problem s přesunutým geoget.db3
Publikováno 04 červen 2013 - 16:39
Publikováno 04 červen 2013 - 17:06
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 04 červen 2013 - 17:06
Publikováno 04 červen 2013 - 17:35
Publikováno 04 červen 2013 - 18:47
petraapavel napsal/a:
když chci tu databázi v Geogetu otevřít, tak, přestože na ni zadám cestu, tak mi to neotevře
Tady zkus presne popsat, co delas! To proto, ze v geogetu nikde zadnou cestu na databazi nezadavas, takze by mne zajimalo, co ve skutecnosti provadis.
Publikováno 04 červen 2013 - 19:01
zlicinaci napsal/a:
Podívej se vpravo dole v okně geogetu na cestu k datovému adresáři a soubor geoget.db3 přesuň tam.
nedokážu si to vysvětlit, ale včera tento postup nestačil, dneska už to pomohlo a databázi mám opět kompletní
díky moc;)
Publikováno 04 červen 2013 - 19:02
Arne1 napsal/a:
Setkávám se s různými uživateli - přesunuješ skutečně databázi nebo jen nějaký odkaz na ni ?
kopíroval sem databázi, ale problém už odstraněn viz výše - naštěstí
Publikováno 04 červen 2013 - 19:06
HaLuMa napsal/a:
petraapavel napsal/a:
když chci tu databázi v Geogetu otevřít, tak, přestože na ni zadám cestu, tak mi to neotevře
Tady zkus presne popsat, co delas! To proto, ze v geogetu nikde zadnou cestu na databazi nezadavas, takze by mne zajimalo, co ve skutecnosti provadis.
omlovám se za nepřesnosti - při importu souborů sem zadával otevřít soubor jak na ploše, tak v C:\Documnent and Settings\“uživatel“\Data Aplikací\geoget., kam sem ho následně přesunul
problém sem již vyřešil radou od Zličíňáků a zdeziz - kupodivu včera to nestačilo, dnes již jo - nechápu to
zřejmě zásadní chyba mezi klávesnicí a židlí
díky za rady
Publikováno 04 červen 2013 - 19:12
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů