Co povodeň přinesla
Publikováno 04 červen 2013 - 13:57
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 červen 2013 - 13:58
zvedavkanocni napsal/a:
Proč zmizel obrázek od Mukiny? Ty byly krááásný.Už jsem skoro chtěla hodit svoje tři roky staré ploutve do Otavy, že si vyberu hezčí a teď váhám.
nezmizel! je tam

Garmin Dakota 10
Samsung S7710 Galaxy Xcover 2
Publikováno 04 červen 2013 - 14:02
Citecka napsal/a:
Mukino: kde se to dá objednat?
to netuším, ale jsou výborný

Garmin Dakota 10
Samsung S7710 Galaxy Xcover 2
Publikováno 04 červen 2013 - 14:05
Žádná duha ale není vidět.Jacka_dominikanka napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Srandičky, srandičky, ono vás to přejde, je to donebevolající rouhání, chybí vám pokora, trest si přivoláváte jen sami na sebe, už se to jednou stalo a je to popsáno v Bibli.
Bible svatá
Genesis 7..........
Áááááááá... potomek křesťanů promluvil![]()
![]()
!
Zapomněl jsi tam ale ještě zkopírovat tu druhou část:
Genesis, 9. kapitola:
8 Bůh řekl Noemu a jeho synům:
9 "Hle, já ustavuji svou smlouvu s vámi a s vaším potomstvem
10 i s každým živým tvorem, který je s vámi, s ptactvem, s dobytkem i s veškerou zemskou zvěří, která je s vámi, se všemi, kdo vyšli z archy, včetně zemské zvěře.
11 Ustavuji s vámi svou smlouvu. Už nebude vyhlazeno všechno tvorstvo vodami potopy a nedojde již k potopě, která by zahladila zemi."
12 Dále Bůh řekl: "Toto je znamení smlouvy, jež kladu mezi sebe a vás i každého živého tvora, který je s vámi, pro pokolení všech věků:
13 Položil jsem na oblak svou duhu, aby byla znamením smlouvy mezi mnou a zemí.
14 Kdykoli zahalím zemi oblakem a na oblaku se ukáže duha,
15 rozpomenu se na svou smlouvu mezi mnou a vámi i veškerým živým tvorstvem, a vody již nikdy nezpůsobí potopu ke zkáze všeho tvorstva.
16 Ukáže-li se na oblaku duha, pohlédnu na ni a rozpomenu se na věčnou smlouvu mezi Bohem a veškerým živým tvorstvem, které je na zemi."
(Gen 9:8-16 CEP)

Publikováno 04 červen 2013 - 14:09

Navigace: Garmin Oregon 450 Používaná přibližovadla (nejčastější): nohy / Merida Matts Sport 500 černostříbrná / Daewoo Matiz (červený nebo modrý) Doplňky: batoh US Assault II. pískový + fotoaparát Canon EOS 600D + osobní GC Beruška pro štestí (teď už jen kód)
Publikováno 04 červen 2013 - 14:11
Publikováno 04 červen 2013 - 14:14
http://www.novinky.c...lem-v-ruce.html
Publikováno 04 červen 2013 - 15:53

http://www.novinky.c...ntru-prahy.html
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 04 červen 2013 - 16:14
Jak by na tomhle místě mohli mít Karlův most za zády????poohDA napsal/a:
Chtěli napsat "za zády Karlův most", ale v tom stresu, aby snad čtenář nezůstal minutu bez přísunu informací se jim to popletlo. Novinář tvrdý hleba má. :-)MK1977 napsal/a:
Povodeň asi přestavěla Karlův most, protože ať dělám co dělám, tak ho v původní podobě v pozadí fotky nevidím
http://www.novinky.c...tova-media.html
Viz foto k článku s popiskou
"Zvýšená hladina Vltavy v Praze u můstku na Slovanský ostrov, v pozadí Karlův most."

Publikováno 04 červen 2013 - 17:10
prazskychytrak napsal/a:
:D:D:D:D občas mi přijde, že se lidi trumfujou, kterej je s prominutím dementnější
http://www.novinky.c...ntru-prahy.html
Turisti v Praze je věc která se pořádně zvrhla a už dlouhodobě. Bych je posadil na vor a poslal po Vltavě pryč.
Publikováno 04 červen 2013 - 18:15
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 04 červen 2013 - 19:02

Publikováno 04 červen 2013 - 19:23
JolaLuba napsal/a:
Jacka: v událostech na ČT1 jsme zahlídli jeptišku na kanoi v Lysolajích, nebylas to ty ?
.
Já to prásknu, byla!
edit: bohužel to nejlepší vystřihli

Publikováno 04 červen 2013 - 19:24
Já za nic ale fakt nemůžuJolaLuba napsal/a:
Jacka: v událostech na ČT1 jsme zahlídli jeptišku na kanoi v Lysolajích, nebylas to ty ?
.

Publikováno 04 červen 2013 - 19:47

Publikováno 04 červen 2013 - 19:59
Publikováno 04 červen 2013 - 20:05
Jacka_dominikanka napsal/a:
Já za nic ale fakt nemůžuJolaLuba napsal/a:
.! Mi ten kámoš až pak na lodi řek, že ten hejhula byl z televize, vůbec jsem netušila, že něco točí. Těch šílenců s foťákama a kamerama tam pobíhá hafo a jsou to všechno převážně čumilové. Naštěstí to, co jsem říkala a scénu, jak si sundavam fusekle než lezu do vody tam nedali. Protože dotyčnej kamarád začal říkat cosi o nás sestrách v sousedství a já na to "moc ti to kecá"
. Takže jsem nakonec šťastná, že se dostalo do zpráv pouze toto
Jé, to je ale škoda, že to vystřihli..

doufám, že jste se aspoň necvakli ..
BTW, to asi bylo dole u vltavy, tedy v podbabě - lysolaje pod vodou, to už by bylo fakt boží dopuštění (jak sliboval shaman3

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů