Zajímavá povolání geocacherů
Publikováno 26 září 2013 - 11:11
Publikováno 26 září 2013 - 11:36
Publikováno 26 září 2013 - 12:01

Publikováno 26 září 2013 - 12:06
stonefish.cz napsal/a:
Na CHKO PoodříJe tam pouze pár měsíců..
No vida, odhadla jsem onen region správně. Zatím neznám, ale třeba se časem poznáme. :-)
Publikováno 26 září 2013 - 12:36

Publikováno 26 září 2013 - 13:36
Publikováno 26 září 2013 - 13:43
To je aspoň pěkné povolání, to mám jako koníčka.lukabike.com napsal/a:
Taky se u tohoto tematu kralovsky bavim a u nekterych povolani se snazim alespon odhadnout co tak asi muze byt pracovni naplni daneho jednotlivce
No a abych prispel svou troskou do mlyna, tak ja se zivim truhlarinou
Jinak konstruktér elektronických zařízení, a moje vysněné (nepadlo to tadu už ?) - důchodce

Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 26 září 2013 - 13:53
"Jste mladý, dynamický komunikativní typ s ukončeným vzděláním a tahem na bránu? Tak běžte do pr...., my hledáme truhláře "ssva napsal/a:
To je aspoň pěkné povolání, to mám jako koníčka.lukabike.com napsal/a:
Taky se u tohoto tematu kralovsky bavim a u nekterych povolani se snazim alespon odhadnout co tak asi muze byt pracovni naplni daneho jednotlivce
No a abych prispel svou troskou do mlyna, tak ja se zivim truhlarinou
Jinak konstruktér elektronických zařízení, a moje vysněné (nepadlo to tadu už ?) - důchodce

Publikováno 26 září 2013 - 14:02
Publikováno 26 září 2013 - 15:46
czcharlie napsal/a:
Jestliá jsem něco nepřehlédl, tak se tu ještě nikdo nepřiznal, že je muzejník. I když já už jsem taky jen emeritní. Ale musím přiznat, že "služební" průkazka Asociace muzejí a galerií opravňující ke vstupu do zámků, muzejí a galerií byla velmi příjemná.
Před pár lety dělal Dawe konzervátora v muzeu - ano, AMG karta ušetřila dost peněz

Jinak jsem překvapená, že tu nikdo nebonzoval, že je učitelskej. Já jsem "underground teacher" (asistent pedagoga) a znám alespoň 8 učitelek - kačerek
GOOGLOVAT UMÍME :-)
Publikováno 26 září 2013 - 16:32
Modrak napsal/a:
Obludky oo77 napsal/a:
hrabosata napsal/a:
Znám pár soudců...
Tak na ty jsem ještě nenarazila... Nevím jestli bohužel nebo naštěstí, jen si neumím představit potkat je pak v jednačce..
.. to ja si je zas nedovedu predstavit v kanale. V talaru a s parukou. A jeste je pritom spravne oslovovat. "Vase ctihodnosti, neracte slapnout na tu chciplou krysu.":D
Tak to já jsem soudce v kanálu viděla. Byli jsme tam spolu a nebyli sami

Publikováno 26 září 2013 - 16:42
To je správně česky pomocný učitel?beeuskadawe1 napsal/a:
czcharlie napsal/a:
Jestliá jsem něco nepřehlédl, tak se tu ještě nikdo nepřiznal, že je muzejník. I když já už jsem taky jen emeritní. Ale musím přiznat, že "služební" průkazka Asociace muzejí a galerií opravňující ke vstupu do zámků, muzejí a galerií byla velmi příjemná.
Před pár lety dělal Dawe konzervátora v muzeu - ano, AMG karta ušetřila dost peněz
Jinak jsem překvapená, že tu nikdo nebonzoval, že je učitelskej. Já jsem "underground teacher" (asistent pedagoga) a znám alespoň 8 učitelek - kačerek
Publikováno 26 září 2013 - 17:09
LeeHill napsal/a:
Žena za pultem-oběť mysteryshopperů a krotitelka divoké zvěře-vyučující odborných předmětů na zdravotní škole.evidlo napsal/a:
Já jsem částečně finanční poradce a částečně mysteryshopper, oboje na volné noze. Geomanžel je kazatel Církve bratrské. Geodcera studentka paleontologie.
Sestra je drogový dealer-obchodní zástupce firmy na bylinné čaje.
Vše potvrzuji. Je to tak, jak LeeHill píše.

Publikováno 26 září 2013 - 17:11
Publikováno 26 září 2013 - 18:19
Dpman napsal/a:
To je správně česky pomocný učitel?beeuskadawe1 napsal/a:
czcharlie napsal/a:
správně česky nevím, ale Jára Cimrman to tak viděl

GOOGLOVAT UMÍME :-)
Publikováno 26 září 2013 - 19:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 září 2013 - 19:21
gord napsal/a:
Take prispeju do tohoto zajimaveho tematu: doma mame klimatolozku, ucitelku psychologie a z blizkeho okoli zname sbormistra, ucitelku v materince, strelmistra a vim o par riditelich ruznych firem.
Kterej sbormistr?
Publikováno 26 září 2013 - 19:23
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů