NektarBrothers konci
Publikováno 15 říjen 2006 - 22:21
NektarBrothers jako takovy tym proste bude i nadale existovat, jen bude rozdelen na "nizsi spravni celky". Bude nadale fungovat, jako zastresujici organizace, stav jeho konta bude nadale nemenny a vlastni cache budou i nadale spravovany se vsi duslednosti jako tomu bylo doposud. I nadale budete moci tym kontaktovat pres jeho profil a i nadale se muzete setkat s maintenance logy na nasich kesich.
Tak a ted k mozna "nepopularnimu kroku", budeme prelogovavat kese na jednotlive tymy. Chceme mit prehled kde kdo byl a kdo ne, nikdo z nas nebude logovat jedinou cache, kde fyzicky nebyl. Jsme pro ferove jednani a samozrejme uznavame, ze nektery z autoru nebude s timto nasim jednanim souhlasit, ma na to plne pravo a my jen prosime, aby nas kontaktoval a my log zmenime z found na note. Pripadna dalsi navsteva samozrejme bude mozna nasledovat dle umisteni a zajimavosti cache.
Kazdy log, kteryzto bude prelogovan, bude samozrejme obsahovat vysvetlujici vetu a zrejme i odkaz sem. Doufame ze nejak moc nerozvirime vody ceskeho geocachingu, budeme pochopeni a nezatraceni. Dekujeme vsem predem za pochopeni a tesime se na dalsi setkani.
NektarBrothers
Publikováno 15 říjen 2006 - 23:18
Priznam se, ze u deti, ktere se oddeli od rodinneho tymu podobne operace chapu. U dospelych me podobna retroaktivita logu slusne receno netesi. Vznika tu rada otazek. Pokud se MadDog team hodla v pristich letech dale delit na nizsi spravni celky, byl bych radeji, kdyby se kazdy clen rovnou logoval zvlast. Dale mi trochu nejde do hlavy, kolik clenu bylo puvodne, kdo zustava v NektarBrothers a kdo a kam odchazi? Ma-li Nektarbrothers team soucet vsech logu, a zaroven tytez logy prejdou v ruznych poctech na dalsi jednotky, nemely by puvodni logy Nektarbrothers teamu ze statistik zmizet?Tak a ted k mozna "nepopularnimu kroku", budeme prelogovavat kese na jednotlive tymy. Chceme mit prehled kde kdo byl a kdo ne, nikdo z nas nebude logovat jedinou cache, kde fyzicky nebyl. Jsme pro ferove jednani a samozrejme uznavame, ze nektery z autoru nebude s timto nasim jednanim souhlasit, ma na to plne pravo a my jen prosime, aby nas kontaktoval a my log zmenime z found na note. Pripadna dalsi navsteva samozrejme bude mozna nasledovat dle umisteni a zajimavosti cache.
Kazdy log, kteryzto bude prelogovan, bude samozrejme obsahovat vysvetlujici vetu a zrejme i odkaz sem. Doufame ze nejak moc nerozvirime vody ceskeho geocachingu, budeme pochopeni a nezatraceni. Dekujeme vsem predem za pochopeni a tesime se na dalsi setkani.
NektarBrothers
Publikováno 15 říjen 2006 - 23:21
Publikováno 16 říjen 2006 - 1:51
Priznam se, ze u deti, ktere se oddeli od rodinneho tymu podobne operace chapu. U dospelych me podobna retroaktivita logu slusne receno netesi. Vznika tu rada otazek. Pokud se MadDog team hodla v pristich letech dale delit na nizsi spravni celky, byl bych radeji, kdyby se kazdy clen rovnou logoval zvlast. Dale mi trochu nejde do hlavy, kolik clenu bylo puvodne, kdo zustava v NektarBrothers a kdo a kam odchazi? Ma-li Nektarbrothers team soucet vsech logu, a zaroven tytez logy prejdou v ruznych poctech na dalsi jednotky, nemely by puvodni logy Nektarbrothers teamu ze statistik zmizet?
MadDogTeam jsem ja a muj pes - rozdeli nas akorat smrt
U Klokanu to vapada na svatbu - Klokan+Lucka . takze bud smrt nebo rozvodove rizeni
Jerry je taktez sam, tim zaroven odpovidam 4 lide se deli na 3 "teamy".
Co se tyka WAP verze vyridim to teamu a pokusime se to nejak resit abychom neotravovali. Diky o teto moznosti jsem nevedel.
Za "nevyzadane" maily se omlouvam, jinak samozrejme neni problem veskere logy NB smazat, jen prozatim zustanou kvuli prelogovani. Prelogovani delame hlavne z duvodu vycisteni mapy a prehledu cache. GSAK tvrdosijne prehazuje rucne oznacene FOUND cache na nenalezene.
Adam
Publikováno 16 říjen 2006 - 11:06
Možná trochu navážu... myslím, že neměly, protože v tom starém logování alespoň něco je, ty nové přelogovávané jsou o ničem, jen úředničina...nemely by puvodni logy Nektarbrothers teamu ze statistik zmizet?
Publikováno 16 říjen 2006 - 1:37
Pokud muzeme z vlastni zkusenosti radit, i kdyz to nejspis znate, pro ucely zpetneho logovani je mozna lepsi pouzivat wapovou verzi stranek, protoze pak nechodi autorum a watchlisťákům mejly. Budete virit vodu trochu min, esli o to stojite.
Tyme NektarBrothers-opravdu pouzivejte k novemu prelogovani verzi na wap.geocaching.com. At me nemusi kvuli vasi aktivite chodit tolik mailu-uz mi jich z watchlistu prislo skoro 10 :-(.
Publikováno 16 říjen 2006 - 13:58
Tyme NektarBrothers-opravdu pouzivejte k novemu prelogovani verzi na wap.geocaching.com. At me nemusi kvuli vasi aktivite chodit tolik mailu-uz mi jich z watchlistu prislo skoro 10 :-(.
Vcera jsem si precetl mail a log ze sve kese, kde jsem se dozvedel, ze se deli tym. Vubec mi nevadilo, ze jsem tento mail obdrzel. Naopak, tato informace mi pripada velice vhodna a az budu zase v ramci udrzby koukat do logbooku a logu a neuvidim nektere papirove zapisy, jiste si vzpomenu na NektarBrothers. Navic, posledni dobou nemam cas na denodeni sledovani for a takhle me informace nasla sama. Mozna me to i otravovalo a psal bych neco jineho, kdybych mel zalozenych 50 kesi, ale ... (to by bylo na jine vlakno).
Diky za informaci o deleni tymu.
Publikováno 16 říjen 2006 - 2:17
Publikováno 16 říjen 2006 - 11:15
Ja myslim, ze by mely. Nic nebrani tomu zkopirovat puvodni text pod novy nick. Je to jejich volba. Mozna by si kazdy mel nejdriv promyslet dopredu, co z toho vyplyva.Možná trochu navážu... myslím, že neměly, protože v tom starém logování alespoň něco je, ty nové přelogovávané jsou o ničem, jen úředničina...
Publikováno 16 říjen 2006 - 11:20
Jestli by nestalo za to, trochu zatlacit na GC, aby se zacal zabyvat oficialni podporou tymu, nebot se s tim setkavame cim dal casteji (viz. treba Hexenschuss Brigade - tym pro jednu akci a dalsi)
A jeste me napadlo ze by podpora teamu byla dobra i pro spravu kesi - casto maji kese ve sprave dva a vice kaceru.
Publikováno 16 říjen 2006 - 9:04
Jen malý tip k wapové verzi: poměrně komfortně se k ní dá připojit z prohlížeče Opera (pro PC). Není nutné používat mobil.
Publikováno 16 říjen 2006 - 9:04
Jen malý tip k wapové verzi: poměrně komfortně se k ní dá připojit z prohlížeče Opera (pro PC). Není nutné používat mobil.
Diky, muj oblibeny FF to zvlada take.
Adam
Publikováno 16 říjen 2006 - 15:06
Publikováno 16 říjen 2006 - 20:11
Za informaci o deleni tymu jsem taky vdecny, maily me urcite neobtezuji (nemam nastesti vytacene ani jinak podle kB zpoplatnene pripojeni :-)). jako vlastnik kese jsem rad, kdyz vim co se deje. Urcite je to lepsi, nez kdyby v tichosti pres wap nekdo pricinil podloudne log, ktereho si v tom mnozstvi ani nevsimnu.Vcera jsem si precetl mail a log ze sve kese, kde jsem se dozvedel, ze se deli tym. Vubec mi nevadilo, ze jsem tento mail obdrzel. Naopak, tato informace mi pripada velice vhodna a az budu zase v ramci udrzby koukat do logbooku a logu a neuvidim nektere papirove zapisy, jiste si vzpomenu na NektarBrothers. Navic, posledni dobou nemam cas na denodeni sledovani for a takhle me informace nasla sama. Mozna me to i otravovalo a psal bych neco jineho, kdybych mel zalozenych 50 kesi, ale ... (to by bylo na jine vlakno).
Diky za informaci o deleni tymu.
Publikováno 18 říjen 2006 - 13:01
Nekolik desitek zalozenych mam a ac je to jev cim dal tim castejsi, rozhodne nijak neobtezuje. Posledni dobou to nejvice bije do oci na Hladove zdi, kterazto je jiz delsi dobu diky rekonstrukci mimo provoz a tu a tam prijde mail Found it, i kdyz tam fyzicky neni :-))) Pri blizsim zkoumani se ukazuje, ze je to se starym datumem a ze se nekdo deli, prelogovava, cisti mapu ci jinak boduje.Mozna me to i otravovalo a psal bych neco jineho, kdybych mel zalozenych 50 kesi, ale ... (to by bylo na jine vlakno).
Publikováno 16 říjen 2006 - 22:40
Za informaci o deleni tymu jsem taky vdecny, maily me urcite neobtezuji (nemam nastesti vytacene ani jinak podle kB zpoplatnene pripojeni :-)). jako vlastnik kese jsem rad, kdyz vim co se deje. Urcite je to lepsi, nez kdyby v tichosti pres wap nekdo pricinil podloudne log, ktereho si v tom mnozstvi ani nevsimnu.
Publikováno 17 říjen 2006 - 0:28
nejake logy mi prisly. Tak at se Vam dari i dal a myslim, ze bych byl hodne potesen, kdybych na nejake cache v budoucu zaregistroval nejen Vase individuelni logy, ale i log teamu ukazujici, ze jste se zas spolu sli za sipkou cestou necestou.
Mno ver tomu ze i nadale budeme chodit spúolu, jen nam to takhle prijde vice fer vuci ostatnim, kteri mozna trochu vic hledi na pocet nez na zazitky s GC spojene, ja napriklad diky rodeleni tymu mam vetsi chut navstivit cca 100 kesi na kterych jsem v ramci teamu nebyl a to je proste ten hlavni duvod rozdeleni. Rikejte si vsichni co chcete ale proste misto s nenalezenou cache laka vice nez misto s cache nalezenou
Adam
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů