ztraty a nalezy
Publikováno 22 září 2006 - 2:30
vice prez profil...
Publikováno 22 září 2006 - 8:48
nebude to toho sjetyho soumena, ten tam furt metal kotrmelce i s rozepnutym batohem.garmin E map, vypada skoro jako PDA, je to neci? lezelo to pod vnedefinovanym stolem......
vice4 prez profil...
Publikováno 22 září 2006 - 10:09
to bude stopro tloudevovo .. uz se shani po vecech, on se ti ozve...garmin E map, vypada skoro jako PDA, je to neci? lezelo to pod vnedefinovanym stolem......
vice4 prez profil...
Publikováno 22 září 2006 - 11:37
Publikováno 22 září 2006 - 8:53
Ten si nemůže pamatovat, že tam vůbec byl, natož, že tam něco ztratil :-)))nebude to toho sjetyho soumena, ten tam furt metal kotrmelce i s rozepnutym batohem.
Publikováno 23 září 2006 - 21:31
Chlapi, trochu OT, ale nedejte moc na to jak kdo vypadá a než začnete někoho titulovat, zajímejte se o něj blíž. Neznám ho, ale zdání v tomhle případě pořádně klame. Pro mě je takovej člobrda tím co dokáže docela velkej mág, spousty z vás pracuje jako IT ve velkých firmách, tak asi víte, s kým máte občas tu čest over the firewall. Jen si holt občas vyresetuje hlavu dost natvrdo.Vlákno jsem nečetl, ale našel jsem foták Konica Minolta Dimage X21.Mám ho u sebe.Houmles to včera nějak rozjel.
Publikováno 22 září 2006 - 10:19
my jsme ho pak jeste videli po pulnoci nekde na refizi tramvaje na brevnove, nebo na pohorelci. pokojne spinkal )Ten si nemůže pamatovat, že tam vůbec byl, natož, že tam něco ztratil :-)))
Publikováno 22 září 2006 - 21:33
Publikováno 24 září 2006 - 20:46
Rozumím tvému článečku a jsem s ním zajedno. Tohoto člobrdu znám již drahně let a velice si ho vážím pro to, co umí a co dokázal. Lepšího IT neznám. Jen ho znám podjinou přezdívkou než pod jakou je známí u GC. Tu, pod kterou ho znám dlouhodobě, jsi pouze jinak pochopil. Snad jenom pro úplnost.Díky a ahoj.Chlapi, trochu OT, ale nedejte moc na to jak kdo vypadá a než začnete někoho titulovat, zajímejte se o něj blíž. Neznám ho, ale zdání v tomhle případě pořádně klame. Pro mě je takovej člobrda tím co dokáže docela velkej mág, spousty z vás pracuje jako IT ve velkých firmách, tak asi víte, s kým máte občas tu čest over the firewall. Jen si holt občas vyresetuje hlavu dost natvrdo.
Publikováno 24 září 2006 - 21:04
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů