mlog napsal/a:
Doufám, že s nikým z vás se nebudu muset v práci setkávat.
Ředitel věznice.
...a když, tak pracovně

Publikováno 26 September 2013 - 21:43
mlog napsal/a:
Ředitel věznice.
Publikováno 26 September 2013 - 22:04
Náčelníku tady nemusíme být tak oficiální-stačí mu říkat jen učiteli:D:D:Dbeeuskadawe1 napsal/a:
Dpman napsal/a:
beeuskadawe1 napsal/a:
czcharlie napsal/a:
Jestliá jsem něco nepřehlédl, tak se tu ještě nikdo nepřiznal, že je muzejník. I když já už jsem taky jen emeritní. Ale musím přiznat, že "služební" průkazka Asociace muzejí a galerií opravňující ke vstupu do zámků, muzejí a galerií byla velmi příjemná.
Před pár lety dělal Dawe konzervátora v muzeu - ano, AMG karta ušetřila dost peněz
Jinak jsem překvapená, že tu nikdo nebonzoval, že je učitelskej. Já jsem "underground teacher" (asistent pedagoga) a znám alespoň 8 učitelek - kačerek
To je správně česky pomocný učitel?
správně česky nevím, ale Jára Cimrman to tak viděl
Publikováno 26 September 2013 - 22:17
Hovado_CZ napsal/a:
protože jsem tady neviděl zatím nikoho z našeho oboru, tak se přidám - novinář/editor/fotograf
Publikováno 26 September 2013 - 22:20
Publikováno 27 September 2013 - 1:03
Publikováno 27 September 2013 - 5:16
Je v nějaké věznici keška?MichelleR1 napsal/a:
mlog napsal/a:
Ředitel věznice.
...a když, tak pracovněZdraví OČTŘ...
Publikováno 27 September 2013 - 6:19
Fyzická uvnitř určitě ne, ale už dlouho přemýšlím o eventu. Nejsem si ale jist, jestli bych některý jedince pustil zpátky ven.shaman3 napsal/a:
Je v nějaké věznici keška?
Publikováno 27 September 2013 - 6:23
Hele, já byh docela šla na besedu s vězněma!mlog napsal/a:
už dlouho přemýšlím o eventu. Nejsem si ale jist, jestli bych některý jedince pustil zpátky ven.
Publikováno 27 September 2013 - 6:27
Ehm... To se da vysvetlit tedy fakt ruzně...Jacka_dominikanka napsal/a:
Hele, já byh docela šla na besedu s vězněma!
Publikováno 27 September 2013 - 6:32
Publikováno 27 September 2013 - 7:14
mlog napsal/a:
Fyzická uvnitř určitě ne, ale už dlouho přemýšlím o eventu. Nejsem si ale jist, jestli bych některý jedince pustil zpátky ven.shaman3 napsal/a:
Je v nějaké věznici keška?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 27 September 2013 - 7:56
beeuskadawe1 napsal/a:
Jinak jsem překvapená, že tu nikdo nebonzoval, že je učitelskej. Já jsem "underground teacher" (asistent pedagoga) a znám alespoň 8 učitelek - kačerek
Publikováno 27 September 2013 - 9:43
trpaslyk napsal/a:
Hovado_CZ napsal/a:
protože jsem tady neviděl zatím nikoho z našeho oboru, tak se přidám - novinář/editor/fotograf
jsem tady zatím asi nejbližší oborem, novináři/editore/fotografe, i když pořád je to práce na hony vzdálená - jsem redaktorka v knižním nakladatelství
geocaching dělá i ředitelka našeho nakladatelství s rodinou a letos v létě se v jednom kanále potkal jejich tým s kačerkou, z níž se až po několika týdnech vyklubala jedna z autorek, které pro nás píšou :-) svět je malej...
Publikováno 27 September 2013 - 10:39
Publikováno 27 September 2013 - 10:55
Publikováno 27 September 2013 - 11:26
Hovado_CZ napsal/a:
trpaslyk napsal/a:
Hovado_CZ napsal/a:
jsem tady zatím asi nejbližší oborem, novináři/editore/fotografe, i když pořád je to práce na hony vzdálená - jsem redaktorka v knižním nakladatelství
geocaching dělá i ředitelka našeho nakladatelství s rodinou a letos v létě se v jednom kanále potkal jejich tým s kačerkou, z níž se až po několika týdnech vyklubala jedna z autorek, které pro nás píšou :-) svět je malej...
ono nás od "fochu" nebude málo. kolega píárista je taky kačer, donedávna se sem dal počítat i ředitel zdejšího rozhlasu. to je ale minulost - svátečním kačerem asi zůstal, ale už nešéfuje rozhlas
Publikováno 27 September 2013 - 11:36
Publikováno 27 September 2013 - 11:47
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů