi kačerskými elitami, nebo se zůčasní hromadného logování u finálky na eventu, kde nejeden kačer prozradí polohu finálky ostatním, zvlášť v davu to je jedno a nikdo na to nebere ohled. Podle mě je to zbytečný řešit, ať si to každý hraje jak chce.
Moje zkušenost z eventu GC3QWBP KACER TURISTA z neděle 9.9.2012, je taková, že během tohoto geovýletu, šli rovnou na finálku i taková známá jména jako safarici, Str.Fido, Trea$ure Hunter, G+K a další a vůbec nikdo neřešil, že je to podvod a že se to nedělá. Konkrétně se jedná o kešku GC1QMT2 Bioindustrialni pyré, terén 4 a všichni včetně mě si šli rovnou pro kešku. Stačí se podívat na datum 9.9.2012 a najdeš tam jména jako Müschilov team, Martin-cz3, safarici, Duo_Bimbi, Vraťa, Myntelka
a nicache. Nemluvě o další mysterce to GC1QMC2 Vlackova A-Z z toho dne, kde se nikdo nepozastoval nad tím, že by měl hledat nějaké indície a šli rovnou na finálku je Sataník, Str.Fido, G+K, Trea$ure Hunter, Simalovi, Martin-cz3, palita, safarici, Draconium, Duo_Bimbi, Vraťa, Mutek.cz, nicache a Olii05.
Proto mi netrá žíly, když mě někdo nařkne z odlovu finálky a je mi opravu srdečně jedno, co si každný o mě myslí. Nejsem ani žádný honibod, poslední dobou lovim pouze rekreačně. Však je to jenom hra a nejde o život. Ďekuji za pozornost a přeji hodně krásných krabiček. STVANEC"

ViKoCZ:
"hus, bez si pomlouvat a rozumovat nekam jinam, a ne do listingu kesi, ostudo geocachingu!"


Takze mily Stvance. Ano, lidem jako jsi Ty, Jonea, Olii05, Arne1,... ruku nepodam. A tvrdim o Tobe nasledujici:
Jsi lhar, protoze
1) Tvrdis, ze nehonis body, ale u kesky, ktera je z 90% o stagich a finalka neni zajimava ani provedenim, ani umistenim jdes jen na finalku od nekoho ziskanou
2) Snazis se ma slova prekroutit, ze jsem Te nazval podvodnikem. Ja napsal, ze jsi to ulovil pomoci podvodu (vyzrazeni finalnich souradnic je podvod). Loveni pomoci vyzrazenych souradnic povazuji za nemoralni, nesportovni a hodne leda ubozaku, kteri si nedokazi priznat, ze na nejakou kes nemaji a proste ji musi za kazdou cenu mit. Ale to je pouze muj nazor, proto jsem ho tam ani nepsal. Ze je vyzrazeni finalnich souradnic podvod je bez debaty.
3) Bioindustrialni pyre mam take odlovene, tak moc dobre vim, ze finalka je na vychozich souradnicich (resp. jediny vstup k finalce)
4) "je mi opravu srdečně jedno, co si každný o mě myslí" - to bys pak nevypracoval takovy roman a nedaval ho do logbooku

Vazne pusobi smesne, jak se snazis obhajit neobhajitelne a Tvuj prispevek je jen snuzka vykrucovani a pomlouvani ostatnich ve stylu "kdyz muzou oni, tak ja taky". Ja treba znam osobne jen par kaceru a krome jedne (ktera mimochodem na Prasecine ani osobne nebyla, ale jeji mama ji zapsala do logbooku a jeste se tim chlubi) jsem ochotny za vsechny z nich dat tu ruku do ohne, ze lovi poctive. A kdyz s nimi jdu na spolecny odlov nejake mysterky, tak ikdyz ji maji vylustenou, tak si ji vylustim nejdriv taky. Ale to je holt ta prislovecna vrana sedajici k vrane.

Zij dlouho, blaze a preji Ti, abys uz konecne pochopil, proc Te vetsina komunity nema rada. Fakt to neni zavist.

P.S.: Na druhou stranu Te cti, ze jsi se v logu priznal a nesnazil se predstirat ferovy odlov, jako Olii05. U tehle kese mi totiz vzdy prijde SMS upozorneni, kdyz nekdo rozlusti finalku a tak moc dobre vim, kdo ji opravdu odlovi a kdo je jen pouhy honibod.
  • 1

#2 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 22:04

to je fakt takovy problem si tyhle stupidni dohady vyresit mejlem misto abyste to ventilovali ostatnim?
  • 1

#3 poohDA

poohDA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 22:05

mě to nevadí. Já myslím, že debata o tom co je slušné a co není je sice nekonečná, ale nikdy by se na ni nemělo rezignovat.
  • 1
.

#4 k-lord

k-lord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 874 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 22:18

Rishare, tady to ventilovat je zbytecny. Souhlasim s Pepou. Co je Stvanec zac, uz vi snad kazdy. Ten se prezentoval vsem takovym zpusobem, ze nejaky lovec podle finalek je proti nemu svatousek. Jestli ti muzu poradit, nenech si kazit tuto hru lidmi jako je on. Kdyz si nekdo musi odlovit kes, na kterou nema, je to jeho problem. Proc se tim vubec trapit. Takze az ti nekdo pujde opet lovit rekreacne nejakou 5/5 kesku, protoze ma uz vsechny lehci odloveny, tak ho nech. Takove kacera ti muze byt maximalne lito, ze se sam rozhodl skoncovat s geocachingem, aniz by si to uvedomoval. ;)
  • 1

#5 Rishare

Rishare

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 23:16

Dekuji za podporu, takovy clovek mi skutecne hru nezkazi :-) Ale jak poohDA prenesene pouzil Werichuv citat: "Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat."
  • 1

#6 Smogeo

Smogeo

    Pozorr, troll!

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 23:30

jsi vyšinutý.
  • 1
> Body nesmrdí <
Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#7 AJFA

AJFA

    Advanced Member

  • Moderators
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 23:31

Zámek

AJFA

  • -1




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama