Následkem pádu mi na mojí GPS odešel gps modul. Neleží někomu v šuplíku náhodou GPSMAP 60 nějak jinak poškozená?, např rozbitý displéj. Ale s funkčním gps modulem.

Rozbitá GPSMAP 60Cx
Vytvořeno od
siskyn205
, Sep 18 2013 21:30
4 odpovědí na toto téma
Publikováno 18 September 2013 - 21:30
Publikováno 19 September 2013 - 6:35
V Garminech je to v podstatě skoro celé jedna základní deska... ke které je připájená anténa a párkrát jsem už zahlédl, že to byl u 60ky kámen úrazu (moc mě ani nenapadá, co jiného by se tam pádem rozbilo, aby přestal fungovat jenom příjem GPS). Zkusil bych zkontrolovat spoj a kdyžtak ho propájet. http://www.gpspassio...?TOPIC_ID=78110
Mimochodem, jak přesně se to chová? Firmware GPS čipu jsi kontroloval? Pokud je tam verze 0, což se taky občas stává, tak bude problém spíš tady a mělo by ho stačit přehrát.
Mimochodem, jak přesně se to chová? Firmware GPS čipu jsi kontroloval? Pokud je tam verze 0, což se taky občas stává, tak bude problém spíš tady a mělo by ho stačit přehrát.
Publikováno 19 September 2013 - 17:17
Gps modul se pádem promáčkl. Přístroj po zapnutí funguje normálně, ale nemá žádnou snahu najít družice. Jako když vypnu gps příjmač.
Publikováno 19 September 2013 - 18:13
Hmm možná si jen nerozumime... čemu konkretně vlastně říkáš GPS modul?
Publikováno 20 September 2013 - 18:19
Jen jsem přetlumočil co mi řekl kamarád co mi to spravuje. Už jsem mu přeposlal ten odkaz, ale jeho hlavní nápln je servis mobilů. Takže jak má čas kutí i ostatní elektroniku.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů