OpenWig-nejsou sebrat/odložit položky
Publikováno 02 October 2013 - 18:15
Publikováno 02 October 2013 - 18:29
Publikováno 02 October 2013 - 18:49
Publikováno 02 October 2013 - 19:03
Publikováno 03 October 2013 - 6:27
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 23 October 2013 - 21:41
Díky všem za odpovědi. Dneska jsem hrál další Wherigo, jednodušší a po odehrání nešla otevřít v inventáři položka Odemykacího klíče. Asi začnu skutečně používat tu Oregon cartridge, načítá to, ale v terénu jsem to ještě nezkoušel.
Jinak o tomto problému se psal v jednom bugu přímo na stránkách autora OpenWig, nicméně tento autor již asi nefunguje, soudě dle datumů.
Publikováno 23 October 2013 - 22:39
Opravdu je nejlepší hrát nejméně na dvou přístrojích jak doporučuje Dobesch, kombinace 1 Oregon a 1 mobil se nám zrovna v sobotu osvědčila - některá hra je skvěle ozvučená a jen s pípajícím Garminem by zážitek nebyl takový. Na jaře jsme šli se třemi O450, každý se choval trochu jinak a všichni jsme museli použít můj klíč, další nefungovaly. Dnes jsem naopak měla problém se svým klíčem a použila jsem z mobilu....možná jsem se jen někde opakovaně překlepla i přes opakovanou kontrolu, nevím.
Určitě je dobré nechodit wherigo sám a domluvit se s někým ze známých, bývá u toho i víc legrace. Ze začátku jsem si myslela, že se při gc budu toulat po keších sama, ale překvapilo mě, jak jsou kačeři společenští a jaký mají smysl pro humor. .-)
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů